ОБЯВА-ВАЖНА ТЕМА!
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: ОБЯВА-ВАЖНА ТЕМА!
Kris написа:XaMaB написа:Тоо Cool написа:...като интензивният секс и разточителната употреба на алкохол ще са нон-стоп ежедневие!
Че за какво ти е жена тогава
Щото по некое време ръката изтръпва
Аиде ся.... кат се казва "И сам война е войн"

- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Escape написа:Kris написа:XaMaB написа:Тоо Cool написа:...като интензивният секс и разточителната употреба на алкохол ще са нон-стоп ежедневие!
Щото по некое време ръката изтръпва
Аиде ся.... кат се казва "И сам война е войн"
да пишат само представителите на женското съсловие !мисля че за тях е валидна офертата само!

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Eli написа:Абе то X-citer-ра може да помогне за каузата, но срещу скромна комисионна($$$$$) и партийно участие. Айде успех в търсенето.
![]()
![]()
![]()
![]()
Вече съм му направил план за действие. Разпечатах обявата на два листа и ще му ги дам да си ги залепи на колата. Да мине два пъти из "Долината на евтината любов" и е готов. Ще завалят оферти и полсе ще правим кастинг

Или тази с по-големите играчкиEli написа:И ако не е умната, то русата или чернокосата или червенокосата.....![]()
![]()

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
X-citer написа:Eli написа:Абе то X-citer-ра може да помогне за каузата, но срещу скромна комисионна($$$$$) и партийно участие. Айде успех в търсенето.
![]()
![]()
![]()
![]()
Вече съм му направил план за действие. Разпечатах обявата на два листа и ще му ги дам да си ги залепи на колата. Да мине два пъти из "Долината на евтината любов" и е готов. Ще завалят оферти и полсе ще правим кастинг
Или тази с по-големите играчкиEli написа:И ако не е умната, то русата или чернокосата или червенокосата.....![]()
![]()
Студентски РУЛЗЗЗЗзз

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
РЕ:
![]()

Стига играчките да са на правилното място

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Тоо Cool написа:Търся млада, добре изглеждаща мадама за неангажиращо ходене до морето и обратно с мен
Ако намериш две, едната я прати към Ямбол. За мене важи до септември

![]()
![]()
![]()
![]()
Студентски РУЛЗЗЗЗзз![]()
![]()
![]()
мда, бтв той вече е пуснал обява и в studentskigrad.com

XaMaB написа:Тоо Cool написа:...като интензивният секс и разточителната употреба на алкохол ще са нон-стоп ежедневие!
Туше

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3