Преди 61 години на този ден!
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
Иво написа:Хитлер е вдигнал Германия на крака за отрицателно време. Без жестокост е нямало как да стане за това време. Сега е модерно да се избиват талибанипо задкулисен начин.
Талибаните са терористи.
Евреите не са били, особено по времето на ВСВ.
Направо нямам думи как някой може да пише и да мисли по този начин...

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
sieg написа:|`oTuH написа:мир на праха им...
Японските войници се биха доблестно и са в тяхната Валхала... 1 от тях спираше роти от вражеската армия и дори без амуниции доказа че превземането на Япония НЕ Е ВЪЗМОЖНО... точно това принуди да бъде бомбардирана Япония, и единствено хуманизма към собствените хора, нещо непознато за днешните и вчерашните велики сили, прекрати войната... въпреки това чак до средата на 50те години островите между Япония и САЩ има отделни части отказващи да приемат детронирането на Императора си и биещи се до последно...
дуде загинали са десетки, почти сто хиляди невинни хора... семейства...
4 8 15 16 23 42
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Хитлер може да е бил психично болен,но е факт че е бил гении във военното дело,неможе да му се отрече перфектен стратег
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Eй , не обръщайте "посоката" на темата
Хитлер, е бил чудовище ,но щом той не използвал силата на ядреното оръжие а са го използвали американците,тогава какво може да се каже за тях
Тази съпоставка изключва абсолютно всякакви аналогии по чудовищност
Мир на праха на хорицата
Георги Пенчев

Хитлер, е бил чудовище ,но щом той не използвал силата на ядреното оръжие а са го използвали американците,тогава какво може да се каже за тях

Мир на праха на хорицата

Георги Пенчев
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Добре обясни тогава защо Германия е била толкова силна и на какво се е дължала силата,ако не да добър водач на какво, и да не ги е мислил той стратегиите ако е бил глупав пак е нямало да стане и да го слуша целия германиски народ,всички са вярвали в идеалите на Хитлер!!Asen_X написа:Scott написа:...но е факт че е бил гении във военното дело,неможе да му се отрече перфектен стратег
Тука сбърка тотално - точно обратното е.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Lila_Angel написа:бе ти не си в себе си....как можеш да твърдиш, че Хитлер е хуманно и мислещо същество......и Сталин сигурно е бил с добра душа....моля ти се, стегни се....
по въпросите за химическото, биологическото и най-вероятно атомното оръжие явно е бил по-хуманно настроен, но не бях разбран какво искам да кажа...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

|`oTuH написа:sieg написа:|`oTuH написа:мир на праха им...
Японските войници се биха доблестно и са в тяхната Валхала... 1 от тях спираше роти от вражеската армия и дори без амуниции доказа че превземането на Япония НЕ Е ВЪЗМОЖНО... точно това принуди да бъде бомбардирана Япония, и единствено хуманизма към собствените хора, нещо непознато за днешните и вчерашните велики сили, прекрати войната... въпреки това чак до средата на 50те години островите между Япония и САЩ има отделни части отказващи да приемат детронирането на Императора си и биещи се до последно...
дуде загинали са десетки, почти сто хиляди невинни хора... семейства...
ти разбра ли ме какво искам да кажа????

Penchev написа:Eй , не обръщайте "посоката" на темата![]()
Хитлер, е бил чудовище ,но щом той не използвал силата на ядреното оръжие а са го използвали американците,тогава какво може да се каже за тях![]()
Тази съпоставка изключва абсолютно всякакви аналогии по чудовищност
![]()
Мир на праха на хорицата![]()
Георги Пенчев
Е това ми беше мисълта за Хитлер и атомното оръжие. Другият спор е безсмислен.

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Penchev написа:Mилко, важен ден казваш ,ма с какво е важен ?![]()
Георги Пенчев
Той я пуска да ме дразни сега колко е велика,
неговата (или по скоро МОЙТА родина, щото бате туу готин май аз съм с американско гражданство

Както и да е,,
имаше отбелязване в музея на авиациата и космоса тук,
но като че ли и самите скапани хамериканци си се срамуват от това,
от друга страна......да важен ден за историята наистина,съгласен съм

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
sieg написа:Първата атомна реакция(разпадане на ядро) е направена в Берлин. Доказано е неоспоримо и то от западни(английски и американски) учени, че немците със огромна вероятност са разполагали с атомно оръжие...
Учителя ми по химия миналата година ни разправяше за атомните бомби и ни каза,че германците са били адски близо,но така и не успяли да я създадът понеже не знам си какво не могли да направят (съжелявам,че така го казвам,но просто не помня).Та мисълта ми е,че тои ни обясняваше цял час,че немците са били адски близо,но така и не успели да я направят
Tux0 Ca !

По това време командването на щатската армия мисли само за постигане на капитулацията на Япония с колкото се може по-малко жертви и по най-бързия начин да се приключи войната. Имало е сметки тогава че с яростта с която се бият японците са били нужни къде милион- два американски жертви за превземане на всички острови от империята им, както и проточване на войната още не се знае колко време в този регион. Та с тези удари са целяли да ги откажат от яростта им от раз, е сигурно и да си пробват новите оръжия, и да покажат за напред кой води в тези технологий
Тааа кофти е да се постига с мирни жертви целта но просто тогава морала вероятно е бил на друго ниво а и не американците са почнали войната с мераци да владеят едните европа а другите азия, като да не забравяме че с бомбите са спасени други животи (и то в пъти повече) на хората, който е трябвало да откажат японците от амбициите им. Въпроса е с много гледни страни и доста сложен за да се коментира еднозначно и да се каже - ето тази позиция е най-правилната, както и това че в тази война думите морал и хуманизъм не са се вписвали в доста събития. Минало , мир на праха на тези хора който са станали жертва и на едните и на собствените си ръководители с болни мозъци, който въпреки капитулацията на всичките им приятели са продължавали да живеят в техния си свят.

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
,............
Кобра, лимоне-аре да видиме кой от двата по-напред има американско гражданство бе, а?А?
Хахахахаха доблестните японци,хахахахаха-само да уточня-Хирошима-над 200 000 изпарени жълтури, Нагасаки-95 000 теснооки по-малко!
На война няма морал и угризения и правила-Побеждавай на всяка цена, винаги-убий врага преди той да те убие-с всички възможни средства!
Хитлер е хуманист, Сталин човеколюбец а Жетона от Казичене е най-големия въздържател, който познавам! А, и Дон Тони не шмърка!!!
Естествено, че е важен ден-с това, че по уникален начин е прекратена за по-малко от три дни война, която е щяла да отнеме живота на още стотици хиляди американски войници! И да ни ви харесва дами и господа това си история и е редно да се отбележи! Аре спете спокойно

Хахахахаха доблестните японци,хахахахаха-само да уточня-Хирошима-над 200 000 изпарени жълтури, Нагасаки-95 000 теснооки по-малко!

На война няма морал и угризения и правила-Побеждавай на всяка цена, винаги-убий врага преди той да те убие-с всички възможни средства!
Хитлер е хуманист, Сталин човеколюбец а Жетона от Казичене е най-големия въздържател, който познавам! А, и Дон Тони не шмърка!!!
Естествено, че е важен ден-с това, че по уникален начин е прекратена за по-малко от три дни война, която е щяла да отнеме живота на още стотици хиляди американски войници! И да ни ви харесва дами и господа това си история и е редно да се отбележи! Аре спете спокойно

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Re: ,............
Тоо Cool написа:Кобра, лимоне-аре да видиме кой от двата по-напред има американско гражданство бе, а?А?
Хахахахаха доблестните японци,хахахахаха-само да уточня-Хирошима-над 200 000 изпарени жълтури, Нагасаки-95 000 теснооки по-малко!![]()
Естествено, че е важен ден-с това, че по уникален начин е прекратена за по-малко от три дни война, която е щяла да отнеме живота на още стотици хиляди американски войници! И да ни ви харесва дами и господа това си история и е редно да се отбележи! Аре спете спокойно![]()
![]()
Ми аз доколко помня.....даже не помня,
май така си ми е по-рождение

Ама тва нема много значение.....лимоне ОБЛЪЧЕН си да си ебе мамата

GOD BLESS AMERICA

(и всичко посредствено,средна класа, руси коси и .... МУСТАНГ и ВЕТТЕ са най-добрите коли,а и разбира се горките момчета облъчени като теб дето мрат като пилци в Афганистан, Ирак....сети се кое ще е следващото място

48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4