За мечтите ни ...............
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Re: За мечтите ни ...............
Тука някои говорят за стойностни жени, ами аз все на такива попадам и все скъпо ми излиза накрая сметката 

Никой не мое ма връне на селу!
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Dirty M5 driveR написа:Обикновено за да ти се сбъднат мечтите трябва ти да ги направиш реалност. От самосебе си не става. Та в тоя ред на мисли - не спирайте да мечтаете, но и не спирайте да се опитвате да осъществите мечтите си. В тоя живот трябва много труд и упоритост, и за съжаление пак доста хора не успяват да постигнат целите си, защото има хиляди променливи и зависимости.

Аз си мечтая само за БМВ-то..за по-добър живот, отбора ми да е шампион

jordanpar написа:''Каквото и да си говорим,рано или късно всичко опира до пари!!!''
Never give up. And never stop believing.
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Аз искам много пари! Супер много пари, разбирате ли? Искам да се къпя в пари 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
weedminer написа:Аз искам много пари! Супер много пари, разбирате ли? Искам да се къпя в пари
Намери си работа в банка тогава

- zxsport
-
krystal написа:alx написа:стойностната жена си търси стойностен мъж (и понеже това й е мисията - се разкрива като такава само пред такива мъже).
ако не ги намираш тоя тип жени.... виж по-горе
Абе не съм много съгласна, да до някъде привличаш това, което искаш, но ако социалната ти среда е такава и основно работата, където прекарваш доста от времето си, то няма как да се съглася с теб.
Според мен е прав. Лошото е след дълго търсене като намериш една стойностна жена и се омъжиш за нея, след това се появи друга. ... не по-малко стойностна....
- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
"Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му".

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
zxsport написа:krystal написа:alx написа:стойностната жена си търси стойностен мъж (и понеже това й е мисията - се разкрива като такава само пред такива мъже).
Абе не съм много съгласна, да до някъде привличаш това, което искаш, но ако социалната ти среда е такава и основно работата, където прекарваш доста от времето си, то няма как да се съглася с теб.
Според мен е прав. Лошото е след дълго търсене като намериш една стойностна жена и се омъжиш за нея, след това се появи друга. ... не по-малко стойностна....
^ сменяш религията и всичко е 6 точки.
Мечтата ми е синът ми да стане достоен човек, който не рита падналите и не се присмива на по-слабите.
Човек, който бива оценян добре от останалите не заради позирането си, а с уменията и добрината си.
Също така мечтая той и жена ми да са живи и здрави и още дълги години до мен, за да може да живеем щастливо.
Парите ... хм важни са да, но смятам, че ако човек има малко акъл, съвест, добрина и горните 3 реда - всичко с парите ще бъде наред.
За това мечтая аз и всеки ден се опитвам да се приближа до мечтата си възпитавайки както мисля за редно прекрасното си дете и обгрижвайки чудесната си жена.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Хубава тема. Наистина много хубава тема.
По въпроса може да бъде изписано много, затова ще опитам накратко.
Мечтите са нещо прекрасно. Човешкото въобръжение е може би най ценното нещо, което притежава един човек. Колко пъти Ви се е случвало да не сте на кеф или в депресия и просто със силата мисълта да си представите нещо хубаво и позитивно, нещо което би Ви сгряло било то за няколко момента? Или примерно колко пъти ви се е случвало преди да заспите да си прожектирате желанията (мечтите) за 5 или 10 минутки и да заспите щастливи? Предполагам много. Както и да го погледнете, човек мечтае за различни неща, но в крайна сметка само и единствено за едно нещо. За щастие. Човек може да има малко или много. Може да е богат или беден. Може да е красив или грозен....и все пак да бъде щастлив. Това е най важното нещо, към което всяко едно човешко създание се стреми.
Аз не спирам да мечтая. Сутрин, на обяд, като върша нещо или преди да заспя, аз мечтая. Мечтите ме сгряват. Дават ми това, което искам въпреки, че то съществува само и единствено в моето съзнание. Мечтите са най добрия лек при каквото и да е било лошо състояние на човек. Силата на мисълта. Сбъднати или не, мечтите остават там завинаги. В нашето си кътче. В нашия свят в който сме ги създали. Никой не може да ни ги вземе. Никой не може да ги промени. Единствените две неща, които бихме могли да направим е да не спираме да ги прожектираме. Да ги захранваме колкото се може повече и с малко воля и труд то да се опитваме да ги сбъднем.
Поздрави
По въпроса може да бъде изписано много, затова ще опитам накратко.
Мечтите са нещо прекрасно. Човешкото въобръжение е може би най ценното нещо, което притежава един човек. Колко пъти Ви се е случвало да не сте на кеф или в депресия и просто със силата мисълта да си представите нещо хубаво и позитивно, нещо което би Ви сгряло било то за няколко момента? Или примерно колко пъти ви се е случвало преди да заспите да си прожектирате желанията (мечтите) за 5 или 10 минутки и да заспите щастливи? Предполагам много. Както и да го погледнете, човек мечтае за различни неща, но в крайна сметка само и единствено за едно нещо. За щастие. Човек може да има малко или много. Може да е богат или беден. Може да е красив или грозен....и все пак да бъде щастлив. Това е най важното нещо, към което всяко едно човешко създание се стреми.
Аз не спирам да мечтая. Сутрин, на обяд, като върша нещо или преди да заспя, аз мечтая. Мечтите ме сгряват. Дават ми това, което искам въпреки, че то съществува само и единствено в моето съзнание. Мечтите са най добрия лек при каквото и да е било лошо състояние на човек. Силата на мисълта. Сбъднати или не, мечтите остават там завинаги. В нашето си кътче. В нашия свят в който сме ги създали. Никой не може да ни ги вземе. Никой не може да ги промени. Единствените две неща, които бихме могли да направим е да не спираме да ги прожектираме. Да ги захранваме колкото се може повече и с малко воля и труд то да се опитваме да ги сбъднем.
Поздрави
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
zxsport написа:krystal написа:alx написа:стойностната жена си търси стойностен мъж (и понеже това й е мисията - се разкрива като такава само пред такива мъже).
самата (често гола).... истина
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
saleen написа:Тука някои говорят за стойностни жени, ами аз все на такива попадам и все скъпо ми излиза накрая сметката
Веднага след като ги остойностиш амортизациите им са най-малки и затова бъркането в джоба е най-голямо

При по-амортизирани разходите са по-ниски, ама пусто всеки иска нещо "по-така"...

/ASTERIX/ написа:"Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му".

flame написа:saleen написа:Тука някои говорят за стойностни жени, ами аз все на такива попадам и все скъпо ми излиза накрая сметката
Веднага след като ги остойностиш амортизациите им са най-малки и затова бъркането в джоба е най-голямо![]()
При по-амортизирани разходите са по-ниски, ама пусто всеки иска нещо "по-така"...
/ASTERIX/ написа:"Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му".
за ценителите едно ламбо кунтач е било свръх екзотика преди 30 години... е и сега.
въпрос на ценители и възприятие

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2