"шплент" за джанта с централна гайка
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
"шплент" за джанта с централна гайка
Здравейте колеги,
възможно ли е да се намери такъв "шплент" /червеното/ за този вид джанта. Под него се вижда и марката на джантата. Ако е възможно откъде може да се намери или трябва да си "майстора имитация" ?!?

Благодаря предварително.
Поздрави !
възможно ли е да се намери такъв "шплент" /червеното/ за този вид джанта. Под него се вижда и марката на джантата. Ако е възможно откъде може да се намери или трябва да си "майстора имитация" ?!?

Благодаря предварително.
Поздрави !
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: "шплент" за джанта с централна гайка
Колега,тва дет си пуснал е пунта-мара на джанта с централен отвор
ей тва са истинските

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Абсолютно е "дизайнерско изпълнение, това е ясно
. Но не искам да огъвам "тел" за да направя подобно. Ако можете да помогнете ще съм благодарен. Под капака са болтовете, но ми харесва джантата !
Поздрави!

Поздрави!
Не забравяй и за състезателните ключалки със шплентове за (не)отваряне на предния капак. Вървят в комплект с тези шплентове за джанти.
... Я да се вземеш в ръце...
... Я да се вземеш в ръце...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Moга да ти намеря стандартни шплентове, ма са много жилави и при всяко действие около капачката ще трябва да ги сменяш

ATR-42/72
Колеги,
при смяната на гумите го счупиха единия и затова търся. Те предпазват и капачката да не изпадне някъде по пътя... Моля без подигравателни намеци. Колега ако можеш да съдействаш, ще съм ти много благодарен, дори и с нещо което да прилича на това.
Благодаря !!
при смяната на гумите го счупиха единия и затова търся. Те предпазват и капачката да не изпадне някъде по пътя... Моля без подигравателни намеци. Колега ако можеш да съдействаш, ще съм ти много благодарен, дори и с нещо което да прилича на това.
Благодаря !!
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
Aми ако става въпрос за стандартния шплент мога да ти намеря, но не ми се вярва да ти свърши работа, щото като го сложиш и трябва да го закривиш от другата страна, да не изпада

ATR-42/72
7 мнения
• Страница 1 от 1