Конфузна ситуация - какво бихте направили?
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Конфузна ситуация - какво бихте направили?
Вчера ми се случи , какво бихте направили вие ?
Представете си ... зарибявате се с много хубаво момиче но до сега не сте и казали че карате БМВ за 50к+ ЛВ и се правите на средностатистически човек за да сте сигурни че момичето не бяга зад вас заради парите. Както и да е , нещата отиват на добре и един ден цъфвате с БМВ-то , отивате на ресторант , всичко е 6+. Но в един момент докато се прибирате 2мата към вас момичето изръсва - "Дай да карам , моля те" . Бихте ли и дали да кара ?
Представете си ... зарибявате се с много хубаво момиче но до сега не сте и казали че карате БМВ за 50к+ ЛВ и се правите на средностатистически човек за да сте сигурни че момичето не бяга зад вас заради парите. Както и да е , нещата отиват на добре и един ден цъфвате с БМВ-то , отивате на ресторант , всичко е 6+. Но в един момент докато се прибирате 2мата към вас момичето изръсва - "Дай да карам , моля те" . Бихте ли и дали да кара ?
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: Конфузна ситуация - какво бихте направили?
Никоя уважаваща теб и колата ти жена, не би искала това... Не и на първа среща с Бавареца, не и първия месец-два даже от връзката ви
Не и преди ти да и предложиш даже...И трябва да си бил луд, ако си и дал да кара 

Yordanovv написа:Вчера ми се случи , какво бихте направили вие ?
поглеждам я леко очудено и й казвам- "като заслужиш"...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Сега остана да кажеш че и шоф.книжка е нямала ииии...

ivoo написа:Сега остана да кажеш че и шоф.книжка е нямала ииии...![]()
За имането , имаше книжка ама шофьорски стаж - НУЛЕВ !
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Apassionata написа:Никоя уважаваща теб и колата ти жена, не би искала това... Не и преди ти да и предложиш даже...

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Ха тва като оня виц.Полицай спира Ф10.Вътре батка и руса кака.Шофера смъква прозореца,културен е,отзивчив,документите са изрядни.Катаджията казва ''Господине,нямаме дрегер,но ми лъхате на алкохол???''.Батката казва ''Така е не отричам пил съм''.''А защо не дадете на дамата да шофира,тя изглежда ОК?''пита униформения.''Може да съм леко пиян,ама не съм луд'' е отговора на джентълмена.
Та ''дай да карам'' а?Ти още първата вечер ли си поиска от нея,че тя още първия път като те видя с колата да иска да я кара???Че и на шестица кабрио налита,еййй мноо комерсиални станаха.
Та ''дай да карам'' а?Ти още първата вечер ли си поиска от нея,че тя още първия път като те видя с колата да иска да я кара???Че и на шестица кабрио налита,еййй мноо комерсиални станаха.
Apassionata написа:Никоя уважаваща теб и колата ти жена, не би искала това... Не и на първа среща с Бавареца, не и първия месец-два даже от връзката виНе и преди ти да и предложиш даже...И трябва да си бил луд, ако си и дал да кара

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Няма по- дразнещо нещо от това да возиш жена и тя да врънка и да ти омила на главата, че иска да кара
Иначе за обратното няма проблеми - не отказвам да карам женски колички при нужда, макар че най- добре всяка жаба да си знае гьола.

Никой не мое ма връне на селу!
Накрая като я попитах защо искаше толкова да кара ,оправданието и беше че никога не е карала автоматик и и било много инресно да пробва перата зад волана. Смешното беше че точно 23 мин (засичах
) се чудеше как да запали колата .

Колега, ами нормално при положение че стажа зад Волана й е Нулев. Радвай се, че изобщо не е успяла да запали. Могло е да стане и по -зле
Я си представи да те е излъгала, че няма стаж , а като седне зад волана да ти покаже какво е да тръгнеш Напред с вратите 
П.П. Успех с мацката

П.П. Успех с мацката

I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Ми даваш и да кара, какво толкова, нали си баровец?
Аз харесвам жени които проявяват интерес към колите (технически). 

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Не си давам колата на никой,дори и да е за 2000лв. Аз на баща ми едвам ще я дам, пък какво остава на някоя п***а
- BMW_dreamer
- кандидат ентусиаст
-
Нито ще я чакам да заслужи, нито да зауважава себе си или пък най малкото да почне да уважава моите 2 тона ламарина, ще ме е срам да я гледам да се мъчи 20 мин. да запали многоуважаемата ламарина! Щом е с мен и сме стигнали етапа "срещи, ресторант и всичко е 6" значи съм я "преценил" и щом иска да кара, десен мигач смяна на местата, обяснявам кое какво е и и казвам да спазва ограниченията и правилата иначе се прибира пеш и толкова.Ако е на 0 часа и има желание да кара веднага на някое спокойно място или междуселски път и готово.
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
можеше да я излъжеш че колата не е твоя да видищ как ще реагира 

bedrock city racing
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4