кола на части от българия - нужни документи?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
кола на части от българия - нужни документи?
Ако си взема ударена количка да си имам части, какви документи е нужно да направя за да се размина от договора за покупко-продажба който си е пари. Не мога и само на доверие, стария собственик винаги може да звъне в полицията и да каже колата е открадната и ще ми я вземат и няма как да докажа че съм я платил. За това търся евтин и лесен начин, който да ме подсигури? 

Re: кола на части от българия - нужни документи?
Освен собственика да я бракува и тогава да я вземеш май друг начин няма. Ако ще използваш мотора някой да каже какви документи ти трябват после за да го сложиш и регистрираш в твоето купе.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
За мотора ти трябват документ от моргата, че си го "купил" и перфорирания голям талон на бракуваната кола.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Kroki написа:За мотора ти трябват документ от моргата, че си го "купил" и перфорирания голям талон на бракуваната кола.
Mоже и от частно лице да е купен мотора, но пак се продава с договор за покупко продажба и автомобила трябва да е бракуван.

- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
колко лв. горе долу излизаше договора за покупко-продажба? и мога ли само със сключен такъв после да я бракувам? (как точно става бракуването и какви пари коства)?
- taran
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото набара:)
Empty_Head написа:колко лв. горе долу излизаше договора за покупко-продажба? и мога ли само със сключен такъв после да я бракувам? (как точно става бракуването и какви пари коства)?
Стойността на договора е процент от стойноста на сделката.Ако извадиш ниска застрахователна оценка,ще ти излезе по-евтино.
За бракуване се ходи в КАТ-връщаш номерата и пишеш декларация,че ще прибереш колата в твои имот.Дупчат ти талона и си готов.
6 мнения
• Страница 1 от 1