С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Операционната система на телефона ви е :

Android
279
42%
iOS
129
19%
BlackBerry
18
3%
Symbian
149
22%
WindowsPhone
35
5%
Друга
53
8%

Общо гласове : 663
кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Re: С какъв телефон сте и доволни ли сте от него ?

Мнение от boksioraE39 » 25 Ное 2012, 0:56

bum_bum написа::puke:

:mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 25 Ное 2012, 19:08

Samsung Galaxy S3 с Jelly Bean 4.1.1 и съм просто очарован. Малко имам задръжки относно издръжливостта на батерията, но като цяло уникална машинка. Не знам какво му харесвате на УйФона обаче като знам, че само да го извадя от джоба и иска пари мани бегай. Пък и хардуерно не са нищо особенно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 26 Ное 2012, 12:25

Аз съм със Сони Ериксон Експериа Рей.
Купих го много на оферта - на 50% чисто нов..
Изпуснах го веднъж - и за основен ремонт - тъч, дисплей, панел, софтуер - добре, че е със стабилна гаранция и мина по нея. После пак съм го изпускал, ама се държи.. :mhihi:
Като батерия, екран, камера, софтуер и бързина съм много доволен. Много ме радва, че е компактен - не мога да свикна с тези много-инчовите тучове..
Като сглобка - малко прискръцва, ама нищо..
Като цяло съм доволен.
Последна промяна Bexim на 26 Ное 2012, 15:11, променена общо 1 път
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 26 Ное 2012, 12:48

Sony Xperia Miro много съм доволен от пръчката и ми върши работа. :)
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 26 Ное 2012, 14:11

rhase написа:Аз съм с Nokia C7 - стилен и удобен, но дотам. Винаги съм бил фен на Нокиа и все такива телефони съм ползвал, но този ме разочарова. По принцип не бих дал повече от 100лв за телефон (а и не съм давал) добре че бащата прави точки във Водафон и му дават по коледа телефони :) Та по темата - Ц7 я имам от година и половина и все нещо ме изнервя по нея - 1. Бавен софтуер, особено като сложиш малко музика и снимки (нали трябва да има БМВ-та на десктопа :) )
2. Навигацията не е лоша но ако няма интернет доста бавно намира местоположението. Да не говорим че на няколко пъти се опитва да ме убеди че се намирам в Саудитска Арабия, а аз съм в центъра на София :D и това е съвсем сериозно.
3. Случва се, като ми звънне някой, дисплея да забие и не мога да отговоря на обаждането. Понякога в комплект с дисплея няма респонс и от слушалките :kuku:
4. Малка QWERTY клавиатура. Не мога да си представя човек с големи ръце да пише на това нещо.

Предимства:
1. Прави доста добри ХД клипове, за сметка на снимките де. Може да е 8мп камера, но като няма автофокус и Чък Норис ще се затрудни да направи чиста снимка.
2. ....не се сещам за друго
Иначе има доста функции телефончето, незнам дали аз не съм случил на модел или всички са такива. Нека ако някой колега има такъв апарат да сподели. Ъпдейт-вам го винаги когато поиска...ползвах го 6 месеца без карта тъй като ми искаха 130лв за разкодиране :kuku: (помислих че ще ми дават печено агне с разкодирания телефон :dunno: ), та преди разкодирането пак си беше бавен и не вярвам да е от това.

Променям си мнението: ъпдейт на софта - Симбиан Белле. Гореспоменатите проблеми изчезнаха, телефона реагира доста по-бързо. Има добавени функции на менютата. Като цяло доста подобрена визия и операция, и забелязвам по-дълъг живот на батерията май :dunno:
:bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 29 Ное 2012, 7:54

MonsteR написа:Приятели, андроида е най-голямата грешка която може да си причините на телефона... Никога повече телефон с Андроид.. Т.е. тази операционна система не е мислена за телефон. Тя е за таблет/лаптоп.. там вече е сила. Много е приятно да се работи... обаче телефоон грррр. гнус. :) Сега ако не можете да живеете бе интернет на телефона трябва да се обърнете към лекар да ви каже от какво сте болен :mhihi: Но Иначе най - доброто на пазара за момента си остава Нокия. Тези машинки са правени за телефониране и за провеждане на разговори. Всичко е бързо и ясно, без заобикалки.

Доста крайно и неаргументирано мнение... Би ли споделил защо андроида не става за телефон пък на таблет, видиш ли, била сила? Може и на ЛС ;)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 29 Ное 2012, 14:39

Nickelback написа:
MonsteR написа:Приятели, андроида е най-голямата грешка която може да си причините на телефона... Никога повече телефон с Андроид.. Т.е. тази операционна система не е мислена за телефон. Тя е за таблет/лаптоп.. там вече е сила. Много е приятно да се работи... обаче телефоон грррр. гнус. :) Сега ако не можете да живеете бе интернет на телефона трябва да се обърнете към лекар да ви каже от какво сте болен :mhihi: Но Иначе най - доброто на пазара за момента си остава Нокия. Тези машинки са правени за телефониране и за провеждане на разговори. Всичко е бързо и ясно, без заобикалки.

Доста крайно и неаргументирано мнение... Би ли споделил защо андроида не става за телефон пък на таблет, видиш ли, била сила? Може и на ЛС ;)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Може би колегата има в предвид че не е за хора дето използват телефона само за "Ало-ало" ,аз обичам апарати със софтуер защото се опитвам да им ползвам функционалността ,с моят апарат (всъщност имам 3-един който в момента се ползва активно "Samsung Galaxy s2, един,който ми бе даден от фирмата IPhone 4s и един архивен Asus p535) и естествено в момента ме радва най-много самсунга,защото го ползвам за всякакви неща,от навигация (доста пътувам по работа),имейл клиент,сканирам си документи с него,чета си документи,ползвам интернет редовно (дори ето последният случай,отидох да си купувам още един по-голям телевизор,отивам в едната верига и гледам телевизори 40 инча ,накрая,абе с 2 думи се стига до това че от магазин "зора" ще ми направят намаление на телевизора въз основа на цена от друг магазин,правят намалението,влизам аз от телефона в технополис и му показвам че там са по-евтини,човека си помислил че ставало въпрос за техномаркет , убеди се че в технополис е по-евтин и ми намали още стоката) ,правя си записки,гледам времето и прогноза за времето,въобще го ползвам активно,дори и в кенефа цъкам някой покер,понякога си пускам да гледам и телевизия,слушам си музика...та така.
Просто който не желае софтуерен телефон,взима си една нокия и се възползва от съвременният начин на общуване.

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Мнение от sas_88 » 29 Ное 2012, 14:45

Nokia E5-00 Сравнително евтина (320лв нова) Има GPS и WiFi издържа на много разговори,и най-важното не е "тъч скрийн" което специално за мен е голям + имайки предвид колко бързо съсипват тъчовете.Има един единствен недостатък,малко му е малък дисплея.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 29 Ное 2012, 15:04

Е.Димитров написа:Може би колегата има в предвид че не е за хора дето използват телефона само за "Ало-ало" ,аз обичам апарати със софтуер защото се опитвам да им ползвам функционалността ,с моят апарат (всъщност имам 3-един който в момента се ползва активно "Samsung Galaxy s2, един,който ми бе даден от фирмата IPhone 4s и един архивен Asus p535) и естествено в момента ме радва най-много самсунга,защото го ползвам за всякакви неща,от навигация (доста пътувам по работа),имейл клиент,сканирам си документи с него,чета си документи,ползвам интернет редовно (дори ето последният случай,отидох да си купувам още един по-голям телевизор,отивам в едната верига и гледам телевизори 40 инча ,накрая,абе с 2 думи се стига до това че от магазин "зора" ще ми направят намаление на телевизора въз основа на цена от друг магазин,правят намалението,влизам аз от телефона в технополис и му показвам че там са по-евтини,човека си помислил че ставало въпрос за техномаркет , убеди се че в технополис е по-евтин и ми намали още стоката) ,правя си записки,гледам времето и прогноза за времето,въобще го ползвам активно,дори и в кенефа цъкам някой покер,понякога си пускам да гледам и телевизия,слушам си музика...та така.
Просто който не желае софтуерен телефон,взима си една нокия и се възползва от съвременният начин на общуване.

Всички тези неща ги правя с нокиа, като изключим сканирането :winky:

sas_88 написа:и най-важното не е "тъч скрийн" което специално за мен е голям + имайки предвид колко бързо съсипват тъчовете.

Моя е изпускан вече 3 пъти и нищо му няма на "тъч скрийн"-а; Виж ако си говорим за Гейфон, там съм съгласен :mhihi:
1 изпускане = нов телефон :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 29 Ное 2012, 15:07

Еми не е за хора с две леви ръце айфона. Вземи си 3310 като си левак :mhihi:

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Мнение от sas_88 » 29 Ное 2012, 15:14

drago_pavlov написа:
Е.Димитров написа:Може би колегата има в предвид че не е за хора дето използват телефона само за "Ало-ало" ,аз обичам апарати със софтуер защото се опитвам да им ползвам функционалността ,с моят апарат (всъщност имам 3-един който в момента се ползва активно "Samsung Galaxy s2, един,който ми бе даден от фирмата IPhone 4s и един архивен Asus p535) и естествено в момента ме радва най-много самсунга,защото го ползвам за всякакви неща,от навигация (доста пътувам по работа),имейл клиент,сканирам си документи с него,чета си документи,ползвам интернет редовно (дори ето последният случай,отидох да си купувам още един по-голям телевизор,отивам в едната верига и гледам телевизори 40 инча ,накрая,абе с 2 думи се стига до това че от магазин "зора" ще ми направят намаление на телевизора въз основа на цена от друг магазин,правят намалението,влизам аз от телефона в технополис и му показвам че там са по-евтини,човека си помислил че ставало въпрос за техномаркет , убеди се че в технополис е по-евтин и ми намали още стоката) ,правя си записки,гледам времето и прогноза за времето,въобще го ползвам активно,дори и в кенефа цъкам някой покер,понякога си пускам да гледам и телевизия,слушам си музика...та така.

Всички тези неща ги правя с нокиа, като изключим сканирането :winky:

sas_88 написа:и най-важното не е "тъч скрийн" което специално за мен е голям + имайки предвид колко бързо съсипват тъчовете.

Моя е изпускан вече 3 пъти и нищо му няма на "тъч скрийн"-а; Виж ако си говорим за Гейфон, там съм съгласен :mhihi:
1 изпускане = нов телефон :mhihi:

Не става въпрос за изпускане,просто тъча се драска, матира и става на гъз за отрицателно време.На мен ми трябва здрав и дуракоустойчив телефон,просто работата ми го изисква.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 29 Ное 2012, 16:53

doncheff написа:Еми не е за хора с две леви ръце айфона. Вземи си 3310 като си левак :mhihi:
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

:ahah: :ahah: :ahah:
Как подскочи като ощипана госпожица... Значи всеки, който си изпусне телефона е левак :clap: :bowdown:

sas_88 написа:Не става въпрос за изпускане,просто тъча се драска, матира и става на гъз за отрицателно време.На мен ми трябва здрав и дуракоустойчив телефон,просто работата ми го изисква.

Моя е почти на 1 година и няма нито една драскотина - по принцип не ги пазя много телефоните ама това "горила глас" ли е "орангутан глас" ли е е много устойчиво :yes:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Потребител
Аватар
Кара: E46 330xi Touring,E36 S50B32
Мечтае да кара: E30 S85B50

Мнение от vertig0 » 29 Ное 2012, 17:13

Mpower84 написа:Samsung Galaxy S3 с Jelly Bean 4.1.1 и съм просто очарован. Малко имам задръжки относно издръжливостта на батерията, но като цяло уникална машинка. Не знам какво му харесвате на УйФона обаче като знам, че само да го извадя от джоба и иска пари мани бегай. Пък и хардуерно не са нищо особенно.

Оооо... Колко си прав!!! Аз се пречуках да си взема АйФоун от Мтел и никога няма да си го простя.Приятелката ми си взе Галакси Ейс,който по цена разбива АйФона а по параметри ми се вижда същия...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Ное 2012, 17:21

Тва с параметрите е като при колите, едната 2 пъти по-мощна пък накрая се окаже по-бавна :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 29 Ное 2012, 17:32

vertig0 написа:
Mpower84 написа:Samsung Galaxy S3 с Jelly Bean 4.1.1 и съм просто очарован. Малко имам задръжки относно издръжливостта на батерията, но като цяло уникална машинка. Не знам какво му харесвате на УйФона обаче като знам, че само да го извадя от джоба и иска пари мани бегай. Пък и хардуерно не са нищо особенно.

Оооо... Колко си прав!!! Аз се пречуках да си взема АйФоун от Мтел и никога няма да си го простя.Приятелката ми си взе Галакси Ейс,който по цена разбива АйФона а по параметри ми се вижда същия...

Много форуми четете за тея телефони,5-цата е по-бърз от останалите в момента.
А това,че някой правел същото на Нокиа - може да се пробваме,в скороста на извършване на доста операции.
Ако се познава и андроид и ios - е различно,всяка една от двете имат плюсове и минуси.
Всичко друго освен тези двете си е назад...
За мен лично ios е доста по-бърз за свикване и работа,отколкото Андроид-а,но всичко е въпрос на навици.

А относно батериите - ако се ползват за Ало Ало издържат иначе - :mhihi:

Бях доооста против айфон манията - и още съм в тази му страна - що се отнася за някой тинейджър,на мен лично ми върши работа ,а и ми попадна на доста добра оферта.Но иначе бих си ползвал обикновен телефон,с идея по-добра камера.
А чупенето - не ги изпускам,но ги мятам по стени и улици :mhihi:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата