Господи, какво ми става ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Господи, какво ми става ?

Мнение от LuBo1 » 16 Авг 2006, 1:08

Напоследък съм доста Олегнал. Вчера исках да карам бързо и яростно но УВИ незнаино защо си карах с 90 по пътя за Балчик. И това е така от месеци насам. Просто вече не ми е кеф да карам с 160 , да сека завои , 3-4 изпреварвания без да се пребирам, да карам в гъза на някои и да го ядосвам. Не съм на себе си. Еи сега се пребирам от улиците даже не ми беше кеф да мина по улицата как требва.
Не знам, помагаите. Искам да си бъде както преди. Но няма да е , остаряваме и олягаме. Всеки почва да мисли за сериозни неща. Става по взискателен към нещата. Иска семеиство , деца , дом , постояна и доходна работа. Вече обръща внимание с колко стотинки излиза. Не си харчи сичките пари за колата. Тя става на второ място. Излиза от графата наи-обичано нещо. Заменя е човека с които си готов да прекараш "остатъка от живота си" :) Имате толкова хубави моменти, какво ще предприемеш да я продадеш или да си купиш друга "семейна" кола ?

Просто ми са беше събрал някъв товар :help:
ИзображениеИзображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 16 Авг 2006, 1:11

Тръгвай на където те тегли :)

П.П. И си вземи кола със задно :mhihi: :winky:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 16 Авг 2006, 2:08

еми май си станал гей :)

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 16 Авг 2006, 3:55

Fking написа:еми май си станал гей :)

Мен на влюбен ми прилича... :roll: Така предполагам защото и аз съм на подобна обстановка...

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 16 Авг 2006, 4:14

Fking написа:еми май си станал гей :)

По-добре станал, отколкото останал :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 16 Авг 2006, 9:11

трябва ти ново bmw :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 16 Авг 2006, 9:12

И на мен ми мяза на влюбване :mhihi:
Добре де мамка му някои хора обичат толкова много колите си ,че обещават на жените се да ги обичат ако не повече то поне колкото колите си :mhihi:
Ами ти ,да не ти е омръзнало Опелчето и да не ти доставя удоволствие?
Я смени марката :mhihi: И внимавай да не те метне нещо жената,че после кофти ,а ако се обичате се взимайте,после ще се почувстваш по-добре(а жената двапъти) и ще си си пак на старото дередже с изключение на:
последните кинти :arrow: наливане на някоя хитринка в колата :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 16 Авг 2006, 9:45

И аз съм на това положение :)
Незнам на какво се дължи...
Но явно от както си сложих музиката в колата гледам да се придвижвам по-бавно :guitarist:
Но извън градско съм си същия, да не говорим като ме изпревари някой друг :driving:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Re: Господи, какво ми става ?

Мнение от ati » 16 Авг 2006, 11:05

LuBo1 написа:Напоследък съм доста Олегнал. Вчера исках да карам бързо и яростно но УВИ незнаино защо си карах с 90 по пътя за Балчик. И това е така от месеци насам. Просто вече не ми е кеф да карам с 160 , да сека завои , 3-4 изпреварвания без да се пребирам, да карам в гъза на някои и да го ядосвам. Не съм на себе си. Еи сега се пребирам от улиците даже не ми беше кеф да мина по улицата как требва.
Не знам, помагаите. Искам да си бъде както преди. Но няма да е , остаряваме и олягаме. Всеки почва да мисли за сериозни неща. Става по взискателен към нещата. Иска семеиство , деца , дом , постояна и доходна работа. Вече обръща внимание с колко стотинки излиза. Не си харчи сичките пари за колата. Тя става на второ място. Излиза от графата наи-обичано нещо. Заменя е човека с които си готов да прекараш "остатъка от живота си" :) Имате толкова хубави моменти, какво ще предприемеш да я продадеш или да си купиш друга "семейна" кола ?

Просто ми са беше събрал някъв товар :help:

Добре дошъл в клуба, брат :)
И на мен преди година да ми беше казал някой нещо такова, че ще си продам БМВ-тата, че няма да искам да си купя повече, а само да им се радвам, че няма да си давам всичките пари и душа на тях, че няма да летя ниско по улиците......И аз се чудя от 7- 8 месеца какво ми става, но така е, всичко което си написал...все едно чета моите мисли.
Но си има и хубави страни, въпреки, че в началото е странно:)
ПС - кога ще те видя?
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 16 Авг 2006, 12:21

Ей, Любооо :arrow: НЕ ти вервам момко :mhihi: :winky:

P.S. Най-добрата комбинация е Ти + Любимата в купето на Six-in-line :winky: :!: Мога да ти го преотстъпя за маалко да се увериш :mhihi: 8) ...
Live and let Die!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 16 Авг 2006, 12:46

то тва е похвално 4е си карал така редное да се кара и внимателно ина4е постояно се попълва статистиката за пътни проишествия неси болен споко просто има и такива леки моменти в живота не си олегнал бро просто си по спокоен ,а така и по спокоен за другите пътници по пътищата ,от няколко месеца ми се налага да карам с 50 градцко и 100 ивън градцко и наистина се 4увствам по добре хващам завоите без илишен адреналин и имам пове4е време за спиране ,хубавое си4ки да се нау4им да караме бавно и сигурно до колкото това е вазможно
ИзображениеИзображение
Изображение

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 16 Авг 2006, 20:11

[quote="dizelboy"] то тва е похвално 4е си карал така редное да се кара и внимателно ина4е постояно се попълва статистиката за пътни проишествия неси болен споко просто има и такива леки моменти в живота не си олегнал бро просто си по спокоен ,а така и по спокоен за другите пътници по пътищата ,от няколко месеца ми се налага да карам с 50 градцко и 100 ивън градцко и наистина се 4увствам по добре хващам завоите без илишен адреналин и имам пове4е време за спиране ,хубавое си4ки да се нау4им да караме бавно и сигурно до колкото това е вазможно [/quote]

;) :yes: :yes: :yes:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 16 Авг 2006, 20:41

Ati , ща черпя кат додеш във Варна 2 големи ;) Работата не е там че съм почнал да карам нормално. Работата е там че вече минахме как да го наречем "ТИНЕИДЖЪРСКАТА ВЪЗРАСТ". Работата не е дали съм влюбен а дали обичам. Защото човек може да е вл'бен в 2000 неща но да обича едно истински. Просто няма как човек да обича 2 корено различни неща в един и същ момент. Пример КОЛА И ЖЕНА. Човек как разбира дали е открилл правилната "обич" или "любов ? еи туи е въпроса които ме гложди .Писна ми да бъда бунтар тинеиджър :confused:
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 16 Авг 2006, 20:54

Тц :help:
Тая работа не е на добре човек...На колко си ако не е тайна,че си олегнал :?:
Аз имам доста приятели с книжки от по 6-8-10 години,които би тябвало да са се накарали,но като запалят двигателя и не могат да не тръгнат с вратите напред :D То и аз съм така като видях завой,пясък,мокро или някой с който мога да си правя ластик няма как да не я застъпя мамицата и-то е грях иначе :mhihi: :!: :)
Просто си в някакъв такъв "спрял момент".И аз ги имам понякога и си карам колкото да се закарам някъде :) Ама ще ти мине ;)
Изображение
8.32

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 16 Авг 2006, 23:37

Според мен, да караш с вратите напред по националната пътна мрежа и в населените места е безразсъдство. Не ме разбирайте погрешно, много хора, умни и интелигентни - каквито са участниците в тоя форум :D , като се качат на по-мощна кола и си загубват разсъдъка...
Аз карам едно от най-слабите баварчета, но пак правя глупости понякога :uups:. Имам чувството, че ако се кача на нещо наистина мощно, ще се пребия :roll: .

Няма нищо лошо да караш внимателно и бавно - значи това те кефи! И според мен не е срамно, а похвално. Явно си си начесал крастата достатъчно. Понякога, когато си тръгвам от работа, си казвам, че ще карам бавно и спокойно. Но не мога :uups: . Евала на тия, които могат. Направо им завиждам, защото едно е да караш NFS на комп. и да се мелеш, друго е да се мелнеш наживо... например челно в автобус, като мене :uups:, което е друга история де...

Абе с няколко думи прости, част от мойта философия е следната:
геройство е да не пушиш; 3-4 кутии дневно не са геройство, а магистрала към инфаркта.
геройство е да не пиеш; литър водка и нагоре не е геройство, а ... (тука не искам да обиждам "героите", затова няма да напиша нищо).

Така че не се коси... Не си слязъл стъпало надолу, а си се качил стъпало нагоре. Не ти трябва да си като преди... А ако някой вземе да ти се подиграва за това, че си "улегнал", усмихни се благо, защото знаеш, че си по-напред с материала от него.
It's not who You are, it's who You know...

Следваща

Назад към Извън Темата