БТВ,Войо и торент тракерите
Модератор: Общи модератори
Re: БТВ,Войо и торент тракерите
Добре, че се случи нещо да оплюем още малко БТВ. Няма такава комерсиална телевизия, от въздуха ще прави пари. Защо ли не въведоха такса за ефирното излъчване, абе всички да им плащат - 2 лв на абонат 
От булсатком ми спряха БТВ, но пък от местната кабелна са пуснали всичките им канали и то HD ... а при тази ниска месечна такса направо са вътре с парите

От булсатком ми спряха БТВ, но пък от местната кабелна са пуснали всичките им канали и то HD ... а при тази ниска месечна такса направо са вътре с парите

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Всъщност проблемът се натрупва от години и няма едностранен виновник, но в случая Булсат (към които имам антипатия) са коректната страна. Истината е, че румънците, които управляват БТВ (няма да е още дълго) източиха колосални суми от там към централата в Лондон и към собствените си джобове, и местният мениджмънт, от позицията на най-силната и гледана ТВ, започна да притиска всичките си източници на приходи до максимум. Рекламодателите също реват от политиката им в последните 2г. Не подценявайте обаче натиска, на който ще бъдат подложени операторите от абонатите си за връщането на БТВ. За съжаление именно БТВ е нивото на масовия български зрител. И понеже работата ми е да ги знам тези неща, масовият зрител на БТВ съвсем не са само бабите, а в голямата си част градско население, с добро образование и високи доходи, на които операторите не могат просто да затръшнат вратата под носа. Предстоящата (най-после) цифровизация ще поразклати немалко позициите на операторите при свободен достъп до поне 15 канала от основните и пакети, което допълнително ще натегне взаимоотношенията и примката около врата на Булса, Близу и т.н. Неслучайно всички включиха в услугите си интернет, телефония, видео по поискване, сигурно и доставка на пица ще вкарат скоро.
Never mistake motion for action...
е те без интернет и телефони не могат да съществуват. Всъщност сигурен съм, че след 1 септември 2013г този бизнес ще замре за голяма част от кабеларки и оператори, защото ако хващат 15-20програми свободно с цифрово качество, много хора ще се замислят дали да плащат и на кабелна. Тогава пък БТВ от къде ще ги търсят тези 2лв? Ще си кодират програмата или ще пускат платени събития и ще разчитат на Войо? 

По-скоро свободно гледаните ефирни телевизии ще намалеят и ще се мине към платени канали. Тук имам 5-6 ефирни телевизии и Х десетки платени кабелни. Друг е въпросът, как са разделени като пакети и как за всеки един се доплаща. Българският зрител е масово беден, но ония акули не са глупави. Постепенно ще върнат България в годините, когато имаше две телевизии. Въпрос на време. Всичко друго ще е платено.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Моят интернет доставчик примерно,освен интернет доставя и телевизия.
Обаче това че искам тв от тях не ме задължава да имам екшъни мекшъни и други бози на телевизора си.
Направих следното - платих си за ЕСПН,НБС и ТНТ отделно платих и за дискавари и нешанъл и готово.
Имам 10 канала които гледам и си плащам 15лв.
Много ме дразнят пакетите им чиито половината канали са някакви които никога няма да пуснеш и гледаш.
Кел файда че имаш 100 канала след като гледаш макс 15
Отказвам да плащам за техните бози - в никакъв случай и като си помисля,че вероятно има хора които им плащат и за войото
Пускате си спортните канали и гледате всичко срещу синвулична сума - няма войо няма мойо
Обаче това че искам тв от тях не ме задължава да имам екшъни мекшъни и други бози на телевизора си.
Направих следното - платих си за ЕСПН,НБС и ТНТ отделно платих и за дискавари и нешанъл и готово.
Имам 10 канала които гледам и си плащам 15лв.
Много ме дразнят пакетите им чиито половината канали са някакви които никога няма да пуснеш и гледаш.
Кел файда че имаш 100 канала след като гледаш макс 15

Отказвам да плащам за техните бози - в никакъв случай и като си помисля,че вероятно има хора които им плащат и за войото

Пускате си спортните канали и гледате всичко срещу синвулична сума - няма войо няма мойо

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Опа - първа проява на слабост от страна на босвора.
От днес в 16:00ч връщат сигнала към булсатком,въпреки некоректното отношение към тях
Можи и да са разбрали,че света не свършва с бтв!
От днес в 16:00ч връщат сигнала към булсатком,въпреки некоректното отношение към тях

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Binev_OuT написа:Опа - първа проява на слабост от страна на босвора.
От днес в 16:00ч връщат сигнала към булсатком,въпреки некоректното отношение към тях![]()
Xaxax не мина номера им, мамито им проста

- xpl0d
-
-
http://www.btv.bg/bg/za%20btv/spetsialn ... atkom.html
Рейтинга кърти
почти -6000
Коментарите също къртят
Рейтинга кърти

Коментарите също къртят

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Е те се смилиха над зрителската аудитория бе, ама то само за празниците щяло да има сигнал - после дръжки, робуват сега на мотото "ден година храни". Вероятно рекламодателите и спонсорите нещо им скръцнаха със зъби 

Никой не мое ма връне на селу!
Тц, Булсатком твърдят, че договорът им е до 31.12.2012 и ако наистина е така, аре нЕма нужда от тия ла*на, че го "пускали само ЗА празниците" 

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ами некоректни и манипулативни до последно, можеше просто да кажат "Булсатком не си плащат редовно договореното, догодина може и да не преподпишем
Вместо това:
"Причините, поради която Булсатком решиха да цензурират bTV Новините, е, че са в непрекъснато нарушение на договора си и в просрочие на задълженията си към bTV, което доведе до решението ни да прекратим подаването на сигнала"

Вместо това:
"Причините, поради която Булсатком решиха да цензурират bTV Новините, е, че са в непрекъснато нарушение на договора си и в просрочие на задълженията си към bTV, което доведе до решението ни да прекратим подаването на сигнала"
Никой не мое ма връне на селу!
BMW_POWER написа:По-скоро свободно гледаните ефирни телевизии ще намалеят и ще се мине към платени канали. Тук имам 5-6 ефирни телевизии и Х десетки платени кабелни. Друг е въпросът, как са разделени като пакети и как за всеки един се доплаща. Българският зрител е масово беден, но ония акули не са глупави. Постепенно ще върнат България в годините, когато имаше две телевизии. Въпрос на време. Всичко друго ще е платено.
Толкова ли не може да се издържат от реклама? Тук рекламните блокове са им по половин час, особено пък на БТВ. Ако плащам по 2-3 лв на телевизия, то тогава нека да е като НВО - без реклами с нови филми

Иначе благодаря на колегата xpl0d за връзката към статията на сайта на БТВ и коментарите отдолу. Нека се видят колко струват

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Аз пък предлагам на Булсатком да прекъсват излъчването на БТВ на всеки рекламен блок и после да го възстановяват бухаха:mhihi:
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
А бе това, че 1 млн. зрители гледали бтв през булсатком вярно ли е?? 

- xpl0d
-
-
© написа:А бе това, че 1 млн. зрители гледали бтв през булсатком вярно ли е??
Тц. Нито едно от твърденията дадена телевизия се гледа от ХХХ зрители не е вярна. Пишман рейтингите, които споменават всички телевизии по тяхно усмотрение също. Рейтинги и коя телевизия колко и от кого се гледа се мери по начин, който в България изобщо не се практикува. Демек реално измерване така да се каже в БГ няма и в скоро време не виждам изгледи да има. Просто няма да им отърва на родните телевизии