Дайте съвет как да закачим няколко усмивки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Дайте съвет как да закачим няколко усмивки

Мнение от blackrider » 18 Дек 2012, 21:38

Здравейте колеги,
имам нужда от съвет. Покрай случая с Тошко ,някои от вас разбраха какви картини рисувам за кеф и ако някой иска ги продавам.
Имам няколко и смятам да нарисувам още и да ги продам ( не знам на кой все още) за сума около 20лв /бр.
С половината -10лв искам да купя дрешки,играчки .....коледни подаръци за дечица на бедни семейства! Другата половина от 10лв си покривам материалите (рамка,хартия,спрей) без труд!

Та общо взето искам да събера някаква сума ,чрез моите картини (зависи колко успея да продам) и да ми кажете дали някой от вас знае на кой да купим коледни подаръци?

По Коледа стават чудеса! Нека закачим няколко усмивки на хора които заслужават! :D

Направих един бърз сайт за да става по-лесно. :D

ОТ ТУК МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ И ИЗБЕРЕТЕ СВОЯТА КАРТИНА !

http://www.spraypainting.alle.bg

Някои картини са продадени,други не. Мога да нарисувам няколко почти едни и същи,но никога няма да са еднакви! Което пък ги прави УНИКАТ :)

За момента само т'ва ми идва като идея. И за съжаление мога само с толкова да помогна на някой в нужда.Но пък е от сърце!

По съвет на нашия колега с голямо сърце Янко Янков -

ЕТО КАКВА ЩЕ Е КАУЗАТА
! http://www.facebook.com/groups/ivan.help/

Размерите на една картина са 30 х 42см. с рамка.
Последна промяна blackrider на 20 Дек 2012, 9:51, променена общо 5 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Re: Дайте съвет как да закачим няколко усмивки

Мнение от LizarD » 18 Дек 2012, 22:41

Колега картините са уникални, страшно много ми харесват и мисля след някоя друга седмица да си поръчам една!
Сега малко нямам парички
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 18 Дек 2012, 23:50

Mного са хубави. Аз не разбирам, но май имаш истински талант. Пиши къде може да ги видя и да си купя. Този стил страшно ми харесва.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Печка
Детайли за колата: Малка печка

Мнение от weedminer » 19 Дек 2012, 9:59

Харесват ми. Искам и аз да си купя, още повече, че са за добра кауза :clap:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 19 Дек 2012, 10:44

Супер, радвам се че има желаещи. Сега остава да кажете кой да зарадваме за Коледа? Остават по-малко от 5 дни! Колегата Янко от Гърция,ми каза за момчето което е в подписа ми! Сумата едва ли ще е нещо особено ,но ще е някаква помощ и надежда!

Кажете кой каква картина си е избрал? Защото са единични бройки. Както казах ,мога да нарисувам подобни, но никога съвсем еднакви!
Днес ще нарисувам още няколко и ще ги сложа!

Подрави.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 19 Дек 2012, 13:44

Колега и мен много ми харесват картините. Къде може да се вземе някоя? Много ми харесва каузата ти.
Ето това съм харесал, но и от другите може да взема ако е заета или продадена: http://blackrider.snimka.bg/arts/spray- ... 8.26154485
Последна промяна stasko5 на 19 Дек 2012, 14:24, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 19 Дек 2012, 13:54

Аз бих взел тази -> Изображение
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от weedminer » 19 Дек 2012, 16:45

Искам тази http://media.snimka.bg/9950/026154477.jpg?r=0
Кажи сега как и кога :)

ентусиаст
Аватар
Кара: икономично
Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин

Мнение от BMW дизайн » 19 Дек 2012, 17:19

Браво колега много добре си овладял "fast painting" технологията със спрей. Добре са се получили :clap:
...."хайде да продадем България и да си купим нещо по на ЮГ"....
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от weedminer » 20 Дек 2012, 9:34

Много ми харесва :bowdown: След време пак :P :lalala:

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 20 Дек 2012, 9:54

Щом е такава каузата трябва да промениш начина за продажба на картините.Нека да го направим като хората - на търг.Пускаш всяка вечер по една картина с начална цена 10 лева /тези с които си покриваш масрафа/ и всеки има шанс в следващите 24 часа да надава за нея.Мисля,че това е най добрия начин за да се съберат повече пари.
пп.Между другото не е лоша идеята всяка година да правим такива благотворителни търгове.Всеки може да предложи нещо,не само картини.Аз примерно имам сума ти останали части за БМВ и с готовност безвъзмездно ще ги предложа за подобна кауза.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 20 Дек 2012, 9:59

Голем си, Андро :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 20 Дек 2012, 10:01

GVT написа:Щом е такава каузата трябва да промениш начина за продажба на картините.Нека да го направим като хората - на търг.Пускаш всяка вечер по една картина с начална цена 10 лева /тези с които си покриваш масрафа/ и всеки има шанс в следващите 24 часа да надава за нея.Мисля,че това е най добрия начин за да се съберат повече пари.
пп.Между другото не е лоша идеята всяка година да правим такива благотворителни търгове.Всеки може да предложи нещо,не само картини.Аз примерно имам сума ти останали части за БМВ и с готовност безвъзмездно ще ги предложа за подобна кауза.

Идеята е супер. Обаче и на мен ми дойде късно.До Коледа остават 4 дни. Няма време за търгове!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 20 Дек 2012, 10:03

blackrider написа:
GVT написа:Щом е такава каузата трябва да промениш начина за продажба на картините.Нека да го направим като хората - на търг.Пускаш всяка вечер по една картина с начална цена 10 лева /тези с които си покриваш масрафа/ и всеки има шанс в следващите 24 часа да надава за нея.Мисля,че това е най добрия начин за да се съберат повече пари.

Идеята е супер. Обаче и на мен ми дойде късно.До Коледа остават 4 дни. Няма време за търгове!

Приятелю,благотворителността не е само на Коледа. ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 20 Дек 2012, 10:07

Приятелю,благотворителността не е само на Коледа.

Всъщност идеята ми бе със събраната сума да купя играчки за някое бедно детенце . Но после Янко ми даде друга насока :)

Следваща

Назад към Извън Темата