Откраднаха ми документите
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
Откраднаха ми документите
всичките - лична карта, шоф. книжка, талона на колата плюс всички видове застраховки, талона за преглед...абе всички документи, за които се сещате.
Какво се прави в такъв случай? Има ли шанс само с едно ходене до КАТ да ми се размине? И изобщо, ако някой има връзки там да казва, че ми се плаче...

Какво се прави в такъв случай? Има ли шанс само с едно ходене до КАТ да ми се размине? И изобщо, ако някой има връзки там да казва, че ми се плаче...

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
първо лична карта, после книжка, после дубликат на талона, дубликат на полицата за гражданска отговорност, НОВ ГТП, със застраховката не знам как трябва да се процедира - това е последоватлеността.
Ати
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Re: Откраднаха ми документите
Lila_Angel написа:всичките - лична карта, шоф. книжка, талона на колата плюс всички видове застраховки, талона за преглед...абе всички документи, за които се сещате.
Какво се прави в такъв случай? Има ли шанс само с едно ходене до КАТ да ми се размине? И изобщо, ако някой има връзки там да казва, че ми се плаче...![]()
![]()
![]()
![]()
Е как стана това, бе како????
Бахти гадния номер... сега те чака ебати ужаса... едно по едно всичко... но мисля, че няма да е чак такава мъка, защото просто ще ти издадат копия от документите в РПУ-то, те там се водят на отчет... предполагам вече имаш бележка за загубени документи?
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

ati написа:първо лична карта, после книжка, после дубликат на талона, дубликат на полицата за гражданска отговорност, НОВ ГТП, със застраховката не знам как трябва да се процедира - това е последоватлеността.
Ати
почти съм сигурен че книжката и л.к.-то заедно ще й ги дададт в районното, където ти ги подновяват... талона и той ще има дубликат, ГТП е най-тъпата работа, ти ще кажеш дали трябва да е в КАТ или може и тоя обикновения.... застраховката е безпроблемна - отиваш при застрахователя и той ще издаде копие.

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
sieg написа:Lila_Angel написа:всичките - лична карта, шоф. книжка, талона на колата плюс всички видове застраховки, талона за преглед...абе всички документи, за които се сещате.
Какво се прави в такъв случай? Има ли шанс само с едно ходене до КАТ да ми се размине? И изобщо, ако някой има връзки там да казва, че ми се плаче...![]()
![]()
![]()
![]()
Бахти гадния номер... сега те чака ебати ужаса... едно по едно всичко... но мисля, че няма да е чак такава мъка, защото просто ще ти издадат копия от документите в РПУ-то, те там се водят на отчет...
предполагам вече имаш бележка за загубени документи?
абе не питай, че още треперя от ужас, цяла нощ не съм спала , баси гадните наркомани...простооо...не ми се говори, чеее.... добре, че са тъпи и не се сетиха да ми свалят бижутата, че тогава вече щях да почина...обаче ми изкараха акъла.....уффф, не ми се говори, че ме е яд зверски , че не ходя въоръжена по улиците!!!

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
ati написа:първо лична карта, после книжка, после дубликат на талона, дубликат на полицата за гражданска отговорност, НОВ ГТП, със застраховката не знам как трябва да се процедира - това е последоватлеността.
Ати
мерси, аз още не съм отишла до РПУ-то да обявя случката, защото стана снощи. А и се чудя дали да не кажа, че просто са ми ги откраднали в градския транспорт, защото ако трябва да пиша и да обяснявам всичко ще има да се занимавам с години...

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Отиваш в РПУ-то дати написаш акт след като ти излезне наказателното постановление го плащаш и чак след това с документа че си платила глобата отиваш даси вадиш нови документи.

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
Lila_Angel написа:sieg написа:Lila_Angel написа:всичките - лична карта, шоф. книжка, талона на колата плюс всички видове застраховки, талона за преглед...абе всички документи, за които се сещате.
![]()
![]()
![]()
Бахти гадния номер... сега те чака ебати ужаса... едно по едно всичко... но мисля, че няма да е чак такава мъка, защото просто ще ти издадат копия от документите в РПУ-то, те там се водят на отчет...
предполагам вече имаш бележка за загубени документи?
абе не питай, че още треперя от ужас, цяла нощ не съм спала , баси гадните наркомани...простооо...не ми се говори, чеее.... добре, че са тъпи и не се сетиха да ми свалят бижутата, че тогава вече щях да почина...обаче ми изкараха акъла.....уффф, не ми се говори, че ме е яд зверски , че не ходя въоръжена по улиците!!!![]()
![]()
!!! Това звучи наистина гадно... дай на Л.С.! Може пък и да ти върнем документите...

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
GECATA BMW написа:Отиваш в РПУ-то дати написаш акт след като ти излезне наказателното постановление го плащаш и чак след това с документа че си платила глобата отиваш даси вадиш нови документи.
чакай бе, какво наказателно постановление - на мен ми ги откраднаха, не съм ги изгубила!!!
Да не искаш да кажеш, че ще трябва да си платя за това, че са ме обрали???

Точно това .....
... става - крадат ти ги и после и държавата те глобява, че са ти ги откраднали! На бащата 2 пъти му ги крадоха и мина по тази процедура!

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
Re: Точно това .....
Thor написа:... става - крадат ти ги и после и държавата те глобява, че са ти ги откраднали! На бащата 2 пъти му ги крадоха и мина по тази процедура!![]()
![]()
ти се шегуваш!!!!! това не може да истина!!!!

Баси, ако ме бяха наръгали с ножа, майка ми и баща ми щяха да си платят за това, че са ме убили ли????
ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА!!!!!

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Lila_Angel написа:GECATA BMW написа:Отиваш в РПУ-то дати написаш акт след като ти излезне наказателното постановление го плащаш и чак след това с документа че си платила глобата отиваш даси вадиш нови документи.
чакай бе, какво наказателно постановление - на мен ми ги откраднаха, не съм ги изгубила!!!
Да не искаш да кажеш, че ще трябва да си платя за това, че са ме обрали???![]()
![]()
Това е процедурата независимо дали си ги изгубила или са ги откраднали

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
GECATA BMW написа:Lila_Angel написа:GECATA BMW написа:Отиваш в РПУ-то дати написаш акт след като ти излезне наказателното постановление го плащаш и чак след това с документа че си платила глобата отиваш даси вадиш нови документи.
Да не искаш да кажеш, че ще трябва да си платя за това, че са ме обрали???![]()
![]()
Това е процедурата независимо дали си ги изгубила или са ги открадналии мен ме опариха като теб с разликата че взеха и ключовете за вкъщи и един скутер
не знам какво да кажа...честно...
аз все пак се надявам, че като ми видят служебните карти ще ми подхвърлят някъде документите... за парите ми е все едно... само документите да ми върнат...че като се сетя какъв ужас ме чака за да си преиздам служебните карти ииии....

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Задължително първо през полицията после ще е малко по-лесно ако имаш документ от там през всички други кожодери. На мен ми ги крадоха 2000г но не съм плащал нищо дадоха ми нещо като служебна бележка. Но явно на държавата и трябват пари и сега и акт пишат 

- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
....дано да ти ги подхвърлят да ги намери някой, само да не са попаднали в някой контейнер за смет, че няма намиране тогава!
Късмет!!!!!
Късмет!!!!!

46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4