PlayStation
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: PlayStation
Да де колега ама нали се сещаш, че човек решил да хвърли 600лв за конзола едва ли е на минимална заплата.
А ако си решил да си правиш колекция от игри значи мисленето въобще няма да ти е такова. Тези с колекциите купуват special edition глупости, със статоетки и т.н.
От друга страна, ако ще е екс бокс задължително хакнат. Multiplayer-а така или иначе е платен, пък хака не му пречи.
Има плей стейшъни втора ръка за по 300 350 лв и малко по-евтини екс бокси, все ще изкарат до появата на ПС4
.
А ако си решил да си правиш колекция от игри значи мисленето въобще няма да ти е такова. Тези с колекциите купуват special edition глупости, със статоетки и т.н.
От друга страна, ако ще е екс бокс задължително хакнат. Multiplayer-а така или иначе е платен, пък хака не му пречи.
Има плей стейшъни втора ръка за по 300 350 лв и малко по-евтини екс бокси, все ще изкарат до появата на ПС4

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Пилев написа:Да де колега ама нали се сещаш, че човек решил да хвърли 600лв за конзола едва ли е на минимална заплата.
Има плей стейшъни втора ръка за по 300 350 лв и малко по-евтини екс бокси, все ще изкарат до появата на ПС4.
Знае ли се кога точно излиза PS4 ? И предполагам, че цената му ще е x2 на тази на PS3

- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Пилев написа:Да де колега ама нали се сещаш, че човек решил да хвърли 600лв за конзола едва ли е на минимална заплата.
Има плей стейшъни втора ръка за по 300 350 лв и малко по-евтини екс бокси, все ще изкарат до появата на ПС4.
Това е така, но 15-20 заглавия са си над 1000лв

Реално разликата между двете до голяма степен въпрос на вкус. Колегата има достатъчно информация да вземе правилното за него решение

In_Memoriam написа:PS4
99% PS4 ще бъде представен на E3 2013

Цената ще бъде около 600лв в USA и около 700-800 в България. Просто Сони са в голяма беда в момента финансово и едва ли ще си позволят най-доброто им отроче да не се продава. Така, че по-скъпо от това не вярва, единствено по-евтино.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Какво мислите за тази оферта ?
http://www.plesio.bg/sony-ps3-c-6998123 ... 92382.html
2 игри са в комплекта, GT5 ще я играя, а Uncharted 3 може да я продам (нова мисля, че е към 80 лева) или заменя с някоя която ми харесва.
2 игри са в комплекта, GT5 ще я играя, а Uncharted 3 може да я продам (нова мисля, че е към 80 лева) или заменя с някоя която ми харесва.

- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
In_Memoriam написа:Какво мислите за тази оферта ?
Ако мислиш да не я хакваш е добре. Въпреки, че ако няма хак толкова голям хард не ти трябва. Едва ли ще сваляш много игри от PSN за PlayStation 1 или 2;
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Правилна покупка.

Можеш да потърсиш две ей такива приставки за задните копчета. Контролера става доста по-удобен.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... 0_EazLNdRQ
Честито за покупката.
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... 0_EazLNdRQ
Честито за покупката.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
Благодаря за съветите. В момента все още свиквам с управлението на контролера в шутърите, защото с мишка беше много по-различно.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
И аз си взех PS3 и сега се чудя дали да го хаквам,купих си и 18-игри.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
In_Memoriam написа:Ами аз я взех PS3-ката. Засега съм повече от доволен![]()
Заеби, и аз ги имам 2 от трите

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- V8 project... loading
bum_bum написа:In_Memoriam написа:Ами аз я взех PS3-ката. Засега съм повече от доволен![]()
Заеби, и аз ги имам 2 от тритеНа Батълфилда докато му хвана цаката на контролера ме биеха много лошо. Ти си в по-неизгодно положение, че аз като го купих тъкмо беше излязла и нямаше кой знае колко добри. Сега има некви 100-тно ниво и ще ти е бая по-тегаво.
Така е, на Battlefield си ме сцепват

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
На Гт-то не съм много добър. Ама може и в Батълфилда да направим една игра. Със снайпера също ставаш голяма жертва ако не мърдаш постоянно.
75 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5