Какво ви е мнението за САЩ?
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Само споко ве хора,какво ви става? Не се палете излишно,само си спорим,нали в спора се ражда истината? ОК?
малко глупости говориш и ще ти кажа защо.viper написа:Американец = затлъстял мозък + амбиция да играе господ
1-можеш да ги мислиш за глупаци,ама не съм видял друга,която да върти хитро цял свят на пръста си
2-ние българите дето все се хвалиме с нашата история,че хиляда и колко години сме имали история,просто нищо не представляваме пред тях
3-може да не съм прав,ама до сега американците са най силни,като вонна мощ,икономика и всичко за каквото се сетиш
4-а ние дето все се мислим за велики и имаме най-великата история,просто сме си жалки
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
......
evans, МНОГО си прав приятелю, ама МНОГО

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

америка има едно, само едно преимущество пред останалия свят.
има регламент. и той важи почти за всички. ако следваш регламента- безметежния живот ти е осигурен. умни, глупави, дебели, слаби, затънали в кредит, вечно водещи войни, отстояващи 2рата поправка на конституцията, атакуващи 2рата поправка.. не е важно. важното е че са създали смислени условия за живот на средно-статистическия човек и системата работи за момента. основните потребности за задоволени- всеки които може да работи дори в макдоналдс може да си позволи да живее във прилични условия, не гладува и може да си позволи да кара що-годе надеждна кола. от там нататъка дали ще иска повече- разни хора разни идеали- не може да се дава за пример.
та... ако желанието ти е да водиш средно-статистически живот (повярвяйте ми- за много хора това е мечта)- америка е перфектното място.
ако искаш живота ти да е екстремен спорт - америка не е оферта.
мога още много да напиша, но мисля че няма смисъл...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Момчета,без лоши чувства искам да ви напомня за това,че целукупния американски народ не одобрява съвсем политиката,която водят сега в момента ... Вие това добре би трябвало да го знаете ,поне по телевизията показват разни нещица отвреме на време по този въпрос
Света не ги обича с тая тяхна мания за величие и стремеж за владелчество
Припомнете си ,колко страшно беше на 11 септвмври преди няколко години,когато всички те бяха изплашени до смърт,водата и оръжията в магазинната мрежа бяха изчерпани до край за броени часове - състояние на умопомрачение (да не дава господ
)... Голямо нещастие,много загинали невинни хорица,паника,смут и страх заради някаква политика
Дано не се случва нищо лошо повече там,но обикновенно в природата има някакво равновесие и самата история даже не помни една световна сила да е била на върха прекалено дълго,всичко се преобръща,но дано само да не става с големи "тътени"
За жалкоста ни в момента, да, така е ,но все пак не трябва да се прави аналогия според мен ,защото ТЕ сега може да са много силни,но когато тук е имало книжовност там са беснеели дивите племена,които ТЕ са изпоизбили и избутали в нищото,нали?
Въобще като култура и нация не трябва да се прави аналогия - ние си имаме потекло и то славно а ТЕ са си чиста проба смесица от какви ли не кърви.Просто трябва да се прави разграничение на нещата според мен ...
Георги Пенчев

Света не ги обича с тая тяхна мания за величие и стремеж за владелчество

Дано не се случва нищо лошо повече там,но обикновенно в природата има някакво равновесие и самата история даже не помни една световна сила да е била на върха прекалено дълго,всичко се преобръща,но дано само да не става с големи "тътени"
За жалкоста ни в момента, да, така е ,но все пак не трябва да се прави аналогия според мен ,защото ТЕ сега може да са много силни,но когато тук е имало книжовност там са беснеели дивите племена,които ТЕ са изпоизбили и избутали в нищото,нали?
Въобще като култура и нация не трябва да се прави аналогия - ние си имаме потекло и то славно а ТЕ са си чиста проба смесица от какви ли не кърви.Просто трябва да се прави разграничение на нещата според мен ...
Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 08 Авг 2006, 23:24, променена общо 1 път
[steeN] написа:gyrate написа:[steeN] написа:...
о да бе горките. а ние като избираме мутри, испанци, мангали, турци които ни лъжат мамят ебат и какво ли там не в последните 16 години защо не го кажеш? хората са универсално тъпи.
за какво да го казвам, трябва да си сляп за да не го видиш? а и нали уточнихме, че изваждаме българия извън сравнението...
п.с. мисля да пропусна това за универсално тъпите... и не идентифицирай всички сщото това са глупости. всеки е такъв какъвто иска да бъде...пушешти псуващи пияндета без капка отговорност към съседа и закона (и никой ама никой не може да го отрече!!!!!!!!!!!!!!)
какво мога да ти кажа относно това освен, "де да беше така както ти си го мислиш"

CheGevara написа:не съм ходил в америка, но не незнам как може да наричате една такава страна демократична при условие, че има закони от вида "shoot-first"-law (стреляй първи) или "stand your ground"-law (отстоявай земята си)
Това е единичен случай, прочетен в днешният Spiegel. Мъж отива да изхвърли боклука си до кофата която се намира до вратата на съседа. Вместо допустимите 4 плика с боклук той носи 6. Скарват се по този повод със съседа си, който вади пищов и го гръмва 2 пъти в стомаха. Първия пич остава след тежка операция жив, но стрелеца не го осъждат, за опит за убийство, защото съседа му бил влязъл в градината, тоест в имота и той имал право да го брани (както пише в демократияният закон) и дори да убива!
За мен това няма нищо общо с демокрацията, както и цялата външна политика на чичо Сам. Както и да е .... това си е мое мнение![]()
колежка се върна преди няколко месеца от Маями, където била глобена с 50 долара, защото била легнала на плажа по монокини. Това добре ами като тръгнала да си ходи по бикини, пак я глобили на улицата, щото ходила по бикини
п.п. TooCool намери ли chicks за морето?
нарича се правото човек да се защитава, но на българина му е по лесно да се крие зад бирата и да пищи как мангалити или който там днес го бие. нали, това е мноооого по цивилизовано.
а твоята колежка, мислиш ли че е прочела 40000 табели които много ясно казват какъв е законът? обаче отново, на българина му е по лесно да няма уважение към реда и после да се оплаква. па после всички са тъпи или не стават a само ние сме най великите.
да, америка е по стегната страна от европа но това в никакъв случай не я прави по лоша.
Спорът наистина е излишен и "кръчмарски". Обещал съм си да не се намесвам, но само ще ви кажа, че каквото и да говорим, който и тук да изглежда прав или крив, който и да злослови срещу собствените си предци, който и да изрежда изрезки от вестници, или цитати от огромните пропагандни машини по света, съвсем скоро - още преди някой от участниците тук да се почувства стар - целият този спор ще бъде много просто решен. САЩ ще рухнат, както и цялата система породена от Антантата и продължена после от тъй наречените "Съюзници". По-интересно е да се спори и обсъжда какво ще е след това, защото тогава идват неизвестните. Къде ще е мястото на сегашните големи държави, къде - на малките, къде сме ние, и как ще изглежда света. За мен, светът ще се раздели с малоумните идеи на либерализма и пацифизма, и отново ще се върне към нормалното русло на развитие, такова каквото е било преди Втората световна война. Въпросът е дали няма да се окаже прав Айнщайн относно средствата, с които ще се води Четвъртата световна война
А иначе - недейте да храчите плюнки по въпроси, които всеки човек който наистина разбира от геополитика вижда накъде вървят. Просто да си разваляме личните взаимоотношения няма никакъв смисъл и то заради causa perduta. Поздрави на всички участници!

А иначе - недейте да храчите плюнки по въпроси, които всеки човек който наистина разбира от геополитика вижда накъде вървят. Просто да си разваляме личните взаимоотношения няма никакъв смисъл и то заради causa perduta. Поздрави на всички участници!

жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
videlov написа:US е велика страна .. колкото и глупости да си изпишете .. тука тъпото е че повечето хора се водят по глупавото мнение на други .. но пък не са ходили .. всички са преди всичко предобедени .. затова един съвет от мен .. като човек който беше предобеден за US .. не давайте мнение за нещо което не познавате
пс: анкетата все пак не е добре формулирана
Обади се разбиращия

Да те наемат в Американското посолство трябва

Поздрави

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Re: Америка
diva_ написа:Америка не е това,което е.
Отидох,видях и се върнах.
не се брои.. трябва да отидеш, да видиш и да победиш. после връщането е детайл..

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
alx написа::shock:
америка има едно, само едно преимущество пред останалия свят.
има регламент. и той важи почти за всички. ако следваш регламента- безметежния живот ти е осигурен. умни, глупави, дебели, слаби, затънали в кредит, вечно водещи войни, отстояващи 2рата поправка на конституцията, атакуващи 2рата поправка.. не е важно. важното е че са създали смислени условия за живот на средно-статистическия човек и системата работи за момента. основните потребности за задоволени- всеки които може да работи дори в макдоналдс може да си позволи да живее във прилични условия, не гладува и може да си позволи да кара що-годе надеждна кола. от там нататъка дали ще иска повече- разни хора разни идеали- не може да се дава за пример.
та... ако желанието ти е да водиш средно-статистически живот (повярвяйте ми- за много хора това е мечта)- америка е перфектното място.
ако искаш живота ти да е екстремен спорт - америка не е оферта.
мога още много да напиша, но мисля че няма смисъл...
Що ли май само това мнение е стойностно тук?
Само дето чак сега виждам темата и не ми се занимава да отговарям подробно,
аз в друга тема го написах че си е така,
посредственост до безобразие,
и ако некой тръгне да ми спори - няма смисъл,
прекарал съм тук дълги години,
и дори и сега когато седя пак тук с всичко американско - кола,
къща,работа....е жената си ми е от БГ

пак немога да ги трая

Аре са да го чуем Милко кво ще каже?
Само да те питам ти кат си толкова запален в 82-ра бил ли си?
Имал ли си куршум в лявото рамо, имаш ли пурпурно сърце...(по-добре 2 да питам?)...?!?!?
Питам си..... ако е така ми пиши на ЛС