Дайте съвет как да закачим няколко усмивки
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Дайте съвет как да закачим няколко усмивки
Здравейте колеги,
имам нужда от съвет. Покрай случая с Тошко ,някои от вас разбраха какви картини рисувам за кеф и ако някой иска ги продавам.
Имам няколко и смятам да нарисувам още и да ги продам ( не знам на кой все още) за сума около 20лв /бр.
С половината -10лв искам да купя дрешки,играчки .....коледни подаръци за дечица на бедни семейства! Другата половина от 10лв си покривам материалите (рамка,хартия,спрей) без труд!
Та общо взето искам да събера някаква сума ,чрез моите картини (зависи колко успея да продам) и да ми кажете дали някой от вас знае на кой да купим коледни подаръци?
По Коледа стават чудеса! Нека закачим няколко усмивки на хора които заслужават!
Направих един бърз сайт за да става по-лесно.
ОТ ТУК МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ И ИЗБЕРЕТЕ СВОЯТА КАРТИНА !
http://www.spraypainting.alle.bg
Някои картини са продадени,други не. Мога да нарисувам няколко почти едни и същи,но никога няма да са еднакви! Което пък ги прави УНИКАТ
За момента само т'ва ми идва като идея. И за съжаление мога само с толкова да помогна на някой в нужда.Но пък е от сърце!
По съвет на нашия колега с голямо сърце Янко Янков -
ЕТО КАКВА ЩЕ Е КАУЗАТА! http://www.facebook.com/groups/ivan.help/
Размерите на една картина са 30 х 42см. с рамка.
имам нужда от съвет. Покрай случая с Тошко ,някои от вас разбраха какви картини рисувам за кеф и ако някой иска ги продавам.
Имам няколко и смятам да нарисувам още и да ги продам ( не знам на кой все още) за сума около 20лв /бр.
С половината -10лв искам да купя дрешки,играчки .....коледни подаръци за дечица на бедни семейства! Другата половина от 10лв си покривам материалите (рамка,хартия,спрей) без труд!
Та общо взето искам да събера някаква сума ,чрез моите картини (зависи колко успея да продам) и да ми кажете дали някой от вас знае на кой да купим коледни подаръци?
По Коледа стават чудеса! Нека закачим няколко усмивки на хора които заслужават!

Направих един бърз сайт за да става по-лесно.

ОТ ТУК МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ И ИЗБЕРЕТЕ СВОЯТА КАРТИНА !
http://www.spraypainting.alle.bg
Някои картини са продадени,други не. Мога да нарисувам няколко почти едни и същи,но никога няма да са еднакви! Което пък ги прави УНИКАТ

За момента само т'ва ми идва като идея. И за съжаление мога само с толкова да помогна на някой в нужда.Но пък е от сърце!
По съвет на нашия колега с голямо сърце Янко Янков -
ЕТО КАКВА ЩЕ Е КАУЗАТА! http://www.facebook.com/groups/ivan.help/
Размерите на една картина са 30 х 42см. с рамка.
Последна промяна blackrider на 20 Дек 2012, 9:51, променена общо 5 пъти
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Re: Дайте съвет как да закачим няколко усмивки
Колега картините са уникални, страшно много ми харесват и мисля след някоя друга седмица да си поръчам една!
Сега малко нямам парички
Сега малко нямам парички

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Mного са хубави. Аз не разбирам, но май имаш истински талант. Пиши къде може да ги видя и да си купя. Този стил страшно ми харесва.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Харесват ми. Искам и аз да си купя, още повече, че са за добра кауза 

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Супер, радвам се че има желаещи. Сега остава да кажете кой да зарадваме за Коледа? Остават по-малко от 5 дни! Колегата Янко от Гърция,ми каза за момчето което е в подписа ми! Сумата едва ли ще е нещо особено ,но ще е някаква помощ и надежда!
Кажете кой каква картина си е избрал? Защото са единични бройки. Както казах ,мога да нарисувам подобни, но никога съвсем еднакви!
Днес ще нарисувам още няколко и ще ги сложа!
Подрави.
Кажете кой каква картина си е избрал? Защото са единични бройки. Както казах ,мога да нарисувам подобни, но никога съвсем еднакви!
Днес ще нарисувам още няколко и ще ги сложа!
Подрави.
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Колега и мен много ми харесват картините. Къде може да се вземе някоя? Много ми харесва каузата ти.
Ето това съм харесал, но и от другите може да взема ако е заета или продадена: http://blackrider.snimka.bg/arts/spray- ... 8.26154485
Ето това съм харесал, но и от другите може да взема ако е заета или продадена: http://blackrider.snimka.bg/arts/spray- ... 8.26154485
Последна промяна stasko5 на 19 Дек 2012, 14:24, променена общо 1 път
Аз бих взел тази -> 

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
Браво колега много добре си овладял "fast painting" технологията със спрей. Добре са се получили 

- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
Много ми харесва
След време пак

Щом е такава каузата трябва да промениш начина за продажба на картините.Нека да го направим като хората - на търг.Пускаш всяка вечер по една картина с начална цена 10 лева /тези с които си покриваш масрафа/ и всеки има шанс в следващите 24 часа да надава за нея.Мисля,че това е най добрия начин за да се съберат повече пари.
пп.Между другото не е лоша идеята всяка година да правим такива благотворителни търгове.Всеки може да предложи нещо,не само картини.Аз примерно имам сума ти останали части за БМВ и с готовност безвъзмездно ще ги предложа за подобна кауза.
пп.Между другото не е лоша идеята всяка година да правим такива благотворителни търгове.Всеки може да предложи нещо,не само картини.Аз примерно имам сума ти останали части за БМВ и с готовност безвъзмездно ще ги предложа за подобна кауза.

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Голем си, Андро 

- blackrider
- младши ентусиаст
-
GVT написа:Щом е такава каузата трябва да промениш начина за продажба на картините.Нека да го направим като хората - на търг.Пускаш всяка вечер по една картина с начална цена 10 лева /тези с които си покриваш масрафа/ и всеки има шанс в следващите 24 часа да надава за нея.Мисля,че това е най добрия начин за да се съберат повече пари.
Идеята е супер. Обаче и на мен ми дойде късно.До Коледа остават 4 дни. Няма време за търгове!
blackrider написа:GVT написа:Щом е такава каузата трябва да промениш начина за продажба на картините.Нека да го направим като хората - на търг.Пускаш всяка вечер по една картина с начална цена 10 лева /тези с които си покриваш масрафа/ и всеки има шанс в следващите 24 часа да надава за нея.Мисля,че това е най добрия начин за да се съберат повече пари.
Идеята е супер. Обаче и на мен ми дойде късно.До Коледа остават 4 дни. Няма време за търгове!
Приятелю,благотворителността не е само на Коледа.

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Приятелю,благотворителността не е само на Коледа.
Всъщност идеята ми бе със събраната сума да купя играчки за някое бедно детенце . Но после Янко ми даде друга насока

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2