rw vs quattro

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

rw vs quattro

Мнение от D-R JIVAGO » 12 Авг 2006, 12:52

Искам да попитам....може ли някои да ме светне с какво прословутото куатро е по-ефективно от едно яко и спиращо часовника задно на расово МПС,като изклюм калното време което в повечето пъти може да ви се случи на село.всеки поне малко запознат с материята знае,че истинските автомобили в света са със задно,нали?вкючително и ф1.и ощте едно вапросче:ще има ли скоро ауди болид в ф1,или.....?ама тряя да преразгледат философията си тези от инглощат шото в ф1 с предно и куатро не пускат.?благодаря.искам братя да се оплача.точно тази тема я пуснах във форума на ауди.без да се заяждам.а тези прокисналци ме напраиха луд...жигулар,селян4е и т.н.моля ви за малко помощ да ги нарешиме с големия гребен тези каруцари,фенове на недозавиващи каляски.мерси предварително:)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от C S L » 12 Авг 2006, 13:00

AAAAAAAA силен си :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Красотата е вид гениалност, дори по възвишена, защото няма нужда от обяснения"
Оскар Уайлд

младши ентусиаст
Аватар

Re: rw vs quatt

Мнение от Eмилио Димитров » 12 Авг 2006, 13:00

D-R JIVAGO написа:моля ви за малко помощ да ги нарешиме с големия гребен тези каруцари,фенове на недозавиващи каляски.мерси предварително:)

евала, брато :mhihi:
имаше някъква подобна тема вече, точно нещо се дърлиха между БМВ и ауди. беше голям спор, но като че ли тогава ставаше въпрос за двигателите.6>5, мисля че се казваше темата;)

Потребител
Аватар

Мнение от D-R JIVAGO » 12 Авг 2006, 13:32

Дон Емилио,мерси за моралната подкрепа :yes: според мен тряя яка офанзива срещу заблудените тапири.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 12 Авг 2006, 13:56

D-R JIVAGO написа:Дон Емилио,мерси за моралната подкрепа :yes: според мен тряя яка офанзива срещу заблудените тапири.

То лошо няма, само дето резултата ще е нулев :mhihi: Колкото мене и тебе някой ще убеди, че куатрото или предното предаване са по-добри от задното, толкова и тях някой може да ги убеди в ползата от задното предаване.... Просто спора няма да доведе до нищо
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 12 Авг 2006, 14:43

сектанти =))) :winky:
4 8 15 16 23 42

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 12 Авг 2006, 14:53

Имайте предвид,че БМВ Клуб България НЕ ТОЛЕРИРА подобен род теми,
които водят до влошаване на отношенията с другите автомобилни клубове!!!

Така че,моля модераторите да заключат темата преди тя да е прераснала
в нещо по-неприятно.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: rw vs quatt

Мнение от C S L » 12 Авг 2006, 15:48

Don_Emilio написа:
D-R JIVAGO написа:моля ви за малко помощ да ги нарешиме с големия гребен тези каруцари,фенове на недозавиващи каляски.мерси предварително:)

евала, брато :mhihi:
имаше някъква подобна тема вече, точно нещо се дърлиха между БМВ и ауди. беше голям спор, но като че ли тогава ставаше въпрос за двигателите.6>5, мисля че се казваше темата;)

Да! Темата 6>5 според мен е една от наи добрите теми в този форум!
Чел сам я поне 10 пъти и не ми омръзва :bowdown: :bowdown: :bowdown:
"Красотата е вид гениалност, дори по възвишена, защото няма нужда от обяснения"
Оскар Уайлд

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 12 Авг 2006, 15:54

Живаго леко с изказванията. Твоите постове в Ауди форума се разчуха и се знаеше за твоята крайна субективност, с която се опитваш да поставиш на нож два иначе приятелски клуба. А и злепоставяш нашата общност!

Изобщо няма кво да се хабим аз или който и да било друг да ти обяснява за куатрото - бъди малко по широко скроен и помисли. А може и наситина да си Жигулар :!:

Това че всички си обичаме нашите БМВ-та и марката по принцип не е повод за фанатизъм и кавги. :!:
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

Потребител
Аватар

Мнение от D-R JIVAGO » 12 Авг 2006, 16:28

виж,не ме разбираи погрешно...аз зададох елементарен вапрос.а ме посрешнаха на нож.а на теб не ти прави чест да ме наричаш жигулар,защото не харесвам предно,куаттро и т.н.тва тук за решенето беше шега,но......както и да е,няма да пиша повече по темата. :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 12 Авг 2006, 17:18

D-R JIVAGO написа:Дон Емилио,мерси за моралната подкрепа :yes: според мен тряя яка офанзива срещу заблудените тапири.

да вземеш да почнеш да уважаваш вкусове различни от твоя ли? :>

Потребител
Аватар

Мнение от D-R JIVAGO » 12 Авг 2006, 17:37

Fking написа:

Брат,аз уважавам мнението на другите,но какво да не отстоявам своето ли?не съм сагласен.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 12 Авг 2006, 17:48

Fking написа:

лично аз не съм казъл, нищо против колите марка ауди, а просто ме накефи как D-R JIVAGO влиза с първи пост. истина е, обаче че не ми допада кола с голям мотор и предно движение, но примерно един маниак на ауди - за него това е най върховното нещо, веднага ще се опита да ме обори. Разни хора, разни идеали. Затова и съм в този фен клуб, защото ми харесва марката БМВ. Ако харесвах колите Ауди, щях да бъда в друг форум. Както и ти, както и всички тук.
Затова призовавам наистина тези, които могат да дадат едно компетентно мнение за колите с предно и колите със задно да го направят. А не да започваме безмислен спор, че БМВ става, защото е със задно, а Ауди не, защото е с предно, и да се дъвчем един друг ;) Нема смисъл от простотии, а и създателя на темата се надявам да е имал това за цел.Хайде със здраве!!! 8)

П.С. :yes: PEACE!

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 12 Авг 2006, 20:33

Я, ето го кое било патето яки!
Изтръпнало жигуларче, ще ти го кажа кратко и ясно Ауди промениха автомобилния пазар до там че всички марки да се стремят да пускат всякакви клатени и не доклатени 4х4 системи, да им искат луди пари и да си мечтаят да догонят качествата на едно куатро, като постигнат минималните загубите на същото, но уби... софтуера никога не може да бъде точен колкото физиката!

Сега разбра ли с какво е по-добро г-н Компакт(ен)... ти поне да караше истинско БМВ че да задаваш такива въпроси, ми то.. Компакт...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 12 Авг 2006, 20:44

почна се :)

Следваща

Назад към Извън Темата