Забраната за пушене
Модератор: Общи модератори
- MonsteR
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: SR-71 Blackbird
Re: Отпада забрана за пушене
ем бащицата вчера рече, ше падне след 22, днес рече няма такова нещо... та господ знае ... ма все тая.. по горе колегата както каза цяла европа и америка пушат от вън.... пък ганьо обича да пърди и да смуче фас с бира на топло.

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
кичоне написа:Абе добре ми е като изляза на заведение и се прибера да не смърдя на цигари,ама ако го върнат няма да е лошо със добавка в закона всеки пушач да плаща вредни на не пушача до него-да речем 5лв на кутия-колкото струва една реално
Ела да ти дам 5 лв да скъсаш с немотията! Всеки гледа личната изгода. Здравето ти 5 лв ли струва?

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Bogat-Beden написа:Ronka написа:Ама май след 22ч, я разяснете.![]()
![]()
и аз така чух, след 22 защо не?
и това със дрехите след дискотека не е довод за мен,щото трябва да се перат така или иначе..
Някакви идеи как да си изпера белия дроб от катрана ?
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
... добре де .... ама пак не може да е платил толкова акциз колкото аз съм внесъл данъци само за последния месец 

Последна промяна spacepl на 12 Дек 2012, 1:24, променена общо 1 път
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Отпада забраната за пушене
ама никого не го интересува колко си внесъл
интересува ни да не димите, да не смърдим на вашият наркотик, с който бавно но съвсем сигурно се убивате ден след ден, с който бавно и сигурно убивате децата си, дори преди да са се родили итн
интересува ме като седна на кръчма да ям само квото съм поръчал, без гарнитура от вашата смрад
интересува ме в заведението да е свежо, а не кочина заради вашия порок
интересува ме здравето ми да не го съсипват слабоволеви хора, които не могат да откажат едни цигари!
интересува ни да не димите, да не смърдим на вашият наркотик, с който бавно но съвсем сигурно се убивате ден след ден, с който бавно и сигурно убивате децата си, дори преди да са се родили итн
интересува ме като седна на кръчма да ям само квото съм поръчал, без гарнитура от вашата смрад
интересува ме здравето ми да не го съсипват слабоволеви хора, които не могат да откажат едни цигари!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Nasko_ написа:кичоне написа:Абе добре ми е като изляза на заведение и се прибера да не смърдя на цигари,ама ако го върнат няма да е лошо със добавка в закона всеки пушач да плаща вредни на не пушача до него-да речем 5лв на кутия-колкото струва една реално
Ела да ти дам 5 лв да скъсаш с немотията! Всеки гледа личната изгода. Здравето ти 5 лв ли струва?А и при положение, че аз като пушач, плащам на тази държава акциз на година, който е 2-пъти повече като стойност от всичките ти данъци на куп!
Поста ми беше леко шеговит,честно казано не ми дреме дали ще ви разрешат къде да пушите и къде не.А и като си се хванал за 5-те лева,не става дума да ми дадеш веднъж,а всеки път като къди някой до мен,та....колко ми струва здравето а?И в продължение на поста на колегата Хаос за волята и отказването,аз до преди 7години пушех по две кутии на ден в продължение на 9години и пак си ги спрях от раз щото реших,че не ми е изгодно да се тровя сам....Дали ще пафкате навсякъде или не все тая и кво ви разрешават и кво не пак ми е все тая....

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Кво ще пада, неска казаха, че няма да отменят нищо и си остава така и точка, това го слушах по радиото в 5 часа са ново 20 ли има ?
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Хаос написа:ама никого не го интересува колко си внесъл
Евала! По точно няма накъде...а какви коментари съм чувал от пушачи... ( те са много болни на тази тема) Все те ощетени,а колко е просто да излезеш да запалиш 1 цигара за 2 минути и да си влезеш на топло... ами непушача за да не се трови какво трябва да направи? Да се затвори вкъщи и да не мърда никъде? Това е смешното,защото пушачите по този начин цял живот тровят живота си + на ВСИЧКИ околни...заради един дискомфорт да излезеш за 2мин... и това САМО зимата.
Както казах,това ще е голяма крачка назад ако е вярно...БОКО правилно казва,че всичко е до свикване и с това ще се свикне само воля да има да се издържи на тези "протести".Ако караме така да продължаваме по начина по който сме свикнали да живеем и да не се стремим да се развиваме като ценности, възпитание, култура...се ганьовци ще си остане...А не мой добри приятели(и не само те) като им кажа колко е гадно да се пуши вътре да ме гледат лошо с поглед "още една дума и ще си имаме разправия".Смешно е!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
acho.rs написа:Bogat-Beden написа:Ronka написа:Ама май след 22ч, я разяснете.![]()
![]()
и аз така чух, след 22 защо не?
и това със дрехите след дискотека не е довод за мен,щото трябва да се перат така или иначе..
Някакви идеи как да си изпера белия дроб от катрана ?
да, недей да киснеш всяка нощ по дискотеките..

никой загрижен за здравето си не го прави
а в заведения с добра вентилация за 2-3 часа седмично ,летален изход едва ли те очаква,амиго

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Аз пуша навсякъде по време на забраната и тръскам по чинийките от кафетата и никой гък не ми е казал до сега... ЩО така 

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Че давай тогава в заведенията да палим амониева силитра а?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
LizarD написа:Аз пуша навсякъде по време на забраната и тръскам по чинийките от кафетата и никой гък не ми е казал до сега... ЩО така
Един път ще изгориш и ще ревеш като линейка после

Живеем в държава на лобитата - лоби на Лукойл, лоби на пушачите, лоби на крадците ... има си лоби за всичко. Навсякъде са го забранили (Македония, Турция
) само в БГ няма как да стане при такива управляващи
Както писах имам наблюдения върху едно малко кафе, което на всичко отгоре предлага основно кафе и безалкохолни напитки т.е. без храна. Оборота въобще не е намалял, а вътре е чисто и приятно както никога. Сега като пуснат цигарите не ми се мисли каква кочина ще стане

Както писах имам наблюдения върху едно малко кафе, което на всичко отгоре предлага основно кафе и безалкохолни напитки т.е. без храна. Оборота въобще не е намалял, а вътре е чисто и приятно както никога. Сега като пуснат цигарите не ми се мисли каква кочина ще стане
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ясно, че пак ще стане караницата както в темата преди 3 години
аз имам един друг въпрос. някой ми каза, че има някакъв краен срок в европейския съюз да се забрани пушенето изцяло ?
изпързаляли ли са ме... ме интересува
?

аз имам един друг въпрос. някой ми каза, че има някакъв краен срок в европейския съюз да се забрани пушенето изцяло ?
изпързаляли ли са ме... ме интересува

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”