Кak се пражят кожени палта.........
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Ми за това сме предупредили какво е съдържанието, като не ти харесва не гледаш, като си любопитен страдаш.

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Бал съм го - тва няма да го гледам
На тази планети има зверове в човешки вид явно... Аз животните и от хора повече ме е жал да ги гледам как страдат.

BMW only!
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Christoff написа:оле оле няма такъв АД, тва как е възможно изобщо!!!!
Ами който е погледнал дори и част от него е разбрал как е възможно....
Не знам...аз не мога да си представя как има толкова брутални хора, как може да причиняват такова нещо на безмощните животинки...трудно детство ли са имали или какво...
Аз предлагам на тези които не са видяли още за какво става въпрос, да не гледат, макар и любопитството да е голямо...ТОВА НЕ Е ЧОВЕШКО, това не е за хора нито със слаби нито със силни сърца...и най-лошото е че този ад за животинките няма изглед да спре...меко казано съм потресена ...

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
не забравяйте че няколкостотин години по рано това е било прилагано и спрямо ХОРА...
жив ще те одера-не е израз който е дошъл случайно...
дори и днес има все още ислямски фундаменталисти които са в състояние без да им мигне окото да извадят нож и да отрежат (буквално!) на жив вързан човек главата...
за мене подобни неща са нечовешки и необясними...
гнусно!
жив ще те одера-не е израз който е дошъл случайно...
дори и днес има все още ислямски фундаменталисти които са в състояние без да им мигне окото да извадят нож и да отрежат (буквално!) на жив вързан човек главата...
за мене подобни неща са нечовешки и необясними...
гнусно!
- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
За тия хора тва си е нещо нормално според мен
и хич не им прави кой знае кво впечатление
Също както на нас не ни прави впечатление
когато на коледа се коли шопара.........гътат го
5-6 човека,един му прерязва цантралната артерия
на гушата и така ритане,мятане давене в собствената си
кръв 3-4 минути докъто му остане мозъка без кислород.
А и с танцуващите ни мечки не е по розово.
Та всичко е до свикване и нагласа.................
и хич не им прави кой знае кво впечатление

Също както на нас не ни прави впечатление
когато на коледа се коли шопара.........гътат го
5-6 човека,един му прерязва цантралната артерия
на гушата и така ритане,мятане давене в собствената си
кръв 3-4 минути докъто му остане мозъка без кислород.
А и с танцуващите ни мечки не е по розово.
Та всичко е до свикване и нагласа.................
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
По принцип в природата по-силния изяжда по-слабия и за шопарите не съм много съгласен. Но това да дереш животно докато е живо е абсолютно извращение според мен. А на всичкото отгоре после да го оставиш отново живо
Не мога да го сравня с това да заколиш кокошка, да ловиш риба или т.н., защото това до някаква степен е нормално.

Всяко нещо може да е нормално, или ненорамлно, в зависимост от обстоятелствата. Аз не бих заколил заек например, защото животинчето буди симпатии у мен. Но това да се заколи животно за ядене е нещо нормално, дори и да изглежда гнусно. Като има хора дето не им пука - да го правят. Да отричаме това е все едно да се опитваме да спреме лъвовете да хващат малките на антилопите от "хумнност".
Съвсем друго нещо обаче е безпричинното насилие върху невинни същества. Ако един човек го заслужава лично бих му отрязал главата, но да видя как мъчат невинно животно е нещо от което наистина ми става лошо.
Впрочем, първата в света политика за защита на животните именно от безпричинното насилие е въведена в Германия през средата на 30те години. Тогава са забранение дори вивисекциите в университетите, въпреки че те са необходими за учебния процес, а в България са се изпълнявали дори и в гимназиите. По-възрастните тук, сигурно са правили вивисекция в час по биология...
А това филмче съм го гледал и повече не искам да го гледам. Най-лошото е че всичко това се прави за пари и може нагледна да видите какво правят те с хората. А тук във форума се чуха мнения, че за пари не трябва да има морал и не трябва да ти пука как ги печелиш. Гледайте още веднъж филмчето и си представете че само след 1 месец на такава работа вероятно ще можете да си купите новата Z5... има ли изкушение у вас? Лично мен никога не би ме поблазнило нещо такова, защото имам такива принципи. И си мисля, че за щастие България е едно от местата където хората с такива принципи са все още не малко...
Съвсем друго нещо обаче е безпричинното насилие върху невинни същества. Ако един човек го заслужава лично бих му отрязал главата, но да видя как мъчат невинно животно е нещо от което наистина ми става лошо.
Впрочем, първата в света политика за защита на животните именно от безпричинното насилие е въведена в Германия през средата на 30те години. Тогава са забранение дори вивисекциите в университетите, въпреки че те са необходими за учебния процес, а в България са се изпълнявали дори и в гимназиите. По-възрастните тук, сигурно са правили вивисекция в час по биология...
А това филмче съм го гледал и повече не искам да го гледам. Най-лошото е че всичко това се прави за пари и може нагледна да видите какво правят те с хората. А тук във форума се чуха мнения, че за пари не трябва да има морал и не трябва да ти пука как ги печелиш. Гледайте още веднъж филмчето и си представете че само след 1 месец на такава работа вероятно ще можете да си купите новата Z5... има ли изкушение у вас? Лично мен никога не би ме поблазнило нещо такова, защото имам такива принципи. И си мисля, че за щастие България е едно от местата където хората с такива принципи са все още не малко...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Мога само да кажа ВАРВАРИ
И дори тази дума е слаба по смисал за тези чудовища.
Нито един вид в природата на нашата планета не би извършил такова престъпение срещу друг вид само човека
До преди да изгледам филмчето спрягах само в преносен смисъл фразата "Жив ще те одерат"
Сега вече тръпки ме побиват
И дори тази дума е слаба по смисал за тези чудовища.
Нито един вид в природата на нашата планета не би извършил такова престъпение срещу друг вид само човека

До преди да изгледам филмчето спрягах само в преносен смисъл фразата "Жив ще те одерат"
Сега вече тръпки ме побиват

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
приятели... има изруди които това го правят и на човешки същества... филмчето е гадно... гледал съм го преди 1 година и бях 1 седмица в депресия от него...
4 8 15 16 23 42
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
Аз също съм го гледала..или поне предполагам, че е същото - не мога да го гледам отново... няма думи които да описват тая варварщина...и поне да ги убиват, или да ги убиват за да ги ядат...а то за да може някоя фръцла да се облича с тях...ужас....не знам как може някои жени после да си сложат тези кожи върху себе си....

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Lila_Angel написа:Аз също съм го гледала..или поне предполагам, че е същото - не мога да го гледам отново... няма думи които да описват тая варварщина...и поне да ги убиват, или да ги убиват за да ги ядат...а то за да може някоя фръцла да се облича с тях...ужас....не знам как може някои жени после да си сложат тези кожи върху себе си....
![]()
![]()
Аз до колкото разбрах за да ги дерат така живи и да ги измъчват ,целта е зрелище за което някои хора плащат.
Което е още по трагично

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
vld написа:Lila_Angel написа:Аз също съм го гледала..или поне предполагам, че е същото - не мога да го гледам отново... няма думи които да описват тая варварщина...и поне да ги убиват, или да ги убиват за да ги ядат...а то за да може някоя фръцла да се облича с тях...ужас....не знам как може някои жени после да си сложат тези кожи върху себе си....
![]()
![]()
Аз до колкото разбрах за да ги дерат така живи и да ги измъчват ,целта е зрелище за което някои хора плащат.
Което е още по трагично
не е за зрелище за съжаление съм чувал че така умишлено живи ги дерат е че се отделя някъв ензим или протеин или нешо подобно което прави кожата по еластична или качествена

43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3