места по морето

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 03 Авг 2006, 13:47

На Силистар съм бил когато беше ОК,сега имало вече наколко паволиона с генератори за ток и шума бил много силен.С две думи вече са му е***и мамата :roll:
Ще се ходи на север!

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 03 Авг 2006, 14:15

Концесионерите на Силистар са се скарали нещо и от това печелят хората - има само едно павилионче в края на плажа - иначе е чисто ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от anica banica » 03 Авг 2006, 15:51

Скарали - не скарали, Силистар няма нищо общо с онова райско кътче с лагуната и червената скали, което беше преди години :bcry:

Същото важи и за всички плажове южно от Слънчев бряг. В последните година-две със строежи на вилни селища съсипаха останалите няколко хубави ивици около с. Лозенец - на къмпингите Оазис, Корал и т.н.

Единствените останали диви места са в дълбокия север. От Камен бряг към румънската граница. Крапец, Шабла, че даже и Дуранкулак, някой спомена за Болата, въпреки че май и там вече има концесионер и барче.
Северът само един проблем, който поне за мен е голям - след като в Добруджа ожънат в края на юли (или когато там жънат), въздухът в целия район се напълва с "жътварки"... Това са едни летящи гадове, напомнящи кафяви хлебарки, които са неизтребими!!! Ся, има и комари като перитропери от Шабленското и Дуранкулашкото езеро, но с репеленти горе-долу има оправия. С жътварките НЯМА. И със селянията, простотията и мръсотията по плажовете (за съжаление и на най-дивите и дивни места могат да се видят изхвърлени торбички и бутилки!) - пак НЯМА.

Въобще - Средиземно море във всичките му разновидности ... :bowdown:
You will find adventure
or the adventure will find you.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 03 Авг 2006, 18:24

Аница ,евала ти бичим како :yes: :yes:

Даже бих казал ,че от това,което аз съм бил и видял ,най-много ми хареса природата и екзотиката на Адриатиката :angel:

ЦЪрна гОра,ХЪрватска - просто нямам думи от екзотиката и природата там :shock: :shock: Ей няма такова море,да му се невиди и хора ,които толкова да си го пазят :!: :!: Много са печени и точно за това първата от горепосочените държави,вече по официялни сведения е на първите 3 места в света , като най-успешни туристически дестинаций в света :!: Тенденцията е за абсолютен лидер на планетата (!) и то до година-две,като обезателно трябва да се отбележи факта,че това е страната в Европа с най-чиста природа,дори пред Швейцария :shock: Човек,който не е посетил Будванската ривиера - Свети Стефан,Бечичи,Будва ,както и старинния Котор и Херцег Нови просто няма как да има идея ,какво има на има-няма 700 км от тук :!:
Палми,старинни сгради - крепости ,скалисти планини,които свършват в морето,кристално чиста вода с видимост над 50 (!) метра и още и още ...

Една снимка от Будва :D :arrow: http://www.bmwpower-bg.net/forums/album ... ic_id=2315

Георги Пенчев
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 03 Авг 2006, 20:12

Penchev написа:...

Аре пък ти бре, тия в Хърватска нямат плаж, само едни камъни. А св. Стефан се разглежда за 1-2 часа и после кво? Бира по 3-5 евра. НЕ, мерси. Тук, с биричка по левче и кебапченца по 80 стинки. Ма било мърсотия, шумно било, искали ми по 10 лв. за чадър. дето не го искам и шезлонг, дето ми прави кърпата като варосана афъзка. ТУК, в нашта красива България ще си ходя на море, пък тези дето се опитват да я съсипят-> :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от anica banica » 04 Авг 2006, 13:15

Вече тотално офтопик, ама не мога да не се съглася с Пенчев! В тази връзка - малко спомени и фотомат'риали от Хърватска...

http://www.segabg.com/online/article.as ... id=0006301

Босев, ууууу :dummy:

PS. Сега и малко on-topic: някои доста прилични квартири в официалния сайт на село Лозенец - slozenec.hit.bg. Пък имат и By the Way, и Алкохол.. бе въобще - кво селце китно беше, а ся - "Созопол strikes back" :mhihi: :mhihi:
You will find adventure
or the adventure will find you.

Предишна

Назад към Извън Темата