С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?
Модератор: Общи модератори
- Amitival
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318ti
- Мечтае да кара: e36 M3
Re: С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?
Samsung Galaxy SIII, уникален телефон, не искам да чувам за iphone-и повече
Колега Samsung копират Iphone незнам какво знаеш но те са съдени в СаЩ точно поради тая причина и трябва да заплатят нз колко милиона и да изтеглят продуктите си от Америка понеже копират и така не разбрах само как не искаш да чуваш за iphone като те са същите и несравнимо Iphona е пред samsunga се пак те измислиха всичко което имат сега всички имитатори Iphone 5 сега е много пред всичко просто системата му е съвършена 

- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
От днес с HTC Desire C.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Amitival написа:......Колега Samsung копират Iphone незнам какво знаеш но те са съдени в СаЩ точно поради тая причина и трябва да заплатят нз колко милиона и да изтеглят продуктите си от Америка понеже копират и така не разбрах само как не искаш да чуваш за iphone като те са същите и несравнимо Iphona е пред samsunga се пак те измислиха всичко което имат сега всички имитатори Iphone 5 сега е много пред всичко просто системата му е съвършена
Това че Apple съдят Samsung не означава нищо братле.
То и Samsung са завели дела срещу Apple за патенти,всичко това е с цел не толкова заради нарушаване на тия патенти,а за да може на другия производител по някакъв начин да му се спрат продажбите за интервал от време.
Да,Apple измислиха и внедриха много неща,развиха много мобилните комуникации,ама да кажеш че Iphone (4 или 5) е пред Galaxy S3 например е меко казано смешно,и това са обичайните приказки на всеки заблуден Iphone фен

И понеже да си защитя тезата ще кажа,че съм имал и Iphone 4s,сега имам Galaxy Note,и горе долу имам преценка.Надявам се,си имал поне един топ телефон на тия две марки,а не говориш само от прочетени списания

Не мисли,че се заяждам с теб,просто разсъждавам на глас

Последна промяна sambeto на 05 Ное 2012, 22:08, променена общо 1 път
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Нокиа 1616 и Нокиа 101. Задължително трябва телефона ми да има фенерче! Работяги са, непретенциозни и издръжливи. Ще ги ползвам докато не изгният 

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
exvitermini написа:Нокиа 1616 и Нокиа 101. Задължително трябва телефона ми да има фенерче! Работяги са, непретенциозни и издръжливи. Ще ги ползвам докато не изгният
1600 и 101 е тандемът при мен

iPhone 4s доволен съм от него
върши ми доста работа
но е монополист (което е доста кофти )
върши ми доста работа
но е монополист (което е доста кофти )
- plam81
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 2.5ТДС->330D Automat Tourin
- Мечтае да кара: М5
От вчера със SAMSUNG S ADVANCE
.
Може ли модела да се ъпгрейдне до по-високо ниво?

Може ли модела да се ъпгрейдне до по-високо ниво?
- Shamanek
- младши ентусиаст
-
- Кара: f01 740xd LCI
С HTC One X 
Телефона е мн бърз и с голям и контрастен екран. Лошото е, че батерията си отива много бързо :/

Телефона е мн бърз и с голям и контрастен екран. Лошото е, че батерията си отива много бързо :/
- IceMan_SF
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E90 320d, вече Mercedes C320 CDI
Amitival написа:Samsung Galaxy SIII, уникален телефон, не искам да чувам за iphone-и повечеКолега Samsung копират Iphone незнам какво знаеш но те са съдени в СаЩ точно поради тая причина и трябва да заплатят нз колко милиона и да изтеглят продуктите си от Америка понеже копират и така не разбрах само как не искаш да чуваш за iphone като те са същите и несравнимо Iphona е пред samsunga се пак те измислиха всичко което имат сега всички имитатори Iphone 5 сега е много пред всичко просто системата му е съвършена
Дааа, добре

Колега, кефи си се на Айфона, а аз на Самсунга, ОК?
И, моля те, не ми обяснявай за "съвършения" Айфон

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
подарих си въйфона и сега съм със сони експерия сола, като освен слабата камера не намирам никакви други кусури.
С две ябълки 3gs i 4 отдавна не признавам друга марка телефони. 

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
откакто се отделиха sony пуснаха много модели, и доста от тях са повече от добри. И следващия ми телефон ше е на сони
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
kronos написа:подарих си въйфона и сега съм със сони експерия сола, като освен слабата камера не намирам никакви други кусури.
ако не си ъпдейтвал софтуера до сладоледения сандвич, не го прави! карай си с джинджърхляба, защото батерията кара повече и е осезаемо по-бърз със старата опер. система.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Аз да споделя, че вече минаха 3-4 месеца откакто съм със SONY XPERIA S. Много съм доволен от телефона, не бози, не губи обхват, всичко върви на пушка. Много много доволен от покупката. Има един кусур, че за хората които обичат да пишат смс-и се увличат доста.. 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- IceMan_SF
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E90 320d, вече Mercedes C320 CDI
Eмилио Димитров написа:kronos написа:подарих си въйфона и сега съм със сони експерия сола, като освен слабата камера не намирам никакви други кусури.
ако не си ъпдейтвал софтуера до сладоледения сандвич, не го прави! карай си с джинджърхляба, защото батерията кара повече и е осезаемо по-бърз със старата опер. система.
Аз пък миналата седмица си го ъпдейтнах до 4.1 Jelly Bean. Телефонът е по-бърз, отколкото със сандвича, но батерията държи по-малко.