За сватба - информация
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
За сватба - информация
Колеги здравейте
Трябват ми съвети
Преди известно време реших да си взема за постоянно девойчето, което ме търпи вече достатъчно дълго време
и сега вече на дневен ред (или почти) седи въпроса за организиране на сватбата.
Дайте ми предложения къде може и е хубаво (от опит или от слухове) да вместим около 100 човека и цената да е приемлива. Става дума за София.
Предварителни благодарности.
Поздрави
Трябват ми съвети

Преди известно време реших да си взема за постоянно девойчето, което ме търпи вече достатъчно дълго време

Дайте ми предложения къде може и е хубаво (от опит или от слухове) да вместим около 100 човека и цената да е приемлива. Става дума за София.
Предварителни благодарности.
Поздрави

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Re: За сватба - информация
Какво ще рече приемлива цена?
100 човека може да вместиш поне на хиляда места в София, въпроса е какво заведение като стил искаш
А и булката 100% има своите виждания. Виж има сватбен форум- също е полезен
Фирма ли ще ви организира сватбата или сами ще правите всичко? За кой сезон я предвиждате?
Иначе успех, това са хубави неща
100 човека може да вместиш поне на хиляда места в София, въпроса е какво заведение като стил искаш

А и булката 100% има своите виждания. Виж има сватбен форум- също е полезен

Фирма ли ще ви организира сватбата или сами ще правите всичко? За кой сезон я предвиждате?
Иначе успех, това са хубави неща

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Моят съвет е да се обърнете към фирма.
Всичко се съгласува с вашите виждания и желания и имат предложения за места и всичко което на вас е ви идвана акъла в момента.
на Л.С мога да ти кажа аз от кои имам добри впечатления да не става реклама във форума.
Всичко се съгласува с вашите виждания и желания и имат предложения за места и всичко което на вас е ви идвана акъла в момента.
на Л.С мога да ти кажа аз от кои имам добри впечатления да не става реклама във форума.
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Значи по реда на въпросите 
Става въпрос за август месец или края на юли ... искаше ни се да е на открито с възможност да има и някаква закрита част.
Отностно желанието на бъдещата булка
- съгласовано е... да не кажа, че си беше наложено без моето мнение (за щастие съвпадат).
Куверта смятаме че е разумно да е около 40лв. с възможност ние да си внесем.
Вариянта за фирма която да го организира за мен не е приемлив.... или поне на първо четене.... Оскъпява доста и не предлага кой знае какво. Преди време двама мой приятели използваха текива услуги и след проведен маркетинг се оказа че цените който дават са такива който и самите ресторанти дават тоест нямат уговорени отстъпки с тези агенства.
Та в общо линии това е информацията
Поздрави
отностно колегата LizarD
Приемам го като закачка и пожелавам на всички такъв човек какъвто аз намерих

Става въпрос за август месец или края на юли ... искаше ни се да е на открито с възможност да има и някаква закрита част.
Отностно желанието на бъдещата булка

Куверта смятаме че е разумно да е около 40лв. с възможност ние да си внесем.
Вариянта за фирма която да го организира за мен не е приемлив.... или поне на първо четене.... Оскъпява доста и не предлага кой знае какво. Преди време двама мой приятели използваха текива услуги и след проведен маркетинг се оказа че цените който дават са такива който и самите ресторанти дават тоест нямат уговорени отстъпки с тези агенства.
Та в общо линии това е информацията

Поздрави

отностно колегата LizarD

Приемам го като закачка и пожелавам на всички такъв човек какъвто аз намерих

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Ще споделя моят опит от 2009г:
1. Всичко свърши жена ми
тя организира всичко.
2. Избрахме ресторант "При орлите" заради панорамата а и защото риска да завали дъжд и да ти съсипе сватбата е голям.Също така, ресторанта е в центъра, близо до църкви и обредни домове, не ти трябва да обикаляш с колата + още 100 човека да търсят къде да паркират.
Ресторанта: не е евтин, платихме по 50лв/човек но обслужването и храната бяха без забележка!
Панорамата е
Алкохола и тортата си я внесохме отвън.
3. На сватба за мен най-важни са DJ-ят и фотографа:
- изключително доволен съм от DJ Ради
- изключително доволен съм от фотографката Вили от Profile studio
4. В ресторанта бяхме до 24.00ч, оттам направихме парти в Пиано бара на Гранд Хотел София, който е точно на 10м от входа на ресторанта.
Пиано бара не е скъп!
дано да съм полезен
1. Всичко свърши жена ми

2. Избрахме ресторант "При орлите" заради панорамата а и защото риска да завали дъжд и да ти съсипе сватбата е голям.Също така, ресторанта е в центъра, близо до църкви и обредни домове, не ти трябва да обикаляш с колата + още 100 човека да търсят къде да паркират.
Ресторанта: не е евтин, платихме по 50лв/човек но обслужването и храната бяха без забележка!

Панорамата е

Алкохола и тортата си я внесохме отвън.
3. На сватба за мен най-важни са DJ-ят и фотографа:
- изключително доволен съм от DJ Ради
- изключително доволен съм от фотографката Вили от Profile studio
4. В ресторанта бяхме до 24.00ч, оттам направихме парти в Пиано бара на Гранд Хотел София, който е точно на 10м от входа на ресторанта.
Пиано бара не е скъп!
дано да съм полезен

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
При мен беше горе долу същото като при barty.
2005г. жена ми организира всичко, като заедно избрахме ресторанта и менюто за гостите.
Специално за това събитие не виждам защо трябва да се доверяваш на фирма, то ако неможеш да отидеш сам в обредната зала и църквата да си запишеш час, или пък да си поръчаш поканите, то как ще се оправяш с жена си после
Ресторанта който избрахме беше Централ Форум, в момента обаче май не работи
, та може да се погледне форум, на хотел славия.
Като обслужване и качество на храната сме много доволни, беше страхотно, алкохол и торта си донесохме ние.
Както колега по горе спона за една сватба е много важно какво ще е настроението на гостите, съответно ди джея е много важен.
Фотографа и оператора също са важни, хубаво е да се наемат професионалисти за тази работа.
Мога да препоръчам фотограф.
За ди джей, също мога да съдействам, като определено не всички стават трябва си сватбар.
Това е едно от най-хубавите неща които може да преживеете заедно!
Успех и всичко най-хубаво!
2005г. жена ми организира всичко, като заедно избрахме ресторанта и менюто за гостите.
Специално за това събитие не виждам защо трябва да се доверяваш на фирма, то ако неможеш да отидеш сам в обредната зала и църквата да си запишеш час, или пък да си поръчаш поканите, то как ще се оправяш с жена си после

Ресторанта който избрахме беше Централ Форум, в момента обаче май не работи

Като обслужване и качество на храната сме много доволни, беше страхотно, алкохол и торта си донесохме ние.
Както колега по горе спона за една сватба е много важно какво ще е настроението на гостите, съответно ди джея е много важен.
Фотографа и оператора също са важни, хубаво е да се наемат професионалисти за тази работа.
Мога да препоръчам фотограф.
За ди джей, също мога да съдействам, като определено не всички стават трябва си сватбар.
Това е едно от най-хубавите неща които може да преживеете заедно!
Успех и всичко най-хубаво!

7 мнения
• Страница 1 от 1