Sticker Bomb Tuning (тунинг с лепенки) - кой? къде? ....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320dA
Мечтае да кара: e46 M3
Детайли за колата: touring facelift 04'

Re: Sticker Bomb Tuning (тунинг с лепенки) - кой? къде? ....

Мнение от lancerpor » 03 Дек 2012, 13:58

От къде мога да си поръчам такива стикери?
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 03 Дек 2012, 17:37

Патента първо плащаш и после получаваш :mhihi:

п.п. имаш лично
Изображение

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 03 Дек 2012, 18:19

lancerpor написа:За момента съм до тук, но съм замислил още работи по колата да правя :)

еха, супе готините стикери! браво!
от къде могат да се вземат, ако не е тайна?

нека някой колега от форума (знам, че има които се занимават с това) да драсне ЛС с инфо и контакти :bchug:
virtue and tranquillity

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lancerpor » 03 Дек 2012, 18:32

Ами аз лично до сега съм си ги печатал в рекламна агенция на ламинирано пвц фолио което е много дебело и трудно се огъва и на огледалата ми седи малко кофти. Бъбреците даже няма и да се мъча да ги правя с него, за това се обърнах към колегата GKuzmanov да ми направи такива като неговите, защото стикер по стикер ще се лепи много по лесно.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от choveche » 26 Яну 2013, 20:40

Здравейте колеги, как мога да получа и аз файла с черно-белите стикери?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lancerpor » 27 Яну 2013, 14:26

Няма файл... Отваряш си гугъла, пишеш си Black & White cartoons/stickers и тнт и си теглиш. После си отваряш фотошопа, нареждаш ги там и отиваш във първата рекламна агенция и им казваш за какво ще ги ползваш и от там те си знаят работата вече :)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от minimal » 03 Фев 2013, 16:48

http://www.stickerbomba.ru Ето колеги,руски сайт с няколко стикерчета. :D

Потребител
Аватар

Мнение от hooligan313 » 25 Фев 2013, 23:47

И аз си поиграх днеска :D
След няколко дена ще се заема с багажника
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 13 Мар 2013, 1:42

Покрай многото МПС-та който "оциганявам" се сетих за нещо, което не съм го виждал в България и реших днес да го направим, за целта си купих едно опти и го избомбихме :D

Изображение

Изображение

Мен лично доста ме нарадва, досега не бях правил нещо подобно :)
Без страх, без спирачка!

Потребител
Аватар
Кара: Е46/E61 touring
Мечтае да кара: Е21

Мнение от kalin4o0o_ » 14 Мар 2013, 20:09

Бравоооо !!! Брутален е !!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 09 Апр 2013, 1:01

От доста време исках да си направя тази циганийка, днес му дойде времето: :lol: :lol: :lol:

Изображение

Изображение

На живо е доста приятен, снимките са кофти :D
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Лада 2101
Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!

Мнение от integrale4life » 09 Апр 2013, 12:49

Което ме подсеща. Аз като си бях взел моите стикери от N.Mihaylovski преди повече от година, реших да избомбя един тубус, в който си носех чертежите тогава. Ама нали съм си малко простичък и отгоре го облепих с предпазно фолио, че да не стане някоя беля. Не се получи много добре с т'ва фолио, щото се понагъна... Иначе ефекта беше :shock: Аз принципно както привличам погледи, сега направо щяха да ме изядат с очи :D За съжаление имам само тая снимка...

Изображение
Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 12 Апр 2013, 2:34

Изображение

Изображение

:)
Без страх, без спирачка!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lancerpor » 12 Апр 2013, 16:36

Търся кой може да ми напечата такива стикери, че колегата G.Kuzmanov изчезна и не мога по никакъв начин да се свържа с него :paranoid:
lancerpor написа:От къде мога да си поръчам такива стикери?
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW X5
Мечтае да кара: BMW X6

Мнение от Petar Lazarov » 06 Авг 2013, 15:15

Здравейте, напоследък все повече нашумява стикербомбинга и реших да дам малко повече подробности на тези от Вас, които мислят да подходят така към автомобила си :)

Вариантите за изпълнение са няколко, всеки преценява според търсения ефект и финансовите резерви разбира се :). Обикновено хората се спират на това да облепят части или панели от автомобила си - огледала, калник, спойлер, елементи от арматурното табло и много други. Ако ще облепяте външна част на автомобила, е желателно да използвате cast (автомобилно) фолио. Може да се спрете на директен солвентен печат върху бяло, или трансперантно (прозрачно) фолио. При печат върху прозрачното в ненапечатаната област ще се вижда боята на автомобила отдолу. Ако автомобилът не е бял, се получава по-дискретен ефект от бомбването и самите изображения не изпъкват дотолкова, тъй като и самите те са прозрачни в известна степен. За да защитите печата, е желателно да ламинирате фолиото. По този начин печата се "запечатва" и се трие по трудно, както и е устойчив на климатични промени и механични влияния. Ако сте привърженици на класическия стикербомб и изобщо начина, по който се е появил той, може да разпечатате фолио с различни лога, които после да изрежете и налепите, както Ви харесва. При този метод е желателно да запечатате с няколко ръце автолак, тъй като при лепенето на фолиата най-уязвими към разлепване са краищата му. За да се избегне това се използват различни праймъри, но това е отделна тема. При избора на лак, внимавайте на каква основа е, тъй като по агресивните може да увредят фолиото и печата. От ключово значение при апликиране на PVC фолиата е повърхностите да са добре почистени и обезмаслени. За облепянето на по сложни форми може да ползвате метода на "мокро" лепене. При него се напръсква повърхността в-у която ще се лепи, и лепилния слой на фолиото. Не се притеснявайте, това няма да влоши апликирането на фолиото, а напротив - ще го подобри, тъй като ще изтласкате по-лесно оставащите мехурчета и с това ще подобрите адхезивността и контактната площ на лепилния слой. Незаменим помощник при апликирането на фолиото са шпатулката (ракела) и пистолет с горещ въздух. Полезно ще е, ако ракелът има филцова част. Насочвайки горещия въздух към фолиото, то се "стяга" и в същото време става по разтегливо. Това е важно когато облепваме по-сложни форми с 2D и 3D криви. Съвременните производители на фолиа предлагат продукти със система за отвеждане на въздуха, представляваща микро "пори" на фолиото, което изключително улеснява апликирането (който е лепил знае :) ) Да се върна на бомбинга, съществуват както съвсем произволни смесици на изображения, така и тематични - анимационни герой, лога и марки и др. Като цяло стикербомбинга е за хора с отворено мислене, с желание да се отличават от стандартната визия!

Надявам се да съм Ви бил полезен, ако имате въпроси ще се радвам да Ви отговоря :)

Подписа ти го трия комерсиален е, рекламата се заплаща

Н.Михайловски
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата