паяците

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E21
Мечтае да кара: E21
Детайли за колата: червена

паяците

Мнение от E-24 » 10 Авг 2006, 15:38

преди малко ми вдигнаха колата от бул Янко Сакъзов, като със сигурност бях спрял пред знака или най-много с половин метър да бях пред него. Отидох на паркинага, който се оказа, че е наблизо и те казаха, че колата не е при тях. след като собственоръчно им я показах, те се извиниха и ми поискаха 30 лв. съставиха ми акт, взеха ми талона с точките, аз написах възражение, че съм спрял на позволено място и че след това са ми дали грешна информация, че колата ми не е при тях.

някой от вас подавал ли е жалба и има ли смисъл от такава и щом имам съставен акт освен тези 30лева и него ли трябва да плащам после ?
едвайсеиено

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 10 Авг 2006, 15:50

30-тте лева няма да можеш да спасиш. Но ако заведеш дело са отмяна на акта ще го спечелиш. Дори и поради простия факт, че акт се подписва от длъжностното лице, което е констатирало нарушението. В случая са различни.(жокерът е достатъчен, един печен адвокат ще те спаси. Ако не ти се дават пари за адвокат прочети административно-наказателното производство ;) )
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 10 Авг 2006, 17:21

TheBoss написа:30-тте лева няма да можеш да спасиш. Но ако заведеш дело са отмяна на акта ще го спечелиш. Дори и поради простия факт, че акт се подписва от длъжностното лице, което е констатирало нарушението. В случая са различни.(жокерът е достатъчен, един печен адвокат ще те спаси. Ако не ти се дават пари за адвокат прочети административно-наказателното производство ;) )

ми няма какво да добавя, аз на твое място не бих си дала така точките! ако ти трябва адвокат ми пиши на л.с.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 10 Авг 2006, 17:32

Преди няколко месеца като ми вдигнаха колата писах възражения, а тоя ми каза, че ще станело по-зле. В крайна сметка ми издадоха наказателно постановление за 20лв. глоба. Без отнемане на точки. Защото аз си бях спрял като хората (бтв. и аз пред знака).
Ама много време и нерви мама им... :( гадничко е, трябва да се внимава
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 10 Авг 2006, 18:55

Ако беше пуснал една жалбичка в съда нямаше да платиш и тия 20 кинта. И обикновено минава само с едно дело. Или ответникът не се явява или на съдията не му се занимава. Обясняваш, че този дето е писал акта си седи на топло(или хладно, зависи от сезона), а някой друг е вдигнал колата и арееееееееееееееееее. ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Фидел Кастро » 11 Авг 2006, 19:24

БОСЕ, имало начин да си върнеш и парите за вдигането, но точно как става не знам. ;) Разбира се след спечелено дело. :)
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

Назад към Извън Темата