Преди 61 години на този ден!(ПРОДЪЛЖЕНИЕ)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Преди 61 години на този ден!(ПРОДЪЛЖЕНИЕ)

Мнение от TheBoss » 10 Авг 2006, 14:57

Много ми се иска да продължа темата. Но не толкова за да се драчим, а за да поговорим за морал и човешки облик. За това ще цитирам само два момента от предишната тема. Като смятам, че написалия тия редове доста се разминава с моите понятия за морал и хуманизъм. Да, и аз не понасям мангалите и евреите. Но нито "бия барабана", че искам да ги видя в лагери като по хитлерово време, нито насъсквам някой да ги трепе по улиците, нито тръгвам със зареден пистолет и си отстрелвам по някой от време на време(това последното спокойно може да се прави в България и няма да те хванат посмъртно). А Милко едва ли не ще вдигне паметник на американското безумие. Да, безумие е точната дума. Даже може ни е малко по-мека от колкото ми се иска. С какво, Милко, американският президент се различава от Хитлер в този конкретен случай? Само с това, че в Германия са горили хората в крематориуми, а тук са ги изгорили за част от секундата в собствените им жилища, на спирките докато са отивали на работа, в класните стаи. И то за какво? Е, ти си отговорил на въпроса ми.

Тоо Cool написа:Преди 61 години на този ден е пусната втората Атомна бомба наречена "Дебелака" над японския град Нагасаки. ...
... се подписва безусловната капитулация на Япония, спасени са стотици хиляди животи на американски войници ...

Тоо Cool написа:...само да уточня-Хирошима-над 200 000 изпарени жълтури, Нагасаки-95 000 теснооки по-малко! ...

Тоо Cool написа:...На война няма морал и угризения и правила-Побеждавай на всяка цена, винаги-убий врага преди той да те убие-с всички възможни средства!
...

Напротив, има. И точно за това думата използвана за рицар: шевалие(буквално означава конник)се използва като КАВАЛЕР. Т.е. човек на честа, който е с висок морал. За това във Франция най-голямата чест е да те направят КАВАЛЕР на ПОЧЕТНИЯ ЛЕГИОН. А тези, които по време на война са убивали цивилни и да грабили са наречени МАРОДЕРИ. И за мародерство е имали едно наказание -СМЪРТ. Но ти си далеч от армията не си наясно с моралните и основи. И може да си сигурен в едно. Ако не политиците и по-конкретно американският президент, а само военните решаваха, то тази безмислена проява на грандоманщина нямаше да се състои. Защото целта на бомбите не е била да се спасят 100-ци хиляди войници. Нито за Америка, нито за СССР, нито за Германия човешкият живот не е имал стойност. Примери дал бог: лагерите в Германия и СССР, отбраната на Москва, когато цял ж.п. полк са седяли в траншеите въоръжени със страховито оръжие -ЛОПАТИ, десантът в Нормандия-страхотно безумие и некадърност на командващите, довело до огромен брой човешки жертви още преди частите да стигнат суша. Целта на бомбите е била една: Руснаци, внимавайте в картинката, защото ние имаме бомба и ще ви поставим на колена с нея! (всъщност великата Америка е имала само тези две бомби, както по-късно руснаците ги измамиха с макета на МБР-и на парада на 7-ми ноемнври). Но ти сигурно няма да се съгласиш с мен. Няма нищо, продължавай да си ги славословиш твоите американци. Но знай едно, нямаш гаранция, че утре някой техен президент няма да реши, че в България имат стратегически интереси и ще се събудиш с морски пехотинци под прозорците. Ама защо ли да се притесняваш, ти веднага ще скочиш да се записваш при тях и да мачкаш тия жалки подобия на хора, които имат наглостта да се самоопределят като свободомислещи БЪЛГАРИ.
Изображение

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 10 Авг 2006, 15:06

Ти каза и допълни това, което аз се опитах да кажа с моите постове.
:yes:
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 10 Авг 2006, 15:40

Мисля че червеното в първия пост трябва да е
"стотици хиляди животи на американски войници"
срещу "200 000 цивилни граждани"

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 10 Авг 2006, 18:06

Подкрепям TheBoss, мисля 4е TooCool пише глупости, а ина4е за USA мисля 4е е добра държава с големи възможности
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...............

Мнение от Тоо Cool » 10 Авг 2006, 20:05

Босев, чувствам се някак зле като ми се струва, че едва ли не си натъжен от моето отношение към жълтите, убивали американски войници! Нейсе-ще ми мине!!!

Казваш как за някои страни човешкият живот нямал значение-ПРАВ си, но само за някои-СССР наистнина НЕ цени човешкия живот ни най-малко-лагерите, където са изпращали собствените си хора и то с милиони, "ученията като това в Томск (40 000 войници със смешни противогази изпратени в епицентъра на ядрен взрив веднага след преминаването на ударната вълна-за видят идиотите какво ще стане :shock: ), малоумните жертвания на стотици воиници като тези, за които говориш-с лопати срещу танкове и картечници-пълен идиотизъм!!! Германците не ценят живота, но на враговете си-тук съм съгласен с някои хора-Германците са СТРАХОТНИ войници! За Америка какво да кажа-групите Тюлен НИКОГА не оставят някой от своите-дори ако е убит, при кампанията в Сомалия четирима рейнджъри загубиха живота си, за да може Майк Дюрант-пилота на единия Блекхоук, пленен от хлебарките, да живее, сержанта-снайперист от Морската пехота Карлос Хаткок (има 94 потвърдени убити жълтура и стотина непотвърдени-лично аз мисля, че имаме дълг към него-заради него стотици Американци са се завърнали у дома), който е прекарал 2 месеца в джунглите на Виетнам търсейки една гадна кучка от виетконг, която одирала заловените Американски войници живи-накрая и направил трета дупка за дишане от 900 метра :D . Примерите за саможертва на войници за своите боини другари са много-те са много не само в Американските въоръжени сили, а във почти всички армии! Но едно е да спасиш живота на своя брат по оръжие, а друго да показваш милост към индивида, които се опитва да те убие-случая тук е Убий преди да те убият, стреляй и тогава задавай въпроси, създателят на ДЕЛТА ФОРС, полковник Чарли Бекуит казва" Избии ги всичките и остави Господ да ги сортира!!!! ТОВА Е ИСТИНАТА за воденето на война-войната е гадна, мръсна, кървава и МНОГО нечестна-за това не ми говори за французите и тяхното Шевалие-колко битки са спечелили скапаните жабари, които клекнаха и се подложиха на немците през войната-жалки подобия на хора и досега!!!
Защо не споменаваш за милионите избити цивилни китайци от японските окупатори, за стотиците хиляди военнопленници загинали при марша на смъртта, за камикадзетата атакували дори Aмериканските и канадски медицински кораби с огромен червен кръст на борда и без въоръжение???
Ако цената за опазването на дори един полк Aмерикански морски пехотинци е била смъртта на стотиците хиляди жълти вейпърайзд от двете бомби, то тя си заслужава и e платена изцяло-NO DEBTS LEFT!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

младши ентусиаст
Аватар

Re: ...............

Мнение от Diablo » 10 Авг 2006, 22:37

Тоо Cool написа:...

Батка, толкова психично болен човек като теб, не съм вярвал, че може да съществува :idea:.
Ставаш на много хора КРАЙНО неприятен!!!
Спри се вече :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 10 Авг 2006, 23:01

Тоо Cool написа:Босев, чувствам се някак зле като ми се струва, че едва ли не си натъжен от моето отношение към жълтите, убивали американски войници! Нейсе-ще ми мине!!!

Казваш как за някои страни човешкият живот нямал значение-ПРАВ си, но само за някои-СССР наистнина НЕ цени човешкия живот ни най-малко-лагерите, където са изпращали собствените си хора и то с милиони, "ученията като това в Томск (40 000 войници със смешни противогази изпратени в епицентъра на ядрен взрив веднага след преминаването на ударната вълна-за видят идиотите какво ще стане :shock: ), малоумните жертвания на стотици воиници като тези, за които говориш-с лопати срещу танкове и картечници-пълен идиотизъм!!! Германците не ценят живота, но на враговете си-тук съм съгласен с някои хора-Германците са СТРАХОТНИ войници! За Америка какво да кажа-групите Тюлен НИКОГА не оставят някой от своите-дори ако е убит, при кампанията в Сомалия четирима рейнджъри загубиха живота си, за да може Майк Дюрант-пилота на единия Блекхоук, пленен от хлебарките, да живее, сержанта-снайперист от Морската пехота Карлос Хаткок (има 94 потвърдени убити жълтура и стотина непотвърдени-лично аз мисля, че имаме дълг към него-заради него стотици Американци са се завърнали у дома), който е прекарал 2 месеца в джунглите на Виетнам търсейки една гадна кучка от виетконг, която одирала заловените Американски войници живи-накрая и направил трета дупка за дишане от 900 метра :D . Примерите за саможертва на войници за своите боини другари са много-те са много не само в Американските въоръжени сили, а във почти всички армии! Но едно е да спасиш живота на своя брат по оръжие, а друго да показваш милост към индивида, които се опитва да те убие-случая тук е Убий преди да те убият, стреляй и тогава задавай въпроси, създателят на ДЕЛТА ФОРС, полковник Чарли Бекуит казва" Избии ги всичките и остави Господ да ги сортира!!!! ТОВА Е ИСТИНАТА за воденето на война-войната е гадна, мръсна, кървава и МНОГО нечестна-за това не ми говори за французите и тяхното Шевалие-колко битки са спечелили скапаните жабари, които клекнаха и се подложиха на немците през войната-жалки подобия на хора и досега!!!
Защо не споменаваш за милионите избити цивилни китайци от японските окупатори, за стотиците хиляди военнопленници загинали при марша на смъртта, за камикадзетата атакували дори Aмериканските и канадски медицински кораби с огромен червен кръст на борда и без въоръжение???
Ако цената за опазването на дори един полк Aмерикански морски пехотинци е била смъртта на стотиците хиляди жълти вейпърайзд от двете бомби, то тя си заслужава и e платена изцяло-NO DEBTS LEFT!!!
Батка трябва вярно да те викна да си поговориш с бащата,той не е служил в американската армия ама поне е ходил на мисийки в Ангола,Камбоджа,Косово и можете да си паснете :mhihi: :mhihi: :mhihi: такъв маниак кат теб няма

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 10 Авг 2006, 23:30

1. Милко ти само филми ли гледаш или и малко история си прочел?
2.Колко години и къде си служил?
3. Самото ти отношение като на пълен расист те прави много ограничен, и дори излизайки от мисълта че наистина щатите са ти родина (в което много се съмнявам) сам знаеш че тук такива хора не се толерират, защото там където аз съм служил ако споделиш мислите си в този им вид написани тук те очаква доста нелицеприятна съдба.

П.С. Сега те моля да не почнеш пак да ми се дървиш,
а да отговориш като хората!

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 10 Авг 2006, 23:35

Тоо Cool написа:Босев, чувствам се някак зле като ми се струва, че едва ли не си натъжен от моето отношение към жълтите, убивали американски войници! Нейсе-ще ми мине!!!

...групите Тюлен НИКОГА не оставят някой от своите-дори ако е убит, при кампанията в Сомалия четирима рейнджъри загубиха живота си, за да може Майк Дюрант-пилота на единия Блекхоук, пленен от хлебарките, да живее, сержанта-снайперист от Морската пехота Карлос Хаткок ...който е прекарал 2 месеца в джунглите на Виетнам търсейки една гадна кучка от виетконг, ...

Милко, замислял ли си се кому кура са крепили тия рейнджъри и пилотът в Сомалия. А смелият снайперист във Виетнам? И мислиш ли, че ако някой дойде в България и започне от удобните 10 км. да пуска напалм върху моите, твоите или на някой друг българин деца аз ще седя и ще им махам със 50звездно флагче? Не батка, ако това стане тази виентконгка ще им се струва като първите опити на начинаещ касапин. Замисли се, че въпросните "хлебарки" са си у дома и не са американците тези дето ще раздават правосъдие. Само се замисли кой отиде с тях в Ирак сега. Англия(ама то е ясно защо) и Испания(защото е толкова бедна на фона на останалите от ЕС, че само чака УСА да и кихне някой и друг милиард). А, забравих и нашите момчета. Ако не познаваш хора от тях, ще те запозная. Те да ти кажат защо са отишли там. ЗА ПАРИ. А когато някой убива за пари няма право да писка, че някой иска да го убие.
Но стига толкова съм спорил с теб. До сега сигурно часовникът на стената щеше да се съгласи с мен. Но ти - НЕ. Ти си твърдолинеен американофил. Ти си като онези наши родители, които твърдяха, че съветският слон е най-голям в света, а българският е неговият по-малък брат. И за финал ще ти кажа нещо. Американците, колкото и да са тъпи и прости ще оценят по-високо нашето отстояване на мнението, от колкото твоето сервилнечене. Знаеш ли защо моето любимо животно е тигърът, а твоето - кучето? Тигърът сам си е господар, а кучето е пример на сервилност пред господаря.

Не си прави труда да ми отговаряш. Така и така за мен този спор е приключил.
Изображение

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...........

Мнение от Тоо Cool » 11 Авг 2006, 1:19

Г-н Босев, не си правя труда да Ви отговарям...........
Отговарям на Г-н....ъъъъ, ами ...Кобра..... :)
-ДОСТА история съм прочел, а и доста филми съм изгледал ;)
-колко и къде съм служил-CLASSIFIED-само споделям бегло за преживяванията в БГ-Симеоново, Пазарджик, Елхово......все готини места...красота.... :roll:
-ALL AMERICAN MAN,ALL AMERICAN! А ти къде си служил ако не е тайна разбира се???
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 11 Авг 2006, 1:45

На мен пък сега ми дойде на ум един интересен въпрос,към Too Cool и Cobra...е ако и някой друг иска да отговори,моля ;)
Ако България и САЩ воюват помежду си,(като се абстрахираме от фактите,територия,сила,войска,мощ и т.н..) само те :!: без намесата на други страни,Вие на коя страна бихте застанали :?: Подчертавам също,иначе казано,срещу кого!ще се биете?

Turbo Pilot
Аватар

Re: ...........

Мнение от Cobra » 11 Авг 2006, 1:47

Тоо Cool написа:Г-н Босев, не си правя труда да Ви отговарям...........
Отговарям на Г-н....ъъъъ, ами ...Кобра..... :)
-ДОСТА история съм прочел, а и доста филми съм изгледал ;)
-колко и къде съм служил-CLASSIFIED-само споделям бегло за преживяванията в БГ-Симеоново, Пазарджик, Елхово......все готини места...красота.... :roll:
-ALL AMERICAN MAN,ALL AMERICAN! А ти къде си служил ако не е тайна разбира се???

Бре...ти могъл и нормално да пишеш...
Щом си прочел достатъчно история,
моля направи една добра ретроспекция на колко места щатите са се намесили....избили хиляди хора и похарчили хиляди хора с резултат водещ само до настоящите събития (дори и сега в Лондон)

Така като гледам си бил само в българска армия....жалко че не си гледал родното знаме достатъчно.....щото май не заслужаваш :winky:

Аз къде съм служил не е тайна....Враня и после тук....Западната точка.
Е7 и до там.

- това последното дето го написа,
не ми отговаря на въпроса, дали си наясно че с тези си реплики и разбирания, тук не само няма да си на почит ами НЯМАШ място дори :?: :D

Turbo Pilot
Аватар

Мнение от Cobra » 11 Авг 2006, 1:49

Slavi_m написа:На мен пък сега ми дойде на ум един интересен въпрос,към Too Cool и Cobra...е ако и някой друг иска да отговори,моля ;)
Ако България и САЩ воюват помежду си,(като се абстрахираме от фактите,територия,сила,войска,мощ и т.н..) само те :!: без намесата на други страни,Вие на коя страна бихте застанали :?: Подчертавам също,иначе казано,срещу кого!ще се биете?

Ще застана под МОЯ флаг винаги.
МОЯТА РОДИНА Е ЕДНА И ТЯ СЕ ЗОВЕ БЪЛГАРИЯ,
а който е отсреща и го е забравил е пълен предател.
(Ирония,а? аз си пиша от тук, сега готиния от БГ ще напише обратното...шарен живот да му еба мамата)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 11 Авг 2006, 1:56

Незнам какво ти се е случило ,че си толква привързан към силната америка,обаче мен би ме било срам да говоря така!Защо американците като са толкова силни не са избили сами виетнамците ами са пуснали оръжие за масова елиминация (нз дали така се казваше)?За да спасят 100 000 войника на цената на почти 300 000 невинни граждани?Защото просто не могат да ги убият.По същата причина пускат и химическите оръжия.Понеже виетнамците са гъвкави и малки и могат да се скрият в джунглата и да си трепат американците спокойно.
и да те поправя в 1 мнение от предишната тема, хората ти обясняват,че дори хитлер не използва такива оръдия,за да има смисъл от завоюваната земя,понеже те я опустошават,и ти отговаряш че химическото оръжие избива всички живи организми и не руши згради...Замисли се,на тях не им трябват згради,зградите се строят , но като обиеш всички живи организми какъв е смисъла от една земя,като се натравя пръста,водата,растителноста,то става 1 равна поляна със згради,куул!
Live it like you Love it

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 11 Авг 2006, 1:57

blqsu4ko strikes again :D
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата