Конфузна ситуация - какво бихте направили?
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Конфузна ситуация - какво бихте направили?
BMW_dreamer написа:Нито ще я чакам да заслужи, нито да зауважава себе си или пък най малкото да почне да уважава моите 2 тона ламарина, ще ме е срам да я гледам да се мъчи 20 мин. да запали многоуважаемата ламарина! Щом е с мен и сме стигнали етапа "срещи, ресторант и всичко е 6" значи съм я "преценил" и щом иска да кара, десен мигач смяна на местата, обяснявам кое какво е и и казвам да спазва ограниченията и правилата иначе се прибира пеш и толкова.Ако е на 0 часа и има желание да кара веднага на някое спокойно място или междуселски път и готово.

що не й каза, аз навирам ли ти са в овувките, та искаш да се вреш по мойте неща
като иска да си купи

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
BMW_dreamer написа:Нито ще я чакам да заслужи, нито да зауважава себе си или пък най малкото да почне да уважава моите 2 тона ламарина, ще ме е срам да я гледам да се мъчи 20 мин. да запали многоуважаемата ламарина! Щом е с мен и сме стигнали етапа "срещи, ресторант и всичко е 6" значи съм я "преценил" и щом иска да кара, десен мигач смяна на местата, обяснявам кое какво е и и казвам да спазва ограниченията и правилата иначе се прибира пеш и толкова.Ако е на 0 часа и има желание да кара веднага на някое спокойно място или междуселски път и готово.

2000на година се качвам в сл500 ('98) да ме повози познат (даже не беше близък приятел,а колата НЕ е негова!)
на първия ъгъл ми казва сядай зад волана и карай! (моят стаж в километри нямаше една смяна на масло

Покарах бавно и внимателно ( и аз не бях карал автомат

Няма драма, а този жест ще го помня винаги

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
интересна тема
и тя е породена от това,че средностатистическия българин не може да си позволи кола за 50+лв.
в по-лудите ми години дадох на една тийн-ка на 16-17г да кара колата ми,а и си тръгвахме от диско и есте си беше пийнала и резултата-мантинела,калници,клони в ламарините и след това патрулка ме спря и аз бях на големи промили,ама се оправих де.и кво-оправих колата,голяма работа едни железа.било ми е весело с момичето,каквото станало-станало.после ми помогна при боядисването-търка кит
след години пак с едно момиче и пак пийнало и й се караше бмв-еми седна в мен и въртяхме геврека,включвахме скоростите и късмет нищо не стана,то движехме бавно де.е вярно,не са коли за над 50хил,ама всеки се простира според възможностите.
та мисълта ми беше,ако момичето си заслужава като човек,а не е някоя турбо фолк фенка,не виждам причина да ти се свиди колата.и да стане нещо-имаш си каско.ако си над материалните неща,би трябвало да се раздаваш,но ако това което притежаваш,всъщност те притежава-тогава нещата са много различни и постоянно се въртят сметки във взаимоотношенията.

и тя е породена от това,че средностатистическия българин не може да си позволи кола за 50+лв.
в по-лудите ми години дадох на една тийн-ка на 16-17г да кара колата ми,а и си тръгвахме от диско и есте си беше пийнала и резултата-мантинела,калници,клони в ламарините и след това патрулка ме спря и аз бях на големи промили,ама се оправих де.и кво-оправих колата,голяма работа едни железа.било ми е весело с момичето,каквото станало-станало.после ми помогна при боядисването-търка кит

след години пак с едно момиче и пак пийнало и й се караше бмв-еми седна в мен и въртяхме геврека,включвахме скоростите и късмет нищо не стана,то движехме бавно де.е вярно,не са коли за над 50хил,ама всеки се простира според възможностите.
та мисълта ми беше,ако момичето си заслужава като човек,а не е някоя турбо фолк фенка,не виждам причина да ти се свиди колата.и да стане нещо-имаш си каско.ако си над материалните неща,би трябвало да се раздаваш,но ако това което притежаваш,всъщност те притежава-тогава нещата са много различни и постоянно се въртят сметки във взаимоотношенията.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Аз бях свидетел преди 3 години на интересна случка. В уличката зад блока един мераклия с А6 (или поне така ми изглеждаше отгоре в тъмното) учи някаква мацуранка да кара. Половин час яки форсирания!
По едно време ми писна и се прибрах от балкона, и тъкмо съм седнал на дивана и си мисля: тая ако тръгне така, не знам къде ще се спре... Както си го помислих и отвън се чува поредната мръсна газ и як пилеж на гуми, и аз докато изскоча на балкона се чу удар! Излизам и гледам, между блока и улицата има зелена площ с храсти. Колата минала през един огромен храст и се забила в блока ни.
И тъкмо да предприема спасителна акция и гледам, че излизат и двамата, нищо им няма. Е тогава вече се спуках от смях!
За едното еб..е какво стана!

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Аз точно по отношението на жената към моята кола съдя колко й е акъла - в крайна сметка неуважението към МОЯТА кола е неуважение към МЕН самия. Само като видя, че трясва вратата при влизане вече имам едно наум и съм леко нащрек. Честно казано досега никога не са ми искали на първа среща да ми карат колата... затова не знам как бих реагирал... вероятно ще й откажа обаче.
Si non confectus, non reficiat.
Че какво толкова? Може би те е пробвала..
На мен непознат шофьор цял автобyс ми даде да карам, ти за една кола ли си?

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
на жената й давам да кара дори на пистата и хич не ме интересува за ламарини и прочее...
заслужила е, кара добре и е доказала, че може...
даже и време даде
т.е. зависи от ситуацията, ама най-вероятно да...
п.с. е моята кола не е 50 бона, а по-скоро 5, ама пак си я харесвам и тача
заслужила е, кара добре и е доказала, че може...
даже и време даде

т.е. зависи от ситуацията, ама най-вероятно да...
п.с. е моята кола не е 50 бона, а по-скоро 5, ама пак си я харесвам и тача

You said: "Time will change!" What if it changes you?
krystal написа:Че какво толкова? Може би те е пробвала..![]()
не е същото...

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- carmanf1
- младши ентусиаст
-
О да, давам й да кара, след като е с мен и има книжка.
Преди и/или след това, не бих го мислил изобщо (да дам ли ако иска, трябваше ли да дам)
Всъщност изобщо не бих мислил как се показвам, с какво се показвам.
К'ъвто съм, такъв - беден, богат, т'ва е.
То веднага се разбира кой, поради каква причина е с теб...
Защо е с мен, ако има такава несигурност, значи има нещо грешно с мен...... може би не съм дорасъл за тая връзка
Преди и/или след това, не бих го мислил изобщо (да дам ли ако иска, трябваше ли да дам)
Всъщност изобщо не бих мислил как се показвам, с какво се показвам.
К'ъвто съм, такъв - беден, богат, т'ва е.
То веднага се разбира кой, поради каква причина е с теб...
Защо е с мен, ако има такава несигурност, значи има нещо грешно с мен...... може би не съм дорасъл за тая връзка
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Ами другия път си вземи едно е30 на 500+ лева. Едва ли ще ти го поиска, а ако се престраши то може и да не запали за 23мин.
ПП: Не писах е21 щот него са искали да го карат, може би заради факта, че последните 20 години съм сложил около 50 000 в е21-ци
ПП: Не писах е21 щот него са искали да го карат, може би заради факта, че последните 20 години съм сложил около 50 000 в е21-ци

- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
Към автора на темата: Добре де, а аз не разбрах тя на теб даде ли ти 

Последна промяна NIKMAN на 08 Дек 2012, 0:21, променена общо 1 път

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
никога.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Тая работа много трудно става...
1. трябва да е заслужила
2. трябва да може.
1. трябва да е заслужила
2. трябва да може.

- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
Като се има в предвид че такава кола е 100% застрахована, и ако мацката си струва бих и дал да "покара" първо колата след това.......
В подобна ситуация жената до мен / след като и бях дал да кара/ със 180км/ч даде мигач и изпревари едно ауди а аз направо бях пребледнял, при въпроса защо изпреварва с тази скорост просто ми отговори че кара бавно и й пречи да шофира
В подобна ситуация жената до мен / след като и бях дал да кара/ със 180км/ч даде мигач и изпревари едно ауди а аз направо бях пребледнял, при въпроса защо изпреварва с тази скорост просто ми отговори че кара бавно и й пречи да шофира

59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4