Забраната за пушене

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Re: Отпада забраната за пушене

Мнение от © » 12 Дек 2012, 10:17

На лобито на пушачите никой не може да постави никакъв срок :mhihi:
А и вие (отвъд океана) им дадохте храна като разрешихте марихуаната :lol:

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 12 Дек 2012, 10:58

sean-john написа:
Хаос написа:ама никого не го интересува колко си внесъл
интересува ни да не димите, да не смърдим на вашият наркотик, с който бавно но съвсем сигурно се убивате ден след ден, с който бавно и сигурно убивате децата си, дори преди да са се родили итн
интересува ме като седна на кръчма да ям само квото съм поръчал, без гарнитура от вашата смрад
интересува ме в заведението да е свежо, а не кочина заради вашия порок
интересува ме здравето ми да не го съсипват слабоволеви хора, които не могат да откажат едни цигари!

Евала! По точно няма накъде...а какви коментари съм чувал от пушачи... ( те са много болни на тази тема) Все те ощетени,а колко е просто да излезеш да запалиш 1 цигара за 2 минути и да си влезеш на топло... ами непушача за да не се трови какво трябва да направи? Да се затвори вкъщи и да не мърда никъде? Това е смешното,защото пушачите по този начин цял живот тровят живота си + на ВСИЧКИ околни...заради един дискомфорт да излезеш за 2мин... и това САМО зимата.

Както казах,това ще е голяма крачка назад ако е вярно...БОКО правилно казва,че всичко е до свикване и с това ще се свикне само воля да има да се издържи на тези "протести".Ако караме така да продължаваме по начина по който сме свикнали да живеем и да не се стремим да се развиваме като ценности, възпитание, култура...се ганьовци ще си остане...А не мой добри приятели(и не само те) като им кажа колко е гадно да се пуши вътре да ме гледат лошо с поглед "още една дума и ще си имаме разправия".Смешно е!

И вие нещо много се превъзбудихте в тая тема,не защитавам пушачи/непушачи но изкарахте баси определенията,като не искате да ви пушат си стойте в къщи бе! :kuku:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 12 Дек 2012, 11:04

boksioraE39 написа:
sean-john написа:
интересува ни да не димите, да не смърдим на вашият наркотик, с който бавно но съвсем сигурно се убивате ден след ден, с който бавно и сигурно убивате децата си, дори преди да са се родили итн
интересува ме като седна на кръчма да ям само квото съм поръчал, без гарнитура от вашата смрад
интересува ме здравето ми да не го съсипват слабоволеви хора, които не могат да откажат едни цигари!

Евала! По точно няма накъде...а какви коментари съм чувал от пушачи... ( те са много болни на тази тема) Все те ощетени,а колко е просто да излезеш да запалиш 1 цигара за 2 минути и да си влезеш на топло... ами непушача за да не се трови какво трябва да направи? Да се затвори вкъщи и да не мърда никъде? Това е смешното,защото пушачите по този начин цял живот тровят живота си + на ВСИЧКИ околни...заради един дискомфорт да излезеш за 2мин... и това САМО зимата.

Както казах,това ще е голяма крачка назад ако е вярно...БОКО правилно казва,че всичко е до свикване и с това ще се свикне само воля да има да се издържи на тези "протести".Ако караме така да продължаваме по начина по който сме свикнали да живеем и да не се стремим да се развиваме като ценности, възпитание, култура...се ганьовци ще си остане...А не мой добри приятели(и не само те) като им кажа колко е гадно да се пуши вътре да ме гледат лошо с поглед "още една дума и ще си имаме разправия".Смешно е!

И вие нещо много се превъзбудихте в тая тема,не защитавам пушачи/непушачи но изкарахте баси определенията,като не искате да ви пушат си стойте в къщи бе! :kuku:

Ми, като искаш да пушиш прави го навън бе !

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 12 Дек 2012, 11:13

Защо нападате държавата за забраната за пушене. Лятото на никой не му беше проблем, но сега защото е студено е проблем на всички :mhihi:
Нападайте смотаните заведения за това, че не осигуряват достатъчно топли площи за пушене. Ще дам за пример едно заведение - там са обособили градината като пушилня - отоплява се изцяло с газови лампи, няма врата, т.е. през цялото време проветриво, няма прозорци или някакви уплътнения, а е затворено колкото да не духа с "найлонови пердета". Е вътре във въпросната пушилня, която си е буквално навън е 100 градуса и си пушиш като пич без яке. По Витошка по същия начин има няколко такива заведения.

Ако заведенията искат пушачи като посетители да инвестират в отоплени площи извън заведението.

Проблема е изцяло в заведенията, които не искат да инвестират, а да прибират ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 12 Дек 2012, 11:18

По закон приемат градина за площ със поне две открити страни. Ако е затворено от всякъде го третират като помещение с отворена врата :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 12 Дек 2012, 11:24

spacepl написа:По закон приемат градина за площ със поне две открити страни. Ако е затворено от всякъде го третират като помещение с отворена врата :)

Аз не го обясних като хората, не е затворено със стена, а с ... На морето например слагат такива да спират вятъра и да не влиза пясък едни найлонови и не е затворено напротив има си отворени дупки и то доста големи между самите найлонови пана, но просто лампите много нагряват. Няма дограма или нещо такова, и под врата разбирай отворена стена.
И другото което тази площ е 10кв.m а заведението е 200кв.m
Последна промяна vlad0 на 12 Дек 2012, 11:26, променена общо 1 път

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 12 Дек 2012, 11:25

Аз пък като пучаш съм ЗА да НЕ СЕ отменя забраната. Наистина свикнах и ми е много по-добре. Няколко пъти отидох в заведение където се пуши и наистина не ми е приятно.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 12 Дек 2012, 11:32

drevnia написа:
boksioraE39 написа:
sean-john написа:

Ти като не искаш да пушиш що не си пиеш кафето на вън бе?!
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 12 Дек 2012, 11:39

steeN написа:ясно, че пак ще стане караницата както в темата преди 3 години :mhihi:

аз имам един друг въпрос. някой ми каза, че има някакъв краен срок в европейския съюз да се забрани пушенето изцяло ?
изпързаляли ли са ме... ме интересува ;) ?

Май аз бях този . До колкото знам е така . И дори и да се отмени частично забраната , съм убеден че това ще е до изборите . Макс. година след това отново ще се забрани и този път ще е окончателно . Проблема е че в държавата на тутунджиите , където 90% от 7мо класниците пафкат Сигарки , е адски противопоказно за политическия рейтинг , да направиш нещо наистина европейско :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 12 Дек 2012, 11:45

boksioraE39 написа:Ти като не искаш да пушиш що не си пиеш кафето на вън бе?!

Добре, не може да си толкова тесногръд. Пушенето дразни и пречи, кафето не.
Пак казвам логиката не е да се делим на пушачи и непушачи. Ние сме клиенти в заведенията, където трябва да осигурят уют.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Re: Отпада забрана за пушене

Мнение от drago_pavlov » 12 Дек 2012, 11:49

Nasko_ написа: А и при положение, че аз като пушач, плащам на тази държава акциз на година, който е 2-пъти повече като стойност от всичките ти данъци на куп!

Уау, ти сериозно ли?
Излиза, че пушиш по 6 кутии на ден, ако половината от цената им е акциз... :mhihi:
Не всички ги осигуряват на 290 лв. :!:

По темата:
Това ще е най-тъпото нещо, което може да направи това правителство, ако отмени забраната...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 12 Дек 2012, 11:50

Айде стига сте се джавкали за глупости, така или иначе който иска да пуши си пуши, по готино е в заведенията да не се пуши и е нормално да е забранено.
Това е един огромен плюс и колкото и да не ви се вярва след години ще окаже влияние на подрастващите и те все по малко ще се правят на интересни да захапват цигарите щото няма да има къде да се показват :yes:
Страшен смях ме напушва като видя 13-14 годишни пикли и пикльовци начервосани захапали по една цигара и пият чайче или кафенце, трета цедка в кварталното край училищно заведение :mhihi: Направи жестоко :mrgreen:

Аз си излизам навън да си пуша и ми е много добре :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 12 Дек 2012, 11:58

Ето затова да направят референдум, а не за АЕЦ Белене, където трябва да чета десетки научни материали, за да имам горе долу някаква представа какво да гласувам :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 12 Дек 2012, 12:07

ми то като е толкова лесно дай и ние като ресторантьорите да се съберем и да кажем , че не искаме да плащаме данък на колите си...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 12 Дек 2012, 12:36

drevnia написа:
boksioraE39 написа:
sean-john написа:

Ми като искаш чист въздух ти седи навън бе!
Изображение
ATR-42/72

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата