Какво ви е мнението за САЩ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Какво Ви е мнението за САЩ?

"land of the freedom,home of the brave"?
10
14%
полицейщина,престъпления и необразовани дебелаци затънали в кредити?
61
86%

Общо гласове : 71
старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 07 Авг 2006, 22:08

не че се познаваме, но ако има толкова голямо желание да се излага публично да пише. по думите ти се разбира, че никаква дискусия няма да се получи...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 07 Авг 2006, 22:35

Много ми е мерак да отида и се надявам другата година това да стане.Иначе знам ,че много се бачка и много здрави закони имат.Също така е грешка да се казва в Америка,че Джон Атанасов е измислил РС-то,иначе е гениален учен,ама ние българите много работи искаме.

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

............

Мнение от Тоо Cool » 07 Авг 2006, 22:40

Батее нема такова шоу-Американците са дебели, сбирщина от емигранти са, Too Cool има няколко регистрации (за да може да пуска "анонимно попстове разбира се :kuku: ), химна на Америка е бозав...просто нямам думи!!!! Абе хора вас зашо въобще ви пускат да ходите по улицата-знам, че нема пари за домове за временно настаняване на силно ниско интелигенти хора (то все едно има пари за нещо в тая кочина-оп държава...) ама защо така лошо се излагате??

СИЕГ-с тебе мисля, че се разбрахме да не се опитваш повече да ме дразниш, но май не си ме разбрал-то като с добро не става има и други начини....и не ми обяснявай, че ше ми чупиш главата с палка и т.н.-повече от теб смазани глави, крака, колена и тестиси съм видял-ВЕРВАЙ МИ!!!!

А някой от вас (сигурен съм, че 99 процента сте англоговорящи) превеждал ли си е химна на Америка-за Звездното знаме, чийто цветове не избледняват, за Страната на Свободните, за Домът на Смелите!!! Е, на тоя химн не се разплаквам, а се чувствам горд, че съм макар и мъничка, но все пак частица от Страната, която няма нито едно поражение на бойното поле, Страната, която НИКОГА не оставя своите хора, Страната, където мечтите имат значение и има смисъл да ги следваш, Страната, където съдбата наистина обича смелите!!!

Никога не бих сравнил Америка с Европа-просто няма смисъл-единствените други държави, които уважавам са Германия, Великобритания и Гърция! Останалата част от прехвалената "културна, цивилизована"...и насрана Европа са пУмияри, слагачи, страхливци и най-вече долни лицемерни педерастични смешници (визирам най-вече Франция)!!!!!
Колкото и да не им се харесва на европейците Америка е и ще остане единствената суперсила в света-така, както трябва и да бъде!!!! Защото, когато Владетелят на Света(познат още като Президент на Съединените Американски Щати) реши и каже "Ами, хайде да отидем и да нападнем, сринем, смажем, завземем и т.н.", някоя жалка ислямистка или друга държава, даваща убежище на терористично настроени отрепки, това просто става-BOMBS AWAY, килимно бомбардиране, инвазия (с последващо зариване в окопите живи на вражеските войници-справка-Desert Storm Campaign...тия танкове М-1 са чудесни и като булдозери :twisted: ), хиляди жалки "хлебарки" избити и Европа може само да стои и да кърши ръце в ООН как това били невинни цивилни...май.... :mhihi:

Мога да дам още около 250 000 примера защо ВИНАГИ ще избера отново и отново моята родина, но мисля, че 99.99% от четящите и пишещите тук няма да разберат....!

За несъгласните, Анти-настроените, хейтърите по принцип, антиглобалистите, пацифистите, комунистите, палестинците и другите подобни на тях торби с лайна ще кажа само едно-В момента дишате и сте живи единствено защото 82-ра Въздушно Преносима Дивизия на САЩ не е решила другояче и защото термоядрените бомби W-88, носени от Б-2 са прекалено скъпи, за да бъдат използвани по предназначение.................!!!!!!!

ПО-ЗДРАВИ :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :censored:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sleepwalker » 07 Авг 2006, 22:44

баси дивизията :shock: ми сега ? тръпки ме побиха :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

те тва е по-големи от американите няма :no:
Изображение

U.S. MARINES
Аватар

............

Мнение от Тоо Cool » 07 Авг 2006, 22:53

СпИциален по-здрав за sleepwalker :1: :censored:
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!

ентусиаст
Аватар

Re: ............

Мнение от evans » 07 Авг 2006, 22:55

Тоо Cool написа:Батее нема такова шоу-Американците са дебели, сбирщина от емигранти са, Too Cool има няколко регистрации (за да може да пуска "анонимно попстове разбира се :kuku: ), химна на Америка е бозав...просто нямам думи!!!! Абе хора вас зашо въобще ви пускат да ходите по улицата-знам, че нема пари за домове за временно настаняване на силно ниско интелигенти хора (то все едно има пари за нещо в тая кочина-оп държава...) ама защо така лошо се излагате??

СИЕГ-с тебе мисля, че се разбрахме да не се опитваш повече да ме дразниш, но май не си ме разбрал-то като с добро не става има и други начини....и не ми обяснявай, че ше ми чупиш главата с палка и т.н.-повече от теб смазани глави, крака, колена и тестиси съм видял-ВЕРВАЙ МИ!!!!

А някой от вас (сигурен съм, че 99 процента сте англоговорящи) превеждал ли си е химна на Америка-за Звездното знаме, чийто цветове не избледняват, за Страната на Свободните, за Домът на Смелите!!! Е, на тоя химн не се разплаквам, а се чувствам горд, че съм макар и мъничка, но все пак частица от Страната, която няма нито едно поражение на бойното поле, Страната, която НИКОГА не оставя своите хора, Страната, където мечтите имат значение и има смисъл да ги следваш, Страната, където съдбата наистина обича смелите!!!

Никога не бих сравнил Америка с Европа-просто няма смисъл-единствените други държави, които уважавам са Германия, Великобритания и Гърция! Останалата част от прехвалената "културна, цивилизована"...и насрана Европа са пУмияри, слагачи, страхливци и най-вече долни лицемерни педерастични смешници (визирам най-вече Франция)!!!!!
Колкото и да не им се харесва на европейците Америка е и ще остане единствената суперсила в света-така, както трябва и да бъде!!!! Защото, когато Владетелят на Света(познат още като Президент на Съединените Американски Щати) реши и каже "Ами, хайде да отидем и да нападнем, сринем, смажем, завземем и т.н.", някоя жалка ислямистка или друга държава, даваща убежище на терористично настроени отрепки, това просто става-BOMBS AWAY, килимно бомбардиране, инвазия (с последващо зариване в окопите живи на вражеските войници-справка-Desert Storm Campaign...тия танкове М-1 са чудесни и като булдозери :twisted: ), хиляди жалки "хлебарки" избити и Европа може само да стои и да кърши ръце в ООН как това били невинни цивилни...май.... :mhihi:

Мога да дам още около 250 000 примера защо ВИНАГИ ще избера отново и отново моята родина, но мисля, че 99.99% от четящите и пишещите тук няма да разберат....!

За несъгласните, Анти-настроените, хейтърите по принцип, антиглобалистите, пацифистите, комунистите, палестинците и другите подобни на тях торби с лайна ще кажа само едно-В момента дишате и сте живи единствено защото 82-ра Въздушно Преносима Дивизия на САЩ не е решила другояче и защото термоядрените бомби W-88, носени от Б-2 са прекалено скъпи, за да бъдат използвани по предназначение.................!!!!!!!

ПО-ЗДРАВИ :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :1: :censored:
да вярно е това което пишеш,ама не забравай че си българин и за тях си един долен мухльо, който умира от глад

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Re: ............

Мнение от XaMaB » 07 Авг 2006, 22:55

Тоо Cool написа:Ами, хайде да отидем и да нападнем, сринем, смажем, завземем и т.н.", някоя жалка ислямистка или друга държава, даваща убежище на терористично настроени отрепки, това просто става-BOMBS AWAY, килимно бомбардиране, инвазия (с последващо зариване в окопите живи на вражеските войници-справка-Desert Storm Campaign

И после властелина на пръст... ъъъ на света исках да кажа, обявява край на войната и после почват да гинат американските войници из бедните ислямски държави, а те само демокрация носели.

U.S. MARINES
Аватар

............

Мнение от Тоо Cool » 07 Авг 2006, 23:04

Начи това, че съм българин НЕ е съвсем вярно, но както и да е.....

И ако Американските войници гинат някъде, я вижте съотношението убити/ранени Американци и отрепките, срещу които се сражават...само за пример-кампанията в Сомалия-18 загинали Американски войници (6-тима от 75-ти Рейнджърски полк-3-ти батальон и 12 бойци от поделението за специални операции и антитерористични мисии "Делта") и над 1000 убити чернилки-отрепки-войници на Мохамед Фара Айдид.... :idea:
10-10-81 - 07-12-2006

SEMPER FI!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sleepwalker » 07 Авг 2006, 23:05

ееее тоол коол аз Рамбо 1, 2 и 3 съм ги гледал вече :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

на хамериканците тва и ем в главата - война и макДоналдс :mhihi:
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 07 Авг 2006, 23:14

Добре, де нали вече веднъж говорихме. Ако ти се дразниш от елементарния бъзик, дето си направих, значи или пак си пил много джин, или не знам вече... А това за палките не беше за тебе, а за gorskia и то в съвсем друга тема, ако под това име си писал ти, то сам се опровергаваш... Защо пак почваме???
Ако аз се бях изказал по тази тема спорът щеше да е съвсем друг, защото ти гарантирам, че няма да ми докажеш колко е добра Америка, колкото и да повтаряш, че знаеш повече от нас по въпроса. Аз си замълчах тактично, защото от празни приказки по нета полза няма. Ти пак с мен се заяждаш??!! Що така, бе Милко?
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

U.S. MARINES
Аватар

........

Мнение от Тоо Cool » 07 Авг 2006, 23:20

Баце пак не си ме разбрал-мнооо добре знам, че за палките беше за горския-познат и като Бам-Бам..БАН :mhihi:
И не виждам къде се заяждам :?: Ако искаш да спориме на Хай-тек теми и т.н. давай на ЛС ако не-жив и здрав...и т.н........
10-10-81 - 07-12-2006

SEMPER FI!

Фюрера
Аватар

Re: ........

Мнение от sieg » 07 Авг 2006, 23:23

Тоо Cool написа:Баце пак не си ме разбрал-мнооо добре знам, че за палките беше за горския-познат и като Бам-Бам..БАН :mhihi:
И не виждам къде се заяждам :?: Ако искаш да спориме на Хай-тек теми и т.н. давай на ЛС ако не-жив и здрав...и т.н........

Еми твърдиш, че те дразня!!! Все едно аз съм ти казал нещо...
Не може да не си схаванал, че се ебавам за това, че колкото бройки са за САЩ, толкова акаунта имаш... :winky: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 07 Авг 2006, 23:24

A позора Виетнам де отиде? А НЕЧОВЕШКИЯ дълг на САЩ? Само да си поискат парите европейците и онея са OUT! Всичкото им благоденствие е на кредит,my frend ;)
A Oсама да не би да са го заловили,бай да уей?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Авг 2006, 23:30

И аз пак ще се намеся

Тоя Осама е малко съмнителна работа да ти кажа. Тъй, че не е критерии.

Един въпрос, имаш ли инфо колко е външния дълг на САЩ и колко им дължат на тях?! :roll:

Това във Виетнам си е сериозно вече. :confused: :confused: :confused:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

U.S. MARINES
Аватар

...........

Мнение от Тоо Cool » 07 Авг 2006, 23:35

Май френде, "позора" Виетнам е такъв благодарение единствено и само на мекушавата политика на тогавашния президент на САЩ, а не на военните на САЩ, които са могли да заличат тази дупка от лицето на планетата ежеминутно-как звучи-"Езерото Виетнам" :mhihi: :mhihi: :mhihi: !
Между другото не е в никакъв случай загубена тази кампания-съотношението загинали Американци и жълтури е 66000 към 3 милиона, изпитвани са и са влезли в последваща употреба много чудесни нови оръжия като например скачащите осакатяващи мини, противопехотните мини "Клеймор", напалмовия дъжд, дефолиантите, касетъчните бомби. най-страховитата специална сила в света "S.E.A.L.", бавните куршуми, както и нападатените хеликоптери "Хю Кобра"! :D
Осама да го духа под вода докато изсъхне и после пак.......неговия народ ще продължава да мре като мухи, тъй като свободно падащите осколочно-фугасни бомби използвани от Б-52 са неприятни смъртопричинители :twisted: :twisted: :twisted:
А за дълга на САЩ ти не бери грижа-мноооого ми е интересно как европейците ше си го поискат :mhihi: :mhihi: :mhihi:
10-10-81 - 07-12-2006

SEMPER FI!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата