Най - добрите инструменти тип Гедория?
Модератор: Общи модератори
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Re: Най - добрите инструменти тип Гедория?
интересното е че и прехвалените snap on и Маc Tools също са made in china
а и цените им в бг са дивашки,
някак си клоня към средният клас Force, BGS ако си избирам инструменти.. или ако ме хване снобарщината Beta и Hazet
Иначе алекс е прав кеф си е да ползваш отвертка като лост или длето като последният неандерталец и да ти я сменят с усмивка
, друго забавно обаче ... пробвайте да направите рекламация на бит
шестограм примерно или евреец 

някак си клоня към средният клас Force, BGS ако си избирам инструменти.. или ако ме хване снобарщината Beta и Hazet
Иначе алекс е прав кеф си е да ползваш отвертка като лост или длето като последният неандерталец и да ти я сменят с усмивка

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
От 2 комплекта Facom след повече от 25 години експлоатация се повредиха механизмите на 2 тресчотки, ама те са със 50 сантиметрови рамена, тези с нормална дължина работят. Страхотни впечатления и от USAG-a , ама той е само на 15-тина години
.

only rear wheel drive
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
USAG
PASTORINO
KS-TOOLS

PASTORINO
KS-TOOLS

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
Тук при нас СНАП ОН къде имат представителсвто?
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
От малките до камък 17 каквото и да вземеш ще ти свърши работа.
Ако искаш голямо и не ти се дават пари - рико . Ако искаш голямо и ти се дават пари - Факома или Гедоре.
"Меките" камъни си личат от далеч. Също така ако си пипал някога хубави инструменти със сигурност ще отчетеш добрата изработка, масивността на инструмента и отчетливото щракане
Ако искаш голямо и не ти се дават пари - рико . Ако искаш голямо и ти се дават пари - Факома или Гедоре.
"Меките" камъни си личат от далеч. Също така ако си пипал някога хубави инструменти със сигурност ще отчетеш добрата изработка, масивността на инструмента и отчетливото щракане

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
аз разхождам това
171 части, гаранция 2г. 72 зъба на тресчотките, накат на вложките и няма нещо изпуснато цената беше нещо от сорта на 280лв.

Аз ползвам kamasa tools подарено ми от баща ми от старите в метална кутия изтезавано от баща ми на мойте години,сега аз го тормозя не е мръднало само си спуках един камък но тва си моя грешка щото го ползвам и за набиване/избиване на втулки лагери и тн.
Имам и Рико пълен комплект и го ползвам ако нещо ми липсва при камасата..и то държи горе-долу
Също така ми се мотка един куфар пълен набор mr.Bricolage купено на майтап държи ама не се използва толкова много де ... тва е
Иначе Snap on всички знаем,че са качествени
Имам и Рико пълен комплект и го ползвам ако нещо ми липсва при камасата..и то държи горе-долу
Също така ми се мотка един куфар пълен набор mr.Bricolage купено на майтап държи ама не се използва толкова много де ... тва е

Иначе Snap on всички знаем,че са качествени

Последна промяна Spiro на 14 Ное 2012, 12:37, променена общо 1 път
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
nightdriver написа:Facom
Именно,това са най-добрите инструменти правени някога,супер здрави,супер удобни,с доживотна гаранция която фирмата уважава,скъпи са,но се купуват един път!
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Snap on са без никава конкуренция, отличатат се от всички останали от метри, камо ли като се пипне и работи с тях. Много са скъпи, но са си най най. След това за facom и всички останали. Работя всеки ден с тези марки, а съм работил и със по-лоши. Не знам, колко хора са пипали snap on на яве.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Тоя BGS за 280лв си е много добра цена според мене , за всичко това което предлага , но колко е джермани , той си знае...в крайна сметка даже и произведени в Азия тези марки инструменти си остават качество и здравина , отговарят на контрол ! Имам комплект BGS , KS tools и три комплекта facom , но facoma ми е най на сърце , перфектна изработка , дизайн и здравина , големия комплект съм го взимал преди около седем години и тогава още не бяха делокализирали заводите в Азия мисля...
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Аз ползвам Ханс и Форс,ми доволен съм..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
абсолютно си прав
всички брандове вече са тайванци или китайци, дали си купуваш snap on за 70лв тресчотка на 1/4, facom, hazet и beta за 50 или bgs и force за 30лв разлика в страната производител няма. Да вярно е снап он, факом, хазет и бета са дърти като света брандове имат уникално добре направени като дизайн инструменти, но честно казано не бих дал вече 2-3 пъти повече пари за идентично качество робувайки на марка, а реално ... разлика в здравината не съм виждал

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Аз си взех това:

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
^ пиши едно ЛС откъде, ако не е тайна.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
По-добре беше, като не се произвеждаха в Азия, но не е чак страшен проблем мисля. Да не би да не си купувате сони, панасоник и др, като не ги произвеждат с Япония вече.
Всички инструмени snap on, с които разполагам на работата си, са made in usa. Не знам дали определени серии се произвеждат в Азия, но тукашните са от Хамериката.
Всички инструмени snap on, с които разполагам на работата си, са made in usa. Не знам дали определени серии се произвеждат в Азия, но тукашните са от Хамериката.