за Ловеца и улова
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
за Ловеца и улова
темата е породена от тази на колегата с дилемата за развода.. а и от това, че често се чудя, защо мъжете са станали такива ахмаци 
женят се на 20, избират си малоумни жени, които имат бъдеще най-много до продавач-консултант, жени които нямат отношение към хората, култура, визия за бъдещето.. или просто мързеливи селянки, дето мислят че са принцеси и трябва да бъдат глезени, а са тъпи готованки, дето като минат 30 стават дебели мърли.
и десетки мъже са с такива жени?? преди мъжете са били царе,гладиатори, откриватели и т.н, сега всеки втори е в някъв филм, под чехъл с любовници и прочие, вместо да живеете със стойностни жени и да се държите мъжки
под мъжки имам в предвид, примерно като батиат от спартак, умната жена знае, мъжа не е моногамно животно и ако й се обясни никога няма да ви се наложи да лъжите.
моята е от ранга на дилма русев, има огромно бъдеще, но всички карти са на масата и редовно си викам на повикване и няма нищо против.. защото знае, че никога не бих я подвел, имаме си 100% доверие, другото са физиологични нужди.
някои хора, имат уникалната способност да прекарват всичко през няква гадна призма и да си правят живота жив ад. на други живота им е като забавен разказ и умират с усмивка на лицето си. въпрос на избор, мисля че вторите осъзнават че живота е доста кратък.

женят се на 20, избират си малоумни жени, които имат бъдеще най-много до продавач-консултант, жени които нямат отношение към хората, култура, визия за бъдещето.. или просто мързеливи селянки, дето мислят че са принцеси и трябва да бъдат глезени, а са тъпи готованки, дето като минат 30 стават дебели мърли.
и десетки мъже са с такива жени?? преди мъжете са били царе,гладиатори, откриватели и т.н, сега всеки втори е в някъв филм, под чехъл с любовници и прочие, вместо да живеете със стойностни жени и да се държите мъжки

под мъжки имам в предвид, примерно като батиат от спартак, умната жена знае, мъжа не е моногамно животно и ако й се обясни никога няма да ви се наложи да лъжите.
моята е от ранга на дилма русев, има огромно бъдеще, но всички карти са на масата и редовно си викам на повикване и няма нищо против.. защото знае, че никога не бих я подвел, имаме си 100% доверие, другото са физиологични нужди.
някои хора, имат уникалната способност да прекарват всичко през няква гадна призма и да си правят живота жив ад. на други живота им е като забавен разказ и умират с усмивка на лицето си. въпрос на избор, мисля че вторите осъзнават че живота е доста кратък.
Re: за Ловеца и улова
Johnnie1 написа:
Играч си ти, само дилма да не избяга..

По темата, на всеки обстоятелствата са различни и да кажеш, че 'всички са ахмаци' е леко несериозно обобщение.
21/02/08...speechless
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Johnnie1 написа:темата е породена от тази на колегата с дилемата за развода.. а и от това, че често се чудя, защо мъжете са станали такива ахмаци
Ох, този форум от автомобилен се превърна на ''искрено и лично''.. А сега до колегата написал горната тема....
Казваш ,че си викаш на повикване разни 20 годишни и жената ти нямала нищо против ?... А сега си представи ,че имаш и дете и това детенце е момиченце... И ти е гледаш от една мръвка и след 15-18 години когато ти си на 50 години в един момент вместо дъщеря ти да ходи на училище тя се занимава с услуги по домовете и работи на повикване,защото просто не и стигат джобните или просто защото е решила, че по този начин може да забогатее по-лесно или просто защото милият и татко си дава паричките по разни кифлички на нейната възраст !!!Колега, как ще се почустваш ако един ден прочетеш във форума ,как някой младок пише ,че качил едно красиво момиче и това момиче се окаже дъщеря ти и същият този продължи да се хвали как след една разходка из града гарнирана с малка доза адреналин или най-елементарна вечеря в ресторант същата тази девойка споделя постелята му? Въобще ...пишете ги едни никакви и приказвате все едно мислите само с долните си глави ....Ами не ти ли е ставало поне за миг гузно когато си повикаш някоя хлапачка и в същият момент си представиш ,че тя е нечие дете на някои родители,които също като теб са и треперели и са заделяли от залъка си , давали са мило и драго за нея, да не падне дори и косъм от главата и , изучили са е, но по стечение на обстоятелствата или поради някаква друга причина тя е попаднала в тази схема ..... Представяш ли си , толкова си се грижел за нея, закрилял си е , изучил си е и когато си мислиш ,че си успял да е изградиш като характер и е готова да заеме мястото си в обществото , в същият този момент докато си стоиш удобно излегнат във фотьоила си в къщи и съзнанието ти е заето с подобни благи мисли относно бъдещето на твоето отроче, дъщеря ти се ....'труди' с някой мазен чичко с голямо шкембе и дебел портфейл ,който сумти недоволно и е налага с шамарчета по дупето ,защото просто не му изпълнява капризите . Задавал ли си си въпроса какво възпитание ще получи детето ти ако всеки ден си с различно момиче, ако всеки ден взимайки го от училище го запознаваш с различни какички ? Какъв модел ще изградиш в него -че нали той или тя ще бъде твое подражание, твое подобие ?Ако ти всеки ден си с различна, детето ти също един ден ще ти подръжава ... Е, след подобен род мисли не ти ли мина вече желанието за подобен род изпълнения ?
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
oi,go take your pills mate
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
I don't want to live on this planet anymore...хахаха всеки ден избухваме с някаква тема тука! Та и аз като един виден експерт по човешките отношения да си изкажа мнението тука, че след малко ще е лавина.
1. Не разбирам сега искаш да не си "моногамно животно" а си се фанАл с девойката сериозно. Що?
2. Наясно си, че щом ги викаш на повикване и Тя знае е много вероятно тя също се възползва от това право?
3. Казваш никога няма да я предадеш? Какви са твоите представи за предателство ако това което правиш не е?
4. Представяш ли си реално едно семейство с дете при такива отношения които описваш? Нямам теб предвид а "чехльовците" за които говориш с жени и деца?
Peeeacee!
1. Не разбирам сега искаш да не си "моногамно животно" а си се фанАл с девойката сериозно. Що?
2. Наясно си, че щом ги викаш на повикване и Тя знае е много вероятно тя също се възползва от това право?
3. Казваш никога няма да я предадеш? Какви са твоите представи за предателство ако това което правиш не е?
4. Представяш ли си реално едно семейство с дете при такива отношения които описваш? Нямам теб предвид а "чехльовците" за които говориш с жени и деца?
Peeeacee!
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
NStorm написа:Johnnie1 написа:
Играч си ти, само дилма да не избяга..![]()

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
sineok_pi4_ написа:...
Колега, само не разбрах защо му го предричаш на момчето, че като си "повиква", утре и неговата ще бъде повиквана.. Супер абстрактното мислене, хич не си прав. Всичко е до възпитание.
sineok_pi4_ написа:Ох, този форум от автомобилен се превърна на ''искрено и лично''

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
sineok_pi4_ написа:....
колегата е прав! не са хубави тези неща,има и свестни момичета които заслужават уважение.
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Бате, тая вечер си спал отвит...... Алекс е доста прав ,че трябва да си поживееш повечко ,че да направиш по точно заключение по темата. Аз едно ше ти кажа - жените са супер злопаметни и отмъстителни и много добре умеят да го прикриват. Освен това много мразят някой да им бара тяхното. Така ,че колкото и да си мислиш ,че е ОК с това в един прекрасен момент ще ти го върне тъпкано, ако не ти го връща вече.
Сега друг в въпроса ,че действително днешните моми са някви кекави.
Сега друг в въпроса ,че действително днешните моми са някви кекави.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
а, всеки си знае за себе си, както казах, най-успешните хора, които познавам имат свойството винаги да мислят че чашата е пълна или може да се напълни, други прожектират филми. израсъл съм с двама такива мъже, единият пиеше, пиеше, чудеше къде е смисъла на живота, лъжеше жена си и я биеше, другият цял живот се веселеше въпреки трудностите, а като се разболя от рак каза "ей сега ще си поживея хубаво за последно". деня си личи от сутринта, годините нямат нищо общо, ако си тъп/умен едва ли ще се промениш много през годините.
иначе "дилма", ако иска да бяга, не се мисля за играч, а по-скоро за човек, който не си слага нищо присърце и съм се концентрирал върху личният си успех
егоистично, да. бивши гаджета са ми питали, що не ги ревнувам, ходят по барове и т.н дума не съм обелвал на никоя.. просто знаех, че жена,която е лека нищо не може да я спре, а другият вариант е да не можех да дам, каквото търсят всички жени - пари. а то така си и беше и затова наблегнах на важните неща.
а, някой толкова възпитавал дъщеря си, че тя накрая станала к**ва
една от бившите ми израсна без баща, завърши за юрист, докато работеше като сервитьорка.. Винаги има избор, просто повече искат обувки и скъпи дрешки на момента.
идеята ми не е била да покажа, "колко съм велик", а породено от темата на колегата да спомена, че много от жените не си заслужават терзанията, и че с казването на истината може да се постигне много повече.
иначе "дилма", ако иска да бяга, не се мисля за играч, а по-скоро за човек, който не си слага нищо присърце и съм се концентрирал върху личният си успех

а, някой толкова възпитавал дъщеря си, че тя накрая станала к**ва

идеята ми не е била да покажа, "колко съм велик", а породено от темата на колегата да спомена, че много от жените не си заслужават терзанията, и че с казването на истината може да се постигне много повече.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Май пропускаш факта как свърши Батиатус
всеки си намира майстора и се "натанцува" рано или късно,това знам аз

всеки си намира майстора и се "натанцува" рано или късно,това знам аз

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Гней Корнелий Лентул Батиат завърши така защото прекали
купил съм книгата, но не ми остава време да я прочета, в сериала може да са украсили фактите, не знам.

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
хаха на такава жена си попаднал ловецо .... иначе щеше да има статия.... ловец падна от стената на язовир при падането си е ударил главата в камак и се е удавил ....... жена му е била свидетел на случката и е съкрушена горката

bedrock city racing
alx написа:... Малък си- нали?
Залагам на 16-18г.

Johnnie1 написа:...
моята е от ранга на дилма русев, има огромно бъдеще, но всички карти са на масата и редовно си викам на повикване и няма нищо против.. защото знае, че никога не бих я подвел, имаме си 100% доверие, другото са физиологични нужди...
Я слез на земята малко- тръгнал си да сравняваш някаква пикла с президент на цяла държава

И определено жена която търпи описаното положение е или тъпа овца (малко вероятно) или прави същото (силно вероятно) и се плющи наред с който и падне. Физиологични нужди бе: може да ти е малък или да си некадърен, а може и двете накуп- все някой трябва да я начеше качествено в крайна сметка

Съвсем отделно от това... Когато жената с описаното "огромно бъдеще" започне да постига целите си ми е интересно къде ще бъде такъв като теб

В момента явно просто се забавлявате- нищо повече. Това обаче няма нищо общо с ловеца и плячката. Ама явно си твърде малък за да схванеш какво се иска за "Успешен улов на качествен екземпляр от женски пол"

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2