За Кандидат-Студенти
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
За Кандидат-Студенти
хайде вече почти навсякъде излязоха резултатите, колеги кандидат-студенти казвайте кой къде е приет, каква специалност. там ли е искал или бала не му е достигнал.
аз вече съм приет във ВИНСА във Варна, специалност Счетоводство и Контрол - първо класиране от първо желание

-
- Кара: E39 530D
- Nitro^
- кандидат ентусиаст
-
Е още на са минали всички класирания.След една седмица и аз ще пиша по-подрбно в тази тема.Иначе 28.5 бал за ТУ.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Хехе, то има още вода да изтече - много яко се ебават един друг тия университети и имат различни дати за класиранията. Тази година с математика се насраха сички - ебати баловете, в ТУ не е интересно да имаш шестица
Аз за сега съм взет в ТУ - Хидравлична и пневматична тегника - 10-то желание, но мисля, че имам шанс на следващо класиране за третото ми желание - Траспортна техника и технологии. И се преселвам при Дилян Пенчев да помага
Оценки не казвам 

BMW only!
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Аз добре направих че се пренасочих към НБУ щото тея шестаци у държавните направо избиха рибата. мноо силна година ей... ама те и задачите лесни бяха. с мойто 5.50 в ТУ де да ходя. сега на 6 август си чакам класирането от НБУ-то, но няма причина да не ме харесат. хубаво момче съм (па и скромно
)

---
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
amd написа:Хехе, то има още вода да изтече - много яко се ебават един друг тия университети и имат различни дати за класиранията. Тази година с математика се насраха сички - ебати баловете, в ТУ не е интересно да имаш шестицаАз за сега съм взет в ТУ - Хидравлична и пневматична тегника - 10-то желание, но мисля, че имам шанс на следващо класиране за третото ми желание - Траспортна техника и технологии. И се преселвам при Дилян Пенчев да помага
Оценки не казвам
Гледай да се преселиш, че при хидравликата, ще видиш такъв зор, че майката си джаса...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
amd написа:Хехе, то има още вода да изтече - много яко се ебават един друг тия университети и имат различни дати за класиранията. Тази година с математика се насраха сички - ебати баловете, в ТУ не е интересно да имаш шестицаАз за сега съм взет в ТУ - Хидравлична и пневматична тегника - 10-то желание, но мисля, че имам шанс на следващо класиране за третото ми желание - Траспортна техника и технологии. И се преселвам при Дилян Пенчев да помага
Оценки не казвам
Ооо и мен ме взеха ТУ, само че във Варна кандидатствах, че е по близо

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Е траспорта е як толкова, доколкото ме кефи да уча за автомобили, много съм запален покрай този форум. Иначе няма спор, че инжинерните специалности си е ебало мамата - чертежи, една физика, една химия... ужас. Какво да прави човек, такъв е живота
Не мисля, че може да се каже коя специалност е най-гадна в ТУ, всичките са тежки 

BMW only!
- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Приета съм в СА"Д.А.Ценов" специалност Прогнозиране и планиране (3та подред) и сега ще се надявам да ме приемат на 2ро класиране във Финанси!

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- pantata
- младши ентусиаст
-
ЧеститоBMWgirl_Z8 написа:Приета съм в СА"Д.А.Ценов" специалност Прогнозиране и планиране (3та подред) и сега ще се надявам да ме приемат на 2ро класиране във Финанси!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Даааа!!!
То и това си ми беше мечтата 

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- el_nino
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 320i Convertible '87
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3