Промяна на застрахователните премии за BMW
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- zonian
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 1.8i
- Мечтае да кара: z4/850i
- Детайли за колата: коли без тавани, мани
Re: Промяна на застрахователните премии за BMW
Чувствам се лично засегнат. Бмв-то ми е на кредит. (7000) Живея далеч над социалният минимум ! 

- Petrolhead
- Потребител
-
z
Последна промяна Petrolhead на 11 Юли 2022, 10:52, променена общо 1 път
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Във форума на VW даже имат тема.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Със сигурност мога да кажа,че в армеец са учвличили малко премията на бмв.но само на X5 и Х6. А в олимпик не искат и да чуят за каско на БМВ 

- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Малко пресилват нещата........... Крадът се масово Хиксовете и като цяло новите модели на бмв. 36ци, 34ки, по-стари 46ци и 39ки да се откраднат е по-скоро прецедент- някой келеш може да ги гепи за части, но като цяло не е масово явление. Занимавам се със застраховане и казвам от опит не си смуча пръстите. Има престъпни групи, които си тарашат скъпи бмвта и ги изнасят в арабските и руски републики, както и се продават дори и на нашия пазар с фалшиви документи на по-тънки цени.
- pimpo
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
- Детайли за колата: N42B20
Малко да съживим темата.
Опитвам се да събера информация за "новината" от брокери, но получавам разнопосочна информация. До колкото разбрах Булинс вдига премията за всички БМВ независимо от година и модел. Армеец само на колите след 2005. За останалите не знам. Това което ми каза агента обаче е, че нещата са доста динамични и не се знае какво ще бъде крайното решение на застрахователите. Затова смятам, че ще е хубаво тук да споделят опит колегите които скоро са си подновили каско. Колко са платили, каква е колата, какъв е процента и тн.
Опитвам се да събера информация за "новината" от брокери, но получавам разнопосочна информация. До колкото разбрах Булинс вдига премията за всички БМВ независимо от година и модел. Армеец само на колите след 2005. За останалите не знам. Това което ми каза агента обаче е, че нещата са доста динамични и не се знае какво ще бъде крайното решение на застрахователите. Затова смятам, че ще е хубаво тук да споделят опит колегите които скоро са си подновили каско. Колко са платили, каква е колата, какъв е процента и тн.
Кога се пише "И" и кога "Й"
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
- divinesweet
- Потребител
-
Здравейте, благодаря че сте ме цитирали в началото на темата.
Пускам ви един ъпдейт за каско на Х серията (повече инфо никога не пречи). Ще допишем и за 3та и 5та серия, защото и за тях застрахователите имат различно отношение. За разлика от Х-совете, седаните са леко по- евтини.
Виждам, че коментирате цената. Още един разход обаче е съображение. При почти всички компании допълнителното устройство (повечето изискват имобилайзер) е за сметка на клиента. А това качва разхода за застраховка с поне 200 и нагоре лева.
Пускам ви един ъпдейт за каско на Х серията (повече инфо никога не пречи). Ще допишем и за 3та и 5та серия, защото и за тях застрахователите имат различно отношение. За разлика от Х-совете, седаните са леко по- евтини.
Виждам, че коментирате цената. Още един разход обаче е съображение. При почти всички компании допълнителното устройство (повечето изискват имобилайзер) е за сметка на клиента. А това качва разхода за застраховка с поне 200 и нагоре лева.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2