Камера на таблото.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Re: Камера на таблото.

Мнение от axel.folu » 14 Окт 2012, 3:36

от 2009 записите не се приемат за доказателство

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 16 Окт 2012, 13:29

За айфон манията си има witness - dash cam -ементарна за работа ,записваща точно каквото пита Макси.
Има скоростта,време и т.н - според мен е идеална за това,което иска
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 17 Окт 2012, 18:46

XaMaB написа:http://www.liveleak.com/view?i=c12_1349902324

А аз се чудех, защо толкова масово руснаците си слагат камери

Аз ако бях на един от тези шофьори, спирам слизам и такъв бой му хвърлям, че ще го е страх вече да пресича улицата. :bang: :bang:

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 21 Окт 2012, 19:21

Такааа, сега в БТВ новините имаше репортаж по темата. Оказва се, че записите СА доказателство, ако са предадени от притежателя на камерата по надлежния ред, за който не обясниха какъв е, или ако се изиска като доказателство. Така, че който има възможност да се оборудва.

Аватар

Мнение от F3P » 21 Окт 2012, 21:30

Такааа, това по новините бяха ГЛУПОСТИ. Лятото обраха един магазин, куките иззеха по каналния ред записите от камерите (само 10 на брой) на които ПЕРФЕКТНО се вижда крадеца който е от "контингента" и полицаите веднага казаха "Ей го нашия сладур Х, пак обира магазин"- тоест 100% е сигурно и ясно кой е. И до момента преписката (или дознанието, или каквото е там) се води "Срещу неизвестен извършител"- познайте що. За мен и вас записа е 101% доказателство, ама според нашите закони изобщо не е така.

В момента в който се приеме поправка в закона и записите от разните устройства станат доказателство аз ще съм от първите дето ще си купят регистратор за колата. Нямам против и да е задължително с ГПС за да отчита скоростта ми, нямам против и да се прави някакъв вид регистрация на тези устройства, нямам против и да сложа на колата табелка "Видео наблюдение" и всичко друго което измислят- в момента в който при катастрофа полицая ще може да погледне записа от камерата и да каже твърдо въз основа на видяното "Виновен/Невинен" ще сложа камера в колата. Не ми пука дали ще струва 100, 200 или 2000лв.- ще сложа. Всичко ще е оправдано в момента в който някоя луда бабичка скочи пред колата, аз я убия и се докаже от записа, че съм карал с нормална скорост, нямал съм време за реакция и реално не съм виновен...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 21 Окт 2012, 22:46

Така, и кога някой от тия 240 народноизбрани чичковци ще се сети да се промени това нещо ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Мнение от Rosendo » 25 Дек 2012, 16:03

Вчера в София навлязох в кръстовище на зелен сигнал на сфетофара. Когато вече почети излизах от кръстовището видях на сфетофара, който е закачен в края му (този който е обърнат към мен и е закачен на гърба на същия сфетофар за насрещно движещите се коли) че светна жълто и няколко метра по натаък ме спряха полицаи и ми заявиха че ще ме санкционират защото съм минал на червено :shock: . Бяха трима (предполагам не случайно) и в случая нямаше смисъл да споря, защото щеше да бъде моята дума срещу тяхната.В този момент си даох сметка че трябва да закупя и монтирам така нареченият видеорегистратор в колата.
Ако няой е доволен от определена марка и цена, моля да сподели.
Поздрави

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 26 Дек 2012, 0:28

Ами общо взето.. така седят нещата за съжаление !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 01 Мар 2013, 22:28

Ето видео от моята камера.

http://www.youtube.com/watch?v=-oFhbGfmHOg

Ето я и нея:

Изображение

Изображение

Изображение

Ето я:

http://www.ebay.com/itm/1080P-HDMI-FULL ... OC:CA:3160

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 02 Мар 2013, 2:18

Евала колега :smoke:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 02 Мар 2013, 11:28

Крайно време е да се приеме закон за защита на частната собственост! Не може да ти влезе крадеца в къщи и ти да го гледаш па и да му предложиш по 1 ракия :banghead: След като органите на реда са малоумни и не могат да се справят,то поне да може собственика! Да има 2-3ма утрепани на място и да видим дали ще смеят така с лека ръка да крадат после! И видеозаписите ....е как да не може да са доказателство???? Е т'ва не го разбирам? Ебал съм ги и БГ законите, те защитават само определени хора! Както се казва: За кокошка нема прошка,за милиони нема закони! Е стига вече! Законите са за всички ,дори и за господ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 02 Мар 2013, 15:05

Rosendo написа:Вчера в София навлязох в кръстовище на зелен сигнал на сфетофара. Когато вече почети излизах от кръстовището видях на сфетофара, който е закачен в края му (този който е обърнат към мен и е закачен на гърба на същия сфетофар за насрещно движещите се коли) че светна жълто и няколко метра по натаък ме спряха полицаи и ми заявиха че ще ме санкционират защото съм минал на червено :shock: . Бяха трима (предполагам не случайно) и в случая нямаше смисъл да споря, защото щеше да бъде моята дума срещу тяхната.В този момент си даох сметка че трябва да закупя и монтирам така нареченият видеорегистратор в колата.
Поздрави

Аз имах почти същата случка...светофара на Долни Богров, с тая разлика, че при мен не е светкало жълто. И тримата чичковци малко след него, ми казват, че съм минал на червено.
Та с какво ще ми помогне тая камера в случая ? Най-много да ми се изсмеят и да си намерят още нещо за което да ме глобят.

Иначе, одобрявам идеята, но бих си сложил единствено такава която е вградена в огледалото.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Мнение от Rosendo » 02 Мар 2013, 17:08

Cobb написа:
Rosendo написа:Вчера в София навлязох в кръстовище на зелен сигнал на сфетофара. Когато вече почети излизах от кръстовището видях на сфетофара, който е закачен в края му (този който е обърнат към мен и е закачен на гърба на същия сфетофар за насрещно движещите се коли) че светна жълто и няколко метра по натаък ме спряха полицаи и ми заявиха че ще ме санкционират защото съм минал на червено :shock: . Бяха трима (предполагам не случайно) и в случая нямаше смисъл да споря, защото щеше да бъде моята дума срещу тяхната.В този момент си даох сметка че трябва да закупя и монтирам така нареченият видеорегистратор в колата.
Поздрави

Аз имах почти същата случка...светофара на Долни Богров, с тая разлика, че при мен не е светкало жълто. И тримата чичковци малко след него, ми казват, че съм минал на червено.
Та с какво ще ми помогне тая камера в случая ? Най-много да ми се изсмеят и да си намерят още нещо за което да ме глобят.

Иначе, одобрявам идеята, но бих си сложил единствено такава която е вградена в огледалото.

Точно на същото кръстовище ме “глобиха“ и мен. Явно там им е “хранилката“.
Иначе с какво ще помогне камерата?
Предава се като доказателство по надлежният ред, заедно със възражението по акта и тогава ще видим кой ще се смее последен. Важно обаче е това което съм споменал, предава се по надлежният ред предвиден от закона!!!

Аватар

Мнение от F3P » 02 Мар 2013, 22:31

Който надлежен ред е какъв :?:

Sent from my Nokia 3310
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от hackman » 14 Мар 2013, 23:17

100 мнения изчетох и пак немога да разбера важът ли записите или не ...

няма ли някой авокат във форума да сподели ?

и повече ми е интересно .. изобщо не дали записа важи или не ..
а дали имам право да сложа изобщо такова нещо на таблото и да снимам наред всички и всичко.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата