+35988149 ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Re: +35988149 ???

Мнение от ineedmoney » 16 Ное 2012, 0:14

вчера някви ентусиасти са ми звънели 2 пъти през 3 мин от 2 различни телефона с поредни номера. Единият беше с +359884..нещо си..89 а другия е същия само че завършваше на ...90
Озадачава ме факта че е от "редовните" 0884 дето ги имат всякакви хора, но щом са поредни номера все си мисля че са или офис или нещо друго. Тези мегалан и офертичките са къси номера
Дали ако отида в мтел ще ми дадът информация поне дали е частен или офисен номер?
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Re: +35988149 ???

Мнение от Мордехай » 16 Ное 2012, 0:21

Айде и аз не-по-темата. На мен постоянно ми звънят едни от Глабал Маркет. Все ми предлагат някакви акции. Първоначално им казвам, че съм закъсал, че не съм плащал лизинги и заплати, обаче тия едно и също си знаят. Некви нефтени компании, некви други чудеса, дори не ги слушам. Все им отказвам, но все културно. Обаче скоро ме хванаха ядосан и почнах да ги псувам. Първо някава госпожица, същия ден някакъв младеж и още някакъв на следващия ден. Е от тогава (вече две седмици) не ми звънят.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

Предишна

Назад към Извън Темата