За Кандидат-Студенти

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 04 Авг 2006, 23:03

MaXimal написа:Класацията за нов български е излязла,но баловете са много високи :(

Да!!! 2 хилядни не са ми стигнали за "Естествени науки" :evil: :evil: :evil:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 05 Авг 2006, 0:21

Аз сън пустиняк :mhihi: В УНСС с 3.70 по математика са ме приели... 25-то желание "Икономическа психология" :mrgreen: :owned: Ебем ти ТУ, СУ, не знам си кво си - Понеделник си хвърлям дипломата в УНСС-то - не мислим да учим и за тва там ще ходя :lol: Тази година направо ебати шоуто стана, абсолютен цирк - в УНСС супер ниски балове заради ебаните задачи, а в Технически си е ебало мамата. НЕ мога да повярвам, а 100 пъти се чудих да изреждам ли всичките специалности и добре, че не спрях на 24-тото :mhihi: 18.90 бал, последния приет парцал!
BMW only!

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 05 Авг 2006, 1:43

BMWgirl_Z8 написа:Приета съм в СА"Д.А.Ценов" специалност Прогнозиране и планиране (3та подред) и сега ще се надявам да ме приемат на 2ро класиране във Финанси! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

колежка... ;).Начи Финансите е най яката спец в нащо даскало(и аз не случайно съм финанси де :mhihi: ).Декана е много точен човек винаги помага с квото може.Жените в канцеларията на факултета и те са точно особенно жената с червената коса(по младата) :mhihi:.Първи курс не е страшно,ама втори курс има някой друг изрод дето да води,иначе ги избират най добрите за наща специялност... :D :mhihi:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 05 Авг 2006, 13:06

Познайте кой е приет на първо желание Телекомуникации в нов български :mhihi:
Жокер - довечера конкретното лице ще бъде пияно като руски самовар в пункт за цветни метали, щото спечели един бас :mhihi: :mhihi: :mhihi:
---

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 05 Авг 2006, 13:29

amd написа:Аз сън пустиняк :mhihi: В УНСС с 3.70 по математика са ме приели... 25-то желание "Икономическа психология" :mrgreen: :owned: Ебем ти ТУ, СУ, не знам си кво си - Понеделник си хвърлям дипломата в УНСС-то - не мислим да учим и за тва там ще ходя :lol: Тази година направо ебати шоуто стана, абсолютен цирк - в УНСС супер ниски балове заради ебаните задачи, а в Технически си е ебало мамата. НЕ мога да повярвам, а 100 пъти се чудих да изреждам ли всичките специалности и добре, че не спрях на 24-тото :mhihi: 18.90 бал, последния приет парцал!

Най-доброто решение.
един съвет: НЕ СЕ ЗАПИСВАЙ В ТУ!!! Като си решил да не учиш ;)

Щот в ТУ и учене не помага, там нищо не помага, и ГОСПОД неможе да ти помогне... РЕЗАЧКАААаааааааааа
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 05 Авг 2006, 14:03

Aiw написа:
MaXimal написа:Класацията за нов български е излязла,но баловете са много високи :(

Питам ги тия в офиса на НБУ дали важат резулатите те - да важат... е кво важат ... миналата година имах над 55 точки,а тазгодишният ми най-висок резултат е 44 точки ... следователно не съм влезнал...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 05 Авг 2006, 21:11

MaXimal написа:
Aiw написа:

Питам ги тия в офиса на НБУ дали важат резулатите те - да важат... е кво важат ... миналата година имах над 55 точки,а тазгодишният ми най-висок резултат е 44 точки ... следователно не съм влезнал...
Нормално,ако обиколиш пет стаи всеки ще ти каже различно,важнато е да си нахален

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Griffin » 07 Авг 2006, 0:37

vicho написа:Щот в ТУ и учене не помага, там нищо не помага, и ГОСПОД неможе да ти помогне... РЕЗАЧКАААаааааааааа

Добре, че не съм ти прочел постинга преди 7 години... :mhihi:
1.8 литра е чудесен обем. Не мога да разбера, защо продължават да произвеждат 0.5 литрови халби?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 07 Авг 2006, 16:34

Край, вече мърдане нема, днес си дадох дипломката на ВИНСа. ;)

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 07 Авг 2006, 16:38

vicho написа:Най-доброто решение.
един съвет: НЕ СЕ ЗАПИСВАЙ В ТУ!!! Като си решил да не учиш ;)

Щот в ТУ и учене не помага, там нищо не помага, и ГОСПОД неможе да ти помогне... РЕЗАЧКАААаааааааааа

За ТУ бих цитирал само:
"Не знам във кой момент ще взема сопата..."
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Авг 2006, 17:01

и да я вземеш, те си носят резачки МОТОРНИ... тъй, че с тая сопа, нямаш шанс :confused: ;)
учил ли си в ТУ?
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 07 Авг 2006, 18:15

vicho написа:и да я вземеш, те си носят резачки МОТОРНИ... тъй, че с тая сопа, нямаш шанс :confused: ;)
учил ли си в ТУ?

Влизанто е Ташак, излизането е Ташак... а между двата ташака какъв ХУЙ те чака.....

А мене ми остана да се дипломирам само ;)
Чудим се дали да не го забавя, пък и не съм прекъсвал нито една година
Транспортна Техника и технологии съм аз ;)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 12 Авг 2006, 13:34

Да ви се похваля..днес излезе 2-ро класиране в СА"Д.А.Ценов" и съм приета във ФИНАНСИ!!! :D :D :D
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 12 Авг 2006, 13:55

BMWgirl_Z8 написа:Да ви се похваля..днес излезе 2-ро класиране в СА"Д.А.Ценов" и съм приета във ФИНАНСИ!!! :D :D :D

честито, мене пък ме приеха там Бизнес информатика, ама ще ме видят там нанайси :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWgirl_Z8 » 12 Авг 2006, 18:03

Don_Emilio написа: ...

Я виж подписа ми :) май като за нас,а :uups:
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата