Ще взема да застрелям някой

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Ще взема да застрелям някой

Мнение от zAcK » 09 Авг 2006, 10:33

Днес реших да тързя из гугъла нещо за новата отсечка на магистралата и попадам на следното

http://www.standartnews.com/archive/200 ... /index.htm

Може повечето от вас да го знаят ама аз нещо не бях запознат с факта, че държавата трябва да дава на тия гадове компенсации ако няма трафик :maad: :maad: :maad: :maad: И това не е всичко. Има много други подобни

Помните ли когато ни обръщаха външния дълг от долари в евро. Не ми се смята колко милиарда сме изгубили и колко милиона е взел Милен Велчев, че нали стария му работодател го направи.

Мечтая си да хвана някой такъв, да го вържа и да му режа днес пръст, утре ръка, после оченце и така докато стане жив труп и ще го оставя да се мъчи така цял живот.

А БТК дето я продадоха на приятели за 200 милиона и взеха и пари от държавата за това. А сега сръбския телеком го продават за 1-2 милиарда. А те още карат само на dial-up.

А в Румъния дето взимат 2 пъти нашите заплати. Знам го защото имаме офис там

РЕВОЛЮЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ Зимам пушката и ще застралям поне един двама
:maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 09 Авг 2006, 10:37

Обади ми се! :winky:
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 09 Авг 2006, 10:43

още един милион като вас обаче трябват за да стане нещо и разстрела е за всички в народното събрание и правителството и партийните централи на площада пред царския дворец и да го предават директно по всички телевизии и после всеки ден да въртят репортажи по десет минути преди новините за назидание и така 5 години. Да видим дали некой ще се сети до обръща външен дълг или да продава под масата.

Лошото е че това не може да стане.
Последна промяна Lucky на 09 Авг 2006, 10:52, променена общо 1 път

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 09 Авг 2006, 10:45

аз познавам един дето ги пази тия :mhihi:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 09 Авг 2006, 10:46

Не може щото имаме тъпа поговорка "Преклонена глава сабя не сече"
Ама северните народи (не знам кои точно бяха) казват "Високо вдигната глава сабя не достига"
Не знам защо никой не иска да направи нищо :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 09 Авг 2006, 11:30

BORN FREE... TAXED TO DEATH...
4 8 15 16 23 42

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 09 Авг 2006, 12:23

Weapons free-Fire at will command recieved!!!
Като решите за растрелите и за революцията ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ми се обадите-с вас съм!!!
А дотогава-H-Blockx-"Revolution" :!:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 09 Авг 2006, 12:28

revolucion hasta la victoria siempre
4 8 15 16 23 42

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 09 Авг 2006, 12:44

Като ви чета постовете ме навява на мисълта че накрая пак ше е

"духайте супата"

или

"нанайси феродо"

Ае поне да обявим война на някоя по-свястна даржава та да ни превземат и да ни наложат техните закони и управление... но от друга страна като се замисля и на това ще му хванем цаката...

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 09 Авг 2006, 12:50

CheGevara написа:аз познавам един дето ги пази тия :mhihi:

Ти да мълчиш :mhihi:
Изображение

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 09 Авг 2006, 12:54

Ами айде да го направим като през Втората Световна-да обявим война на Англия и САЩ едновременно :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Из центъра има толко сгради дет ме дразнат-тъкмо ще направят ИЗЦЯЛО нов дизайн на столицата......ама може нашто изтребително прикритие от МиГ-21 да ги спре и да не стане работата...мани.....сега се сещам, че спя спокойно защото знам, че имаме защита на София....от 2-3 21-ци и 1 МиГ-29, който лети на предела на технологичния си ресурс и без въоръжение:mhihi: :mhihi: :mhihi: :roll:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Фюрера
Аватар

Re: ...........

Мнение от sieg » 09 Авг 2006, 13:07

Тоо Cool написа:Ами айде да го направим като през Втората Световна-да обявим война на Англия и САЩ едновременно :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Из центъра има толко сгради дет ме дразнат-тъкмо ще направят ИЗЦЯЛО нов дизайн на столицата......ама може нашто изтребително прикритие от МиГ-21 да ги спре и да не стане работата...мани.....сега се сещам, че спя спокойно защото знам, че имаме защита на София....от 2-3 21-ци и 1 МиГ-29, който лети на предела на технологичния си ресурс и без въоръжение:mhihi: :mhihi: :mhihi: :roll:

През Втората световна е дори по-забавно. На 10 Септември ние се събуждаме в дипломатическа обстановка - състояние на война с ЦЕЛИЯ СВЯТ. Ние сме обявили война на всяка държава, участник във войната!!! Е това е гот вече... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW 3 series
Мечтае да кара: New M4
Детайли за колата: 2D 110kw 2002

Мнение от SmasheR » 09 Авг 2006, 13:23

Какво да кажа, бахти, ние го обръщаме на майтап, ама лошото в случая е, че ваобще не е смешно. Добре бе, какво да направим, трябва да се измисли нещо, неможе да няма изход ! Само едно знам със сигурност, че ако ще се прави нещо, ще трябва да сме заедно и да сме много, иначе няма да има ефект. Ама начин винаги има, лошото при нас българите май е, че няма желание за съжаление. :(
Man make the money, money never make the man.

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 09 Авг 2006, 13:28

Винаги има какво да се прави, въпросът е че повечето хора си остават с желанието в кръчмата и във форумите. А дори и да има сериозни хора сред тях - те са 1 на 10 и не могат да бъдат различени по друг начин, освен като ги видиш на живо... Каквото и да говоря сега, ще изглеждам смешно, но аз съм се опитвал да променям каквото мога и въпреки всякаквата липса на ресурси и условия, не е като да е било без хич. Феноменът АТАКА не възникна от нищото, а просто разсипа това което беше градено невидимо години наред...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

RE:

Мнение от turboto » 09 Авг 2006, 13:42

SmasheR написа:Какво да кажа, бахти, ние го обръщаме на майтап, ама лошото в случая е, че ваобще не е смешно. Добре бе, какво да направим, трябва да се измисли нещо, неможе да няма изход ! Само едно знам със сигурност, че ако ще се прави нещо, ще трябва да сме заедно и да сме много, иначе няма да има ефект. Ама начин винаги има, лошото при нас българите май е, че няма желание за съжаление. :(

Колкото направихме и с...

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=

Следваща

Назад към Извън Темата