Глоба за липса на ГО служебно?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без гражданска
Мечтае да кара: e36 ///M

Re: Глоба за липса на ГО служебно?

Мнение от burnou7 » 18 Дек 2012, 14:24

Колеги,днеска на вратата (на апартамента) ми беше лепната неква бележка,че имам пратка за получаване чрез star post.Възможно ли е да е писъмце нещо за гражданската,че от 2 месеца някъде съм без такава.А не съм поръчвал от никъде нищо,а и не чакам от никой :D
Дали се опитват да ме плакна със студена вода :mhihi:
п.п. Нарочно съм написъл куриерската фирма,та някой е получвал такова нещо да свирка :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 19 Дек 2012, 18:11

Малко по темата и от мен: Преди година и половина си продадох мотора като между мен и купувача договора си го писахме ние /до 350куб. см не необходимо да е нотариално заврен договора/. Понеже собственик на мотора се водеше майка ми днес е получила писмо от Гаранционния фонд за неплатена ГО и, ако не е нейна собственост да ходи и да представи НОТАРИАЛНО заверено пълномощно. Номерът на мотора е посочен стария регистр. номер от предния собственик /преди майка ми/ новият собственик, на който продадох мотора неможа да го пререгистрира в кат. Заядоха се на каналите и от тогава загуби желание да се занимава с прехвърлянето. Та така сега се чудя какво да правя предвид гореизброените обстоятелства...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 19 Дек 2012, 18:24

Носиш договора който имаш за да не те занимават с глупости.
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата