A State of Trance 600 - Sofia, Bulgaria

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330ci Stahlgrau

Re: A State of Trance 600 - Sofia, Bulgaria

Мнение от asotsf » 30 Ное 2012, 19:05

Да си призная не съм очаквал да се случи това. Бях скептичен за асот-софия имайки предвид, че навсякъде в европа тази музика е на много по-високо ниво отколкото в България където доминиращият жанр е чалгата, но ето че се случи. Просто онемях когато вчера слушайки епизода, напълно бях игнорирал факта че един от следващите избрани градове може да е софия и чух: the next asot event will be in bulgaria, sofia. :X. Честито на всички фенове на този жанр, то това си е цял празник ако питате мене.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 30 Ное 2012, 19:39

Дано само пара да има :yes: Знае ли се колко ще са билетите горе долу? За жалост именно от финансова гледна точка не съм ходил на Армин до сега. Но съм бил на Above & Beyond (2 пъти :mhihi: ), Cosmic Gate, Markus, Ferry, ATB (моят любимец) и други, и изживяванията винаги са били страхотни. Само едно нещо не ми харесваше, а именно, че почти всички бяха в Ялта, където като се съберат повече хора е толкова тясно, че не е истина. Все те буташ, ти се буташ, заливат те отгоре с някви работи, а бе който е бил знае :no: Но както и да е, трябва да се придържаме към положителните неща и дано и аз най-накрая да успея да видя бат' армин :mhihi:

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 30 Ное 2012, 23:04

И аз мисля да отида. Тъкмо ще мога да пазаря бат'Армин да се върне в края на месеца и да пуска на Третата национална сбирка на Е46-ците :mhihi:

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 30 Ное 2012, 23:52

asotsf написа:Да си призная не съм очаквал да се случи това. Бях скептичен за асот-софия имайки предвид, че навсякъде в европа тази музика е на много по-високо ниво отколкото в България където доминиращият жанр е чалгата, но ето че се случи. Просто онемях когато вчера слушайки епизода, напълно бях игнорирал факта че един от следващите избрани градове може да е софия и чух: the next asot event will be in bulgaria, sofia. :X. Честито на всички фенове на този жанр, то това си е цял празник ако питате мене.

:yes:
Кажете за билетите някой ако знае за цени, че много ще се радвам да видя бат' Армин за пръв път. Тоя човек просто ми пълни душата..пък и от другите диджеи има доста добри.
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 01 Дек 2012, 0:03

Мале, много се събрахме бе :shock:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от trance4life » 01 Дек 2012, 0:07

Транс музиката е невероятна :) а Армин е краля на транса :) :bowdown:
:)

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 01 Дек 2012, 0:07

А дано :mhihi: Тва е голямо събитие за трансфеновете :bchug:

един поздрав, моя любим трак от последния епизод :smoke: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... WklgD3lXA#!
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 01 Дек 2012, 5:36

Отиваш, денсиш, пиеш, друсаш,се, ебеш... След това на другия ден си поглеждаш списъка с изпитите и нито е намалял, нито банковата сметка наедряла, нито живота поел в нова посока.

И после ти едно такова празно в душата...

Ех... Младост.... :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: дизели
Мечтае да кара: по хубави пътища
Детайли за колата: прави фокуси

Мнение от ylaine » 01 Дек 2012, 10:58

alx написа:Отиваш, денсиш, пиеш, друсаш,се, ебеш... След това на другия ден си поглеждаш списъка с изпитите и нито е намалял, нито банковата сметка наедряла, нито живота поел в нова посока.

виц ли беше тва? не се получи много сполучлив..

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 01 Дек 2012, 12:10

alx написа:Отиваш, денсиш, пиеш, друсаш,се, ебеш... След това на другия ден си поглеждаш списъка с изпитите и нито е намалял, нито банковата сметка наедряла, нито живота поел в нова посока.

част от горното е вярно до ебането :mhihi: ама другото... :no: много депрес звучи.Много малко са нещата които те карат да се изкефиш защо да ги пропускаш....

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 01 Дек 2012, 17:32

Реалност. А че има депресарски отенък- проблема е в естеството на материята, не в констатиращия. Аз съм изключително позитивен човек и като се замисля причини за депресия нямам някакви особени.

Ще ги разберете тия раоти- ама трябва време :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 01 Дек 2012, 19:55

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Мнение от Tsureto » 01 Дек 2012, 21:43

Поздравления на всички фенове на тази музика и най-добрия DJ !!!!!!!!!!!!!!! :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 02 Дек 2012, 11:15

Искаш ли да ми пуснеш едно кръвно тестче да видиш кой друса и пие ;)

Пък после можем да минем през някоя чалгийница да направиш там някое тестче.. Особено в Замъците, където е пълно с принцове - НФ, СС и Биад, където неслучайно е казано, че "онзи ден най-нормално си излизах от Биад и някой ме настъпи по ръката".

Колкото и да си "възрастен" недей да пускаш такива генерални заключения за всички хора, които слушат такава музика, защото е обидно.

Благодаря.

Поздрав за всички с моето любимо парче от 589: http://www.youtube.com/watch?v=d2VH7nIkTBI
Последна промяна Runnaway на 02 Дек 2012, 11:17, променена общо 1 път
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 02 Дек 2012, 17:47

Хаха- чакай сега. Аз проблем с транса нямам. Може да се каже,че аз слушам предимно още по- мотивираща да правят глупости хората музика (агротек). Да не говориме, че 3 години съм въртял като диджей в "axis" в бостън... Та знам това онова за тоя свят ;)

... Та мисълта ми беше, че съм се нагледал на животи на младежи дето са отишли в канавката.

Проблема на чалгата е че е музика за пиене, танцуване и пеене. Транса е музика за шмъркане, ебане е депресиране след като всичко свърши. Нсй- просто казано.

Аз нямам проблем нито с едната нито с другата нито с каквато и друга музика щото аз самия не съм цвете за мирисане. Но това не значи, че не съм виждал проблемите върху слушателите дето си ги носи всеки стил... И тези на транса са доста сериозни.

Сега, вярно че аз разсъждавам от гледна точка на американската денс сцена, но от това което знам, в бг не е много по- различно.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата