Най - добрите инструменти тип Гедория?
Модератор: Общи модератори
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
Re: Най - добрите инструменти тип Гедория?
форса няма да спрат да правят глави като камбани обаче
снап он мейд ин уса на опаковките, дет се вика бутилирането е в уса

снап он мейд ин уса на опаковките, дет се вика бутилирането е в уса

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Не споря къде се бутилират, силно ме съмнява да е така както казваш. Пишат си на всеки инструмен made in usa, ама лъжат...Където раборя няма нищо произведено в Китай, дори контактите, но това е друга тема.Дори да предположим, че се бутилират само в уса, качеството, дизайна и изработката на всеки инструмент снап он няма нищо общо нито с факом, нито с никоя друга марка. Е тази тресчотка без камъни струва 70-80евро, но като се хване е невероятна.

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
не плюя снап он, кефя им се много - това е инструмента
но цената убива всичко лирично в мен ...
но цената убива всичко лирично в мен ...

- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
Марката е "Гедоре"
в работата ползваме 2 инструментални шкафа, като няма жалене ползват се ежедневно от 20 човека и до сега / около 2г./ нямаме проблем с нито един елемент.
п.п Излъгах на фенерчето му се изтощи батерията

п.п Излъгах на фенерчето му се изтощи батерията

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
boksioraE39 написа:Аз си взех това:
Много готино, особено за цената си, заслужава си 100%... За жалост само временно ми беше в ръцете

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
alekangg написа:Не споря къде се бутилират, силно ме съмнява да е така както казваш. Пишат си на всеки инструмен made in usa, ама лъжат...Където раборя няма нищо произведено в Китай, дори контактите, но това е друга тема.Дори да предположим, че се бутилират само в уса, качеството, дизайна и изработката на всеки инструмент снап он няма нищо общо нито с факом, нито с никоя друга марка. Е тази тресчотка без камъни струва 70-80евро, но като се хване е невероятна.
колега би ли споменал точна такава тресчотка държи ли на як напън, имам цял комплект снап он и винаги ме е било страх да я напъвам, говоря на рака без тръби и такива неща.
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Stahlwille, Belzer. Ползваме ги в хангара и няма строшен такъв инструмент все още.Разбира се и цената не е от лесните. Гедорето ми е марка Гедоре, на 25 години е видяло е много коли и самолети и все още всичко в него е все едно го вадя за първи път

ATR-42/72
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
PaCk0o написа:колега би ли споменал точна такава тресчотка държи ли на як напън, имам цял комплект снап он и винаги ме е било страх да я напъвам, говоря на рака без тръби и такива неща.
ама ти сериозно ли питаш дали snap on държи натягъне на ръка?

иначе изработката е страшна http://www.youtube.com/watch?v=6_hl3QpzMzE
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
За чешките "TONA" никой нищо не каза.....а напразно 

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Наскоро си взех този комплект от 98 части. Серията е "Expert" на Пасторино. С доживотна гаранция за около 250 лв. Естествено, сигурно има по-високи серии на марката, но общо взето има всички най-необходими неща и от няколко места чувам вече, че са здрави и няма да имам проблеми. Естествено зависи от начина на експлоатация и натоварванията.
http://www.ficiarashop.it/img/d/475/sca ... 4_zoom.jpg

http://www.ficiarashop.it/img/d/475/sca ... 4_zoom.jpg
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
b00st написа:PaCk0o написа:колега би ли споменал точна такава тресчотка държи ли на як напън, имам цял комплект снап он и винаги ме е било страх да я напъвам, говоря на рака без тръби и такива неща.
ама ти сериозно ли питаш дали snap on държи натягъне на ръка?
иначе изработката е страшна http://www.youtube.com/watch?v=6_hl3QpzMzE
никога не се бях интересувал от марки инструменти, от клипа ми стана ясно.
- Москвич 412
- Потребител
-
- Кара: Цивилната версия на Т-72-Москвич...
- Мечтае да кара: Нещо по-здраво от Москвича,ама такова още не е измислено!
- Детайли за колата: Танк,пази се!
СССР-ските и ПНР (Полска Народна Република)-ските,който е имал и работил с такова животно,знае за какво говоря,тия инструменти носят на толкова бой,колкото вие нямате косми в косата си и са неубиваеми!
Американците са казали:На българите им дайте коли, и на тях война не им трябва!
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
PaCk0o написа:alekangg написа:Не споря къде се бутилират, силно ме съмнява да е така както казваш. Пишат си на всеки инструмен made in usa, ама лъжат...Където раборя няма нищо произведено в Китай, дори контактите, но това е друга тема.Дори да предположим, че се бутилират само в уса, качеството, дизайна и изработката на всеки инструмент снап он няма нищо общо нито с факом, нито с никоя друга марка. Е тази тресчотка без камъни струва 70-80евро, но като се хване е невероятна.
колега би ли споменал точна такава тресчотка държи ли на як напън, имам цял комплект снап он и винаги ме е било страх да я напъвам, говоря на рака без тръби и такива неща.
Разбира се, че държи. Ако не си някоя голямА бабанка 140кг и не увисваш на нея целия, не виждам как ще е счупиш. Аз имам и acesa малка като тази и съм е бил много пъти с чук и не се чупи, а бях е отписал и исках да е счупя зорлен. Ако пък някой е напъни с тръба това снап онче и е счупи, има ремонтни комплекти. Всичко се рязглобява и сменя реално.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Москвич 412 написа:СССР-ските и ПНР (Полска Народна Република)-ските,който е имал и работил с такова животно,знае за какво говоря,тия инструменти носят на толкова бой,колкото вие нямате косми в косата си и са неубиваеми!
Това е смешно! Всички сме виждали стари руски, то едно време нямаше други. Били яки ама сравнено с кои?? Турските и китайските ли?
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
DLVasilev написа:Stahlwille, Belzer. Ползваме ги в хангара и няма строшен такъв инструмент все още.Разбира се и цената не е от лесните. Гедорето ми е марка Гедоре, на 25 години е видяло е много коли и самолети и все още всичко в него е все едно го вадя за първи път
Къде работиш? Заинтересувах се, понеже видях да пишеш за някакъв хангар