Печка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
Мечтае да кара: е30 м3
Детайли за колата: e30 sedan m44b19

Печка?

Мнение от Rumburak » 13 Ное 2012, 1:17

Колеги има ли такова нещо като печка за отопление вътре в купето на баварийките ни?...Търсих в realoem и в bmwfans, но без резултат.
Принципно на 5-тата до 10-тата минута колата ми загрява(е30 с м42, но с радиатор от е36) и като я пусна по симеоновско надолу и изстива за нула време, баси не може да загрее колата в студените дни :no: :banghead:
Чувал съм ,че има такава джаджа бмв-ейска, дето в запалката се включва... но може би греша. :paranoid:
Като се разтърсих видях, че по-новите модели на БМВ имат такава екстра, но само при дизеловите, ползва се горивото с нещо като помпа/агрегатче или нещо от сорта...Webasto... :kuku: :conf:
Идеята ми е в СТУДЕНИТЕ зимни сутрини да не зинзиникам като все едно съм в антарктида...:help:
Изображение
Дилян Пенчев написа:
Se7ven написа:А Шпера вдига ли разхода?

Не вдига разхода и няма логично обяснение да го вдига освен че като имаш шпер повече се юркаш на най-десния педал :mhihi:

master of the force
Аватар

Re: Печка?

Мнение от alx » 13 Ное 2012, 3:19

Сигурен ли си че не ти е заял термостата в отворено положение?

В краен случай си сложи половин картон пред радиатора... Може да експериментираш с размера...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Ное 2012, 3:24

Доста от японските каручки имат такава печка .Ел. циркулационна пампа на парното ?
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
Мечтае да кара: е30 м3
Детайли за колата: e30 sedan m44b19

Мнение от Rumburak » 13 Ное 2012, 9:36

alx написа:Сигурен ли си че не ти е заял термостата в отворено положение?

В краен случай си сложи половин картон пред радиатора... Може да експериментираш с размера...

Сигурен съм, чисто нов оргиналдъ е :) ;)
такава печка би била ефикасна, ако се връзва към запалката....тези с горивото някак си не ме кефят.
:conf:
Изображение
Дилян Пенчев написа:
Se7ven написа:А Шпера вдига ли разхода?

Не вдига разхода и няма логично обяснение да го вдига освен че като имаш шпер повече се юркаш на най-десния педал :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 13 Ное 2012, 9:44

Rumburak написа:
alx написа:Сигурен ли си че не ти е заял термостата в отворено положение?

Сигурен съм, чисто нов оргиналдъ е :) ;)

То хубаво е чисто нов, ама дали е монтиран правилно?
Аз като сменях термостат, стария беше обърнат на 180 градуса и беше същата работа - София-Плевен на студен мотор, загряваше само ако го държа над 3000 оборота.
След като смених термостата (вече правилно монтиран) всичко е ок - колата загрява за 2 мин. :yes:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 13 Ное 2012, 9:48

http://www.amazon.co.uk/BMW-4x4-Portabl ... B006M0H62W

ети чайна мейд 12в духалка

Принципно има и бензинови печки за автомобилите БМВ Ники.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 13 Ное 2012, 10:41

Ако тръгнеш да купуваш такава електрическа за 20лв ,дето се включва в запалката ,по-добре инвестиирай парите в 2 бутилки ракия. Ше се сгрееш повече ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 13 Ное 2012, 10:49

надали ще учудя някой, ако кажа. че при Явор има :mhihi: ... ама е запазена... поне може да минеш да видиш за какво иде реч...
иначе нагревател може да се монтира на кола, картер или радиатор, както е при севрняците... ама трябва ток за него, не 12 волта обаче...

Назад към Извън Темата