A State of Trance 600 - Sofia, Bulgaria
Модератор: Общи модератори
- asotsf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330ci Stahlgrau
Re: A State of Trance 600 - Sofia, Bulgaria
Да си призная не съм очаквал да се случи това. Бях скептичен за асот-софия имайки предвид, че навсякъде в европа тази музика е на много по-високо ниво отколкото в България където доминиращият жанр е чалгата, но ето че се случи. Просто онемях когато вчера слушайки епизода, напълно бях игнорирал факта че един от следващите избрани градове може да е софия и чух: the next asot event will be in bulgaria, sofia. :X. Честито на всички фенове на този жанр, то това си е цял празник ако питате мене.
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Дано само пара да има
Знае ли се колко ще са билетите горе долу? За жалост именно от финансова гледна точка не съм ходил на Армин до сега. Но съм бил на Above & Beyond (2 пъти
), Cosmic Gate, Markus, Ferry, ATB (моят любимец) и други, и изживяванията винаги са били страхотни. Само едно нещо не ми харесваше, а именно, че почти всички бяха в Ялта, където като се съберат повече хора е толкова тясно, че не е истина. Все те буташ, ти се буташ, заливат те отгоре с някви работи, а бе който е бил знае
Но както и да е, трябва да се придържаме към положителните неща и дано и аз най-накрая да успея да видя бат' армин 

- rve
- ///Мтусиаст
-
- Кара: ///М3 и още нещо
И аз мисля да отида. Тъкмо ще мога да пазаря бат'Армин да се върне в края на месеца и да пуска на Третата национална сбирка на Е46-ците 

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
asotsf написа:Да си призная не съм очаквал да се случи това. Бях скептичен за асот-софия имайки предвид, че навсякъде в европа тази музика е на много по-високо ниво отколкото в България където доминиращият жанр е чалгата, но ето че се случи. Просто онемях когато вчера слушайки епизода, напълно бях игнорирал факта че един от следващите избрани градове може да е софия и чух: the next asot event will be in bulgaria, sofia. :X. Честито на всички фенове на този жанр, то това си е цял празник ако питате мене.

Кажете за билетите някой ако знае за цени, че много ще се радвам да видя бат' Армин за пръв път. Тоя човек просто ми пълни душата..пък и от другите диджеи има доста добри.
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Мале, много се събрахме бе 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- trance4life
- Потребител
-
Транс музиката е невероятна
а Армин е краля на транса

:)
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
А дано
Тва е голямо събитие за трансфеновете 
един поздрав, моя любим трак от последния епизод
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... WklgD3lXA#!

един поздрав, моя любим трак от последния епизод

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

Отиваш, денсиш, пиеш, друсаш,се, ебеш... След това на другия ден си поглеждаш списъка с изпитите и нито е намалял, нито банковата сметка наедряла, нито живота поел в нова посока.
И после ти едно такова празно в душата...
Ех... Младост....
Ех... Младост....

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
alx написа:Отиваш, денсиш, пиеш, друсаш,се, ебеш... След това на другия ден си поглеждаш списъка с изпитите и нито е намалял, нито банковата сметка наедряла, нито живота поел в нова посока.
Ех... Младост....
виц ли беше тва? не се получи много сполучлив..
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
alx написа:Отиваш, денсиш, пиеш, друсаш,се, ебеш... След това на другия ден си поглеждаш списъка с изпитите и нито е намалял, нито банковата сметка наедряла, нито живота поел в нова посока.
Ех... Младост....
част от горното е вярно до ебането

Реалност. А че има депресарски отенък- проблема е в естеството на материята, не в констатиращия. Аз съм изключително позитивен човек и като се замисля причини за депресия нямам някакви особени.
Ще ги разберете тия раоти- ама трябва време
Ще ги разберете тия раоти- ама трябва време

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Tsureto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 535i
- Мечтае да кара: BMW M6 F13
Поздравления на всички фенове на тази музика и най-добрия DJ !!!!!!!!!!!!!!!

Who needs antidepressants when you can drive an BMW.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Ех... Младост....
Искаш ли да ми пуснеш едно кръвно тестче да видиш кой друса и пие

Пък после можем да минем през някоя чалгийница да направиш там някое тестче.. Особено в Замъците, където е пълно с принцове - НФ, СС и Биад, където неслучайно е казано, че "онзи ден най-нормално си излизах от Биад и някой ме настъпи по ръката".
Колкото и да си "възрастен" недей да пускаш такива генерални заключения за всички хора, които слушат такава музика, защото е обидно.
Благодаря.
Поздрав за всички с моето любимо парче от 589: http://www.youtube.com/watch?v=d2VH7nIkTBI
Последна промяна Runnaway на 02 Дек 2012, 11:17, променена общо 1 път
Хаха- чакай сега. Аз проблем с транса нямам. Може да се каже,че аз слушам предимно още по- мотивираща да правят глупости хората музика (агротек). Да не говориме, че 3 години съм въртял като диджей в "axis" в бостън... Та знам това онова за тоя свят 
... Та мисълта ми беше, че съм се нагледал на животи на младежи дето са отишли в канавката.
Проблема на чалгата е че е музика за пиене, танцуване и пеене. Транса е музика за шмъркане, ебане е депресиране след като всичко свърши. Нсй- просто казано.
Аз нямам проблем нито с едната нито с другата нито с каквато и друга музика щото аз самия не съм цвете за мирисане. Но това не значи, че не съм виждал проблемите върху слушателите дето си ги носи всеки стил... И тези на транса са доста сериозни.
Сега, вярно че аз разсъждавам от гледна точка на американската денс сцена, но от това което знам, в бг не е много по- различно.

... Та мисълта ми беше, че съм се нагледал на животи на младежи дето са отишли в канавката.
Проблема на чалгата е че е музика за пиене, танцуване и пеене. Транса е музика за шмъркане, ебане е депресиране след като всичко свърши. Нсй- просто казано.
Аз нямам проблем нито с едната нито с другата нито с каквато и друга музика щото аз самия не съм цвете за мирисане. Но това не значи, че не съм виждал проблемите върху слушателите дето си ги носи всеки стил... И тези на транса са доста сериозни.
Сега, вярно че аз разсъждавам от гледна точка на американската денс сцена, но от това което знам, в бг не е много по- различно.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила