Измиване на двигател в София
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Измиване на двигател в София
Колеги, къде могат да ми измият добре двигателя? Имам някакъв лек теч на масло, но трябва да измия двигателя отдолу, за да се намери къде е проблема със сигурност.
Оказва се обаче, че не са много автомивките които предлагат измиване на двигателя и отдолу. Аз поне в Красна поляна и района не намерих такова нещо. Казаха ми, че някъде в Овча купел имало, но не знам къде точно.
Оказва се обаче, че не са много автомивките които предлагат измиване на двигателя и отдолу. Аз поне в Красна поляна и района не намерих такова нещо. Казаха ми, че някъде в Овча купел имало, но не знам къде точно.

1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!
Re: Измиване на двигател в София
Griffin написа:Колеги, къде могат да ми измият добре двигателя? Имам някакъв лек теч на масло, но трябва да измия двигателя отдолу, за да се намери къде е проблема със сигурност.
По бензиностанциите OMV в автомивките има "екстра" пръскане отдолу,но не знам дали ще ти помогне много.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Griffin написа:X-citer написа:В ГазКом в Младост ще ти свършат работа
Супер, къде точно е това?
точно между Била и новия Магазин Кауфланд

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.......
ГазКом работи денонощно бе брат!
Ма ходи през деня да ти я измият най-качествено!
Ма ходи през деня да ти я измият най-качествено!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Грифин, ти що не хванеш някой друг да чете форума вместо теб, и ще си излизаш когато си искаш, то и без това целодневно май тва работиш
П.П Шегичка, без лоши чувства;)

П.П Шегичка, без лоши чувства;)

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ако още не си я измил да те светна има и по наща махала.
Тръгваш по булеварда към овча купел минаван двете Училища 92 и техникума продължаваш и точно преди ОМВ завиваш в дясно преди самата бензиностанция , абе ще го видиш.
Там има едно като хале дето е с крик който излиза от пода и я мият където поискаш отдолу.
За последно съм ходил преди 2 години и струваше 14 лв.
Процедурката

Тръгваш по булеварда към овча купел минаван двете Училища 92 и техникума продължаваш и точно преди ОМВ завиваш в дясно преди самата бензиностанция , абе ще го видиш.
Там има едно като хале дето е с крик който излиза от пода и я мият където поискаш отдолу.
За последно съм ходил преди 2 години и струваше 14 лв.
Процедурката

Благодаря за отговорите на всички! Вчера ходихме до ГазКом-а, и я измихме. Момчето дето ми двигателя настина много се постара, двигателят просто светна! Удоволствието струваше 10.90 лв.
Малко се смарангяса работата накрая, щото момчето докато подсушаваше дистрибуторната капачка с въздух графита падна та се не видя. И трябваше да ходим да търсим капачка. В крайна сметка Иво (шефа на ГазКом) донесе отнякъде една капачка на супер цена, та не се наложи да пълня излишно нечии гуши.
За сметка на загубеното време обаче ми измиха колата отвън безплатно.

Малко се смарангяса работата накрая, щото момчето докато подсушаваше дистрибуторната капачка с въздух графита падна та се не видя. И трябваше да ходим да търсим капачка. В крайна сметка Иво (шефа на ГазКом) донесе отнякъде една капачка на супер цена, та не се наложи да пълня излишно нечии гуши.
За сметка на загубеното време обаче ми измиха колата отвън безплатно.

1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2