Просташко поведение на колега с № 0006
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Просташко поведение на колега с № 0006
Снощи си карам спокойно по моста над Бакърена фабрика посока към Орион и се държа към средата на платното, щото има доста дупки. По едно време към средата на моста тъкмо почнах да криволича да ги заобикалям, нямаше много коли нито отсреща нито зад мене, се появи някакъв и без мигач се закова малко отзад и отляво, и въпреки, че платното е сравнително широко, явно прецени, че не може да ме изпревари заради зигзагите, които правех заради дупките. И наду клаксона - поне 10-20 или повече секунди без прекъсване. Като поотминаха дупките, се изтеглих вдясно да му дам път и гледам BMW 5-ца май беше, изпревари ме, вече на моста почна спускането, и оня, предпополага се, че много бърза, наби спирачки, за да вземе лекото завойче (което спокойно може да се мине със 70-80 км/ч) и си продължи с нормална скорост към светофара, където го изпуснах. Чудя се за какво беше цялата простотия, защо трябваше да ме изпреварва на върха на моста, след като нито бързаше, а движението не беше натоварено и спокойно можеше и след моста да го направи. Още повече ако минава редовно оттам не може да не знае за дупките, а ако е за първи път - редно е да се съобразява със скоростта на предните автомобили. Номера беше софийски, 0006, другите букви не ги запомних. Но се ядосах и оня ако беше слязъл да се прави на тарикат, щяше да има лобут. Всъщност бях с жената и отивах само до бензиностанцията на Опет да сложа газ, затова не ми се занимаваше да го гоня. Вие кво бихте направили в такъв случай?
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Какво да направим.... Ако можеш стой спокоен, пусни го да се трепе и тва е 

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Тя простотията не ходи по гората . Да ходи на майната си ако иска заеби го 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Christoff написа:Какво да направим.... Ако можеш стой спокоен, пусни го да се трепе и тва е

Оставяш го да се пъне, още по малко като има жена с теб, щот после ша си каже тоя се прави на голем мъж пред мене, а кой колко е мъж се разбира на едно друго място и то не е на пътя

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Глупави хора много!
Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

Абсолютно нормално за България...не знам какво си се впечатлил толкова
Тва е твойта версия по случая - но дали и на този с БМВ-то е такава
Мен пък ми се е случвало някой така да ми се мотка пред мене , че даже и да не бързам , пак се изнервям...а ако съм се изнервил повечко - не само бих посвирил 10-20 секунди
Ха сега кажете останали потребители - ако си карате и някой ви се влачи пред вас и виждайки , че се движите по-бързо от него , не се мърда - не бихте ли постъпили по същия начин

Ха сега кажете останали потребители - ако си карате и някой ви се влачи пред вас и виждайки , че се движите по-бързо от него , не се мърда - не бихте ли постъпили по същия начин

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Engi аз мога да напиша същото, но на моста над Захарна фарбира. Защото - умниците от местната община изкърпиха моста в участъка за градския транспорт - останалата част - да се оправяме с дупките и неравностите както можем.
Гумите на служебната са целите в балони от чудесните ни родни столични пътища, за моите да не говорим... сякаш са по 20 лева парчето, а са достатъчно скъпи и маркови.
И хоп - идва "Фитипалди" и решава, че точно ти му пречиш и си му трън в очите, щото му бавиш скоростта да се пребие със спукана гума... и трябва да те изблъска в дупките, щото бърза! Да не говорим (личен пример) не може тунингован автомобил, с решетки тип пчелни пити, кристални стопове отзад, и прочие наливане на пари... с М-ка отзад да ми се прави на "майстор" и да ускорява на моста, сякаш е на състезание, при условие, че не е намерил 60 лв. кеш пари да си смени номерата с нови, а си кара с белите номера от 2000 г. и да се опитва да ме изблъска от равния път, щото така му харесва. Ми, като му харесва - второ турбо и да лети във въздуха! Е, това не го разбирам. Като съм с личния си автомобил - направо нещата стават кървави и пълни с драматизъм, - дупките са моя враг и ако щеш отмести ме, прелети ме, проблема е обществен, но не и мой. Всеки да се оправя, както ще.
Говорим за имидж, нали?
И за дупки по пътя
За дупките, всички шофьори имаме очи, нали - трябва малко разсъдък и толерантност да изблъскаш някого в неравностите, щото си № 1, нали така?
Или сме на две или три бири... през август...
Гумите на служебната са целите в балони от чудесните ни родни столични пътища, за моите да не говорим... сякаш са по 20 лева парчето, а са достатъчно скъпи и маркови.
И хоп - идва "Фитипалди" и решава, че точно ти му пречиш и си му трън в очите, щото му бавиш скоростта да се пребие със спукана гума... и трябва да те изблъска в дупките, щото бърза! Да не говорим (личен пример) не може тунингован автомобил, с решетки тип пчелни пити, кристални стопове отзад, и прочие наливане на пари... с М-ка отзад да ми се прави на "майстор" и да ускорява на моста, сякаш е на състезание, при условие, че не е намерил 60 лв. кеш пари да си смени номерата с нови, а си кара с белите номера от 2000 г. и да се опитва да ме изблъска от равния път, щото така му харесва. Ми, като му харесва - второ турбо и да лети във въздуха! Е, това не го разбирам. Като съм с личния си автомобил - направо нещата стават кървави и пълни с драматизъм, - дупките са моя враг и ако щеш отмести ме, прелети ме, проблема е обществен, но не и мой. Всеки да се оправя, както ще.

За дупките, всички шофьори имаме очи, нали - трябва малко разсъдък и толерантност да изблъскаш някого в неравностите, щото си № 1, нали така?

Да караш Peugeot е страст!
Като е толкова бърз да ме изпревари отдясно!
Един път дадох така предимство на един бакшиш и после изправях джанта, а гумата не ставаше на нищо. Заставам си на средата и да е***т майките. Щото оня не се върна да ми помогне, а знае да свети с дългите. Не ме интересуват такива. А и това се нарича усложнена пътно-транспортна обстановка и по принцип аз съм в правото си да се движа бавно и където преценя. Сякаш ако има катастрофа и караме в насрещното, тия срещу нас трябва да ни свиркат заради това...
Бесен съм на такива!
Един път дадох така предимство на един бакшиш и после изправях джанта, а гумата не ставаше на нищо. Заставам си на средата и да е***т майките. Щото оня не се върна да ми помогне, а знае да свети с дългите. Не ме интересуват такива. А и това се нарича усложнена пътно-транспортна обстановка и по принцип аз съм в правото си да се движа бавно и където преценя. Сякаш ако има катастрофа и караме в насрещното, тия срещу нас трябва да ни свиркат заради това...
Бесен съм на такива!

жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Въпросния е Люлинчанин, много често му засичам колата по булевардите, но никога не сам ставал свидетел да прави нещо подобно... 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Аз бях!!!

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2