Автовоз от Германия
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Автовоз от Германия
Здравейте колеги, искам да ви попитам колко е наемането на автовоз от Германия до България? Трябва да е от големите които побират 8-9 коли. Благодаря предварително.
ПС. Търсих със търсачката, но няма актуална информация.
ПС. Търсих със търсачката, но няма актуална информация.
- Kalin Kulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
- Мечтае да кара: WSBK
Re: Автовоз от Германия
Цял автовоз за 9 коли ли търсиш или къде да качиш една кола??
Kalin Kulev написа:Цял автовоз за 9 коли ли търсиш или къде да качиш една кола??
Цял автовоз, където да се вместят 7-8 или 9 коли, ме интересува каква е цената за наемане?
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
от 5500 до 6500 лв зависи откъде в Германия ще товари.И трябва да са групаж,ако са пръснати по сервизи и частни адреси по единично става трудно.....
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Голям автовоз не може да влиза в градовете в Германия, което усложнява много товаренето. За това и превози от Германия стават с малки автовози - бус и ремарке за две коли.
Цените за кола са от 800лв до 1200лв. ако колата е някъде над Берлин нагоре примерно.
п.с. като чета това твое мнение -
оставам с впечатление, че идея си нямаш с какво искаш да се занимаваш..
Ако имаш някаква идея да отидеш в Германия да купиш некви коли и тук да ги продадеш с печалба, приятелски ще ти дам съвет да не се занимаваш с глупости.
Цените за кола са от 800лв до 1200лв. ако колата е някъде над Берлин нагоре примерно.
п.с. като чета това твое мнение -
Колеги, ако купя кола от Германия ще трябва ли да платя ДДС? Мисля, че бях чел някъде, че ДДС не се плаща при купуване на автомобил от Еврочленка, и също не се плаща ДДС в България при регистрирането й. Сигурен съм, че не плаща ДДС, но сега вашите коментари, че се плаща малко ме стреснаха.
оставам с впечатление, че идея си нямаш с какво искаш да се занимаваш..
Ако имаш някаква идея да отидеш в Германия да купиш некви коли и тук да ги продадеш с печалба, приятелски ще ти дам съвет да не се занимаваш с глупости.

- Kalin Kulev
- кандидат ентусиаст
-
Bavarcho написа:...........оставам с впечатление, че идея си нямаш с какво искаш да се занимаваш..
Ако имаш някаква идея да отидеш в Германия да купиш некви коли и тук да ги продадеш с печалба, приятелски ще ти дам съвет да не се занимаваш.....
+1
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
С тия "глупости", някои хора много добри пари изкараха 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
///Maximalniq написа:С тия "глупости", някои хора много добри пари изкараха
Колко като теб заблудени риваха идея си нямаш.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Мисля че колегата правилно е написал изкараха, преди години да, сега вече нестава.
Те в германия коли втора ръка от италия и австрия препродават, какво остава да им купуваш техните при положение че цените не са това което бяха, след отварянето на румънския пазар за коли втора ръка тотално си еб@ капаците
Те в германия коли втора ръка от италия и австрия препродават, какво остава да им купуваш техните при положение че цените не са това което бяха, след отварянето на румънския пазар за коли втора ръка тотално си еб@ капаците

- Bavarcho
- Пантерчо
-
vld написа:Мисля че колегата правилно е написал изкараха, преди години да, сега вече нестава.
И преди не е ставало. Особенно за семкаджии дето от нямане на какво да правят са тръгнали.
А в момента успех в Германия, даже последните месеци и в Италия трудно да намериш кола.

Отклонихме се от темата...

- Kalin Kulev
- кандидат ентусиаст
-
Аз имам предвид, че никак не е за всеки, а не че е невъзможно.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
коли има намират се тук там,но не е като преди години...
кризата в италия се усеща особено на юг
вчера на пристанището отпътуваха за България поне 5 автовоза други съботи са тръгвали по над 15...
а за Германия като им четеш само обявите че са с австрийски и италиански документи може да се сетиш за кво става въпрос.
но пък зависи и какъв клас коли ще купува ако товари парчето над 10х.евра е друго...
кризата в италия се усеща особено на юг
вчера на пристанището отпътуваха за България поне 5 автовоза други съботи са тръгвали по над 15...
а за Германия като им четеш само обявите че са с австрийски и италиански документи може да се сетиш за кво става въпрос.
но пък зависи и какъв клас коли ще купува ако товари парчето над 10х.евра е друго...
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
12 мнения
• Страница 1 от 1