офроуд навигация за андроид
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: офроуд навигация за андроид
Мен ако питаш просто си вземи една голяма външна батерия за да си имаш всичко логнато. Едва ли има такава програма.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
май така ще стане накрая, че искам догодина да мина и ком-емине, и този път да си имам маршутчето
Между другото скоро ще завали снежец и пак ще почнем с нощните преходи, ако има навити може да направим една форумна разходка

Между другото скоро ще завали снежец и пак ще почнем с нощните преходи, ако има навити може да направим една форумна разходка

Tux0 Ca !

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
само пеш
повечето пъти като има сняг, няма шанс да минеш с колелото по тия пътеки. пък и без фенери с колелото май не е оферта

повечето пъти като има сняг, няма шанс да минеш с колелото по тия пътеки. пък и без фенери с колелото май не е оферта
Tux0 Ca !

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
аз пробвах този уикенд my tracks..
горе долу съм доволен, но чертае на черен екран линийка.. другото което е, че си слагаш маркери където и колкото искаш, това е полезно по разклонените пътеки, тъпото е, че не може да ме върне обратно
явно всички безплатни програми са ала бала, и май ще си взимам ръчен GPS
горе долу съм доволен, но чертае на черен екран линийка.. другото което е, че си слагаш маркери където и колкото искаш, това е полезно по разклонените пътеки, тъпото е, че не може да ме върне обратно

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
bum_bum написа:Аз като че ли съм навит, само дето нямам подходяща екипировка май.
Миналата година си крачехме с кецовете и дънките, така че няма ядове, само в доста дълбок сняг става тегаво и се понамокряш.
Stanchev написа:аз пробвах този уикенд my tracks..
горе долу съм доволен, но чертае на черен екран линийка.. другото което е, че си слагаш маркери където и колкото искаш, това е полезно по разклонените пътеки, тъпото е, че не може да ме върне обратно![]()
По-скоро потърси още програмки. Не може да няма една програма, която да чертае върху гугъл мапс. Иначе за връщането обратно пробвай като отвориш вече записан маршрут и дали може да те локализира върху него. Аз така правих със Cyclemeter
Tux0 Ca !

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Тая ми се вижда добра https://itunes.apple.com/us/app/gps-kit/id287909017?mt=8
Аз съм навит за такъв трекинг, като се организирате нещо се обаждай, ако мога ще дойда.
Аз съм навит за такъв трекинг, като се организирате нещо се обаждай, ако мога ще дойда.
чертае върху черен екран защото и трябва интернет и то много, пък в планината къде 3Г
My tracks наистина не е подходяща за целта, но орукс би трябвало да става ... поне така изглежда от това което пишат по форумите

My tracks наистина не е подходяща за целта, но орукс би трябвало да става ... поне така изглежда от това което пишат по форумите
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
© написа:чертае върху черен екран защото и трябва интернет и то много, пък в планината къде 3Г![]()
там където бях около града имаше перфектно интернет, после си ме локализира къде съм, ама няма take me back, а само ми play-ва записа, много тъпо

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
Не вярвам и да намериш програмка, която буквално да те връща обратно. Според мен е достатъчно ако те локализира, върху вече начертания път и оттам ще се оправиш
Аз така се връщам от непознати местности, че имаме навика да проверим какво има ако тръгнем на еди къде си и накрая се оказва, че си се забил в ебати гъстата гора през нощта
Чакаме снега

имаше една планинарска тема в тоя подфорум, трябва да я раздвижим малко

Аз така се връщам от непознати местности, че имаме навика да проверим какво има ако тръгнем на еди къде си и накрая се оказва, че си се забил в ебати гъстата гора през нощта

bum_bum написа:Тая ми се вижда добра https://itunes.apple.com/us/app/gps-kit/id287909017?mt=8
Чакаме снега

имаше една планинарска тема в тоя подфорум, трябва да я раздвижим малко

Tux0 Ca !

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
SpUd3r написа:Не вярвам и да намериш програмка, която буквално да те връща обратно. Според мен е достатъчно ако те локализира, върху вече начертания път и оттам ще се оправиш![]()
В такъв случай тези програмки са абсолютно непотребни, по-лесно ще се оправя, ако си гледам ориентирите по пътя....

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2