Как и кога разбрахте, че няма дядо коледа
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
Re: Как и кога разбрахте, че няма дядо коледа
Projektzwo написа:в детската градина всичко приключи, когато разкрих че Дядо Коледа всъщност е една от чистачките...
+1
и на всичкото отгоре леличката беше бая по-дебела от дядо коледа

never drive faster, than your guardian angel can !
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Radinka написа:Projektzwo написа:в детската градина всичко приключи, когато разкрих че Дядо Коледа всъщност е една от чистачките...
+1
и на всичкото отгоре леличката беше бая по-дебела от дядо коледа
Дядо коледа с ц*ц* под брадата

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Нормално с тия ГМО-та и хормони, където са тъпкани храните 

Никой не мое ма връне на селу!
ogata написа::mhihi:
Повечето от нас са вярвали в дядо Мраз/Коледа, но поради една или друга причина са разкрили трагичната истина![]()
При вас как се случи ?
Ей го и тоя... Нямало дядо коледа... А подаръците под коледната елха откъде идват, а?
Мъкаааааааа...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
alx написа:ogata написа::mhihi:
Повечето от нас са вярвали в дядо Мраз/Коледа, но поради една или друга причина са разкрили трагичната истина![]()
При вас как се случи ?
Ей го и тоя... Нямало дядо коледа... А подаръците под коледната елха откъде идват, а?
Мъкаааааааа...
Твойте "чавенца" ти ли си си ги правил или си разчитал на щъркела

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
За мен Дядо Коледа като всяко дете съм вярвала, че Съществува. Как съм разбрала, че не съществува ли.... тук ще те излъжа, не си спомням.
Ще си позволя да пусна едно написано писмо на едно детенце до Дядо Коледа, което въпреки че е на цели 10 години и знае , че Той не съществува, а е само една прекрасна легенда не й попречи това тя да му пише.
"Скъпи Дядо Коледа,
Пише ти едно пораснало дете, което отказва да повярва, че е голямо. Продължава да прави бели, да се смее и да плаче като малко дете за съвсем дребни неща, продължава да вярва в приказки и чудеса. Продължава да вярва и в теб, нали иначе нямаше да ти пише това писмо?!
Сега, мили Дядо Коледа, сигурно ще ме попиташ дали съм била добра през годината? Незнам дали успях, но поне опитах! Опитах да съм по-мила и учтива с хората, да ги поздравявам винаги с "Добър ден!" и с усмивка и да се разделям с тях по същия начин.
Някои хора ми казаха, че съм лоша, но точно те и в тези ситуации според мен грешаха. Ако пък съм наранила някого, не е било нарочно. Сигурно съм направила много грешки, децата често правят грешки - така се учат!
Дали съм била добра? Незнам. Но ти, мили Дядо Коледа, виждаш всички деца - всяка тяхна беля и всяко тяхно добро дело, и знаеш в кой списък да ме включиш. Ако все пак решиш, че съм била добро дете през изминалата година и наминеш у нас в Коледната нощ, добре е да знаеш, че живеем в блок и нямаме комин. Но ще оставя прозореца на кухнята леко открехнат - щом можеш да се провреш през комина, ще можеш да минеш и оттам, нали?!
Под елхата има четири чорапчета. Моля те, Дядо Коледа, във всяко от тях да сложиш по една усмивка, три прегръдки, за да можем като отворим подаръците всеки да даде на другите по една, шест целувки и две думички "Обичам те", едно пакетче здраве, за да можем да си вземаме от него, ако случайно се разболеем през годината, една кутийка добро настроение, която да отворим в мрачните дъждовни дни, пакетче разноцветни мечти, прибави към тях и няколко бонбонки с вкус на приятелство, щастие, любов, увереност, любопитство, стремеж, справедливост, надежда.
Чорапчетата са малки, а тези неща безкрайно големи, затова ако не остане място в чорапчетата, моля те, Дядо Коледа, прибави тези неща в сърцата ни, докато спим - те са достатъчно големи.
Извинявай, ако съм прекалила със желанията, Дядо Коледа, знам, че сега си много зает. Така, че дори и да донесеш само част от нещата, пак ще се радвам.
Ще те чакам, мили Дядо Коледа! Вярно, че никой не те е виждал наистина, но сигурно всяко дете те е сънувало поне веднъж!

"Скъпи Дядо Коледа,
Пише ти едно пораснало дете, което отказва да повярва, че е голямо. Продължава да прави бели, да се смее и да плаче като малко дете за съвсем дребни неща, продължава да вярва в приказки и чудеса. Продължава да вярва и в теб, нали иначе нямаше да ти пише това писмо?!
Сега, мили Дядо Коледа, сигурно ще ме попиташ дали съм била добра през годината? Незнам дали успях, но поне опитах! Опитах да съм по-мила и учтива с хората, да ги поздравявам винаги с "Добър ден!" и с усмивка и да се разделям с тях по същия начин.
Някои хора ми казаха, че съм лоша, но точно те и в тези ситуации според мен грешаха. Ако пък съм наранила някого, не е било нарочно. Сигурно съм направила много грешки, децата често правят грешки - така се учат!
Дали съм била добра? Незнам. Но ти, мили Дядо Коледа, виждаш всички деца - всяка тяхна беля и всяко тяхно добро дело, и знаеш в кой списък да ме включиш. Ако все пак решиш, че съм била добро дете през изминалата година и наминеш у нас в Коледната нощ, добре е да знаеш, че живеем в блок и нямаме комин. Но ще оставя прозореца на кухнята леко открехнат - щом можеш да се провреш през комина, ще можеш да минеш и оттам, нали?!
Под елхата има четири чорапчета. Моля те, Дядо Коледа, във всяко от тях да сложиш по една усмивка, три прегръдки, за да можем като отворим подаръците всеки да даде на другите по една, шест целувки и две думички "Обичам те", едно пакетче здраве, за да можем да си вземаме от него, ако случайно се разболеем през годината, една кутийка добро настроение, която да отворим в мрачните дъждовни дни, пакетче разноцветни мечти, прибави към тях и няколко бонбонки с вкус на приятелство, щастие, любов, увереност, любопитство, стремеж, справедливост, надежда.
Чорапчетата са малки, а тези неща безкрайно големи, затова ако не остане място в чорапчетата, моля те, Дядо Коледа, прибави тези неща в сърцата ни, докато спим - те са достатъчно големи.
Извинявай, ако съм прекалила със желанията, Дядо Коледа, знам, че сега си много зает. Така, че дори и да донесеш само част от нещата, пак ще се радвам.
Ще те чакам, мили Дядо Коледа! Вярно, че никой не те е виждал наистина, но сигурно всяко дете те е сънувало поне веднъж!
I don't know where the Limit is But I know where is Not!!!
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Аз от форума научих... и са точно като си бях пожелал едно нещо вие ме разочаровахте,че съм пратил писмото напразно 

- enerdjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535d
- Мечтае да кара: F90 M5
мисля, че бях в първи клас, когато с нашите отидохме до един магазин за играчки, аз си избрах една и си играх с нея до Коледа.След това дядо Коледа ми подари същата играчка
...аз даже знаех, че той е бащата на един приятел

"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
Та по тая тема....
Коледа. Звъни се на вратата. Отваря мъж. Отсреща Дядо Мраз и казва:
- Казвай три желания, веднага ти ги изпълнявам.
- Искам Мерцедес, къща в Бояна и един милион в зелено!
- Хоп, готово е, имаш ги! - казал Дядо Мраз, - Обаче в замяна искам и ти да ми изпълниш едно.
- Става, разбира се!
- Ами аз понеже си падам по мъже, ако може, нали, сега тука...
Залогът бил голям, та нашият човек веднага се съгласил. Клати го Дядо Мраз и го пита:
- Абе братле, ти на колко години си, бе?
- Ами на 42...
- Е добре сега, може ли толкова голям човек и още да вярва в Дядо Мраз !
Коледа. Звъни се на вратата. Отваря мъж. Отсреща Дядо Мраз и казва:
- Казвай три желания, веднага ти ги изпълнявам.
- Искам Мерцедес, къща в Бояна и един милион в зелено!
- Хоп, готово е, имаш ги! - казал Дядо Мраз, - Обаче в замяна искам и ти да ми изпълниш едно.
- Става, разбира се!
- Ами аз понеже си падам по мъже, ако може, нали, сега тука...
Залогът бил голям, та нашият човек веднага се съгласил. Клати го Дядо Мраз и го пита:
- Абе братле, ти на колко години си, бе?
- Ами на 42...
- Е добре сега, може ли толкова голям човек и още да вярва в Дядо Мраз !
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Дядо коледа/мраз е като религията ,това е пожелателен образ,който символизира добротата у хората и анонимността при даряването.
Колко от вас вярват в Господ,а колко са Го виждали...
Колко от вас вярват в Господ,а колко са Го виждали...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Аз пък си мислих, че Дядо Коледа е измислен от Кола-Кола 

Последна промяна deyan-enchev на 17 Дек 2012, 12:24, променена общо 1 път
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
deyan-enchev написа:Аз пък си мислих, че Дядо Колега е измислен от Кола-Кола

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Когато ми казаха, че видиш ли Дядо Мраз би станал Дядо Коледа.
Айде....
Айде....
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Benedetto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 compact
Borymeckata написа:Какъв е тоя "дядо Коледа"? Аз като ходех на детска градина, имаше дядо Мраз. ......
Викаш нашите баби и дядовци, които са живели преди Партията и "светлият септември"

- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
Извинете, ама наистина ли няма Дядо Коледа ? 

52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4