чувството за принадлежност към нещо или някого....
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
Смирението, мило дето, е добродетел , която се учи с възрастта. Хора сме, не богове, макар някои от нас (вас) да карат колите на боговете. 

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
От не матерялното се чуствам принадлежност към семеиството ми, защото приятелите се менят и забравят, като не се виждаш дълго време с приятел, тои става познат... но семеиството остава
От не матерялното мисля да не пиша за колата си че и вие ще ме помислите за психопат
От не матерялното мисля да не пиша за колата си че и вие ще ме помислите за психопат

- Azrail
- UFO Pilot
-
Начи, последен оффтопик...
Аз не съм тук, за да толерирам хората, които ме подкрепят като мод, за да ме подкрепят още повече... Аз съм тук, за да следя за спазването на правилата в този форум. Както и изказвах съвсем съвсем лично мнение, което, явно, не ми е позволено, щото явно не съм човек, а съм ... прост модератор
Добре, хубаво се получи, започнах да разбирам Асен относно някои неща, на които ме е учил, ма не му вярвах
Зийг, ако искаш да доизясним спора, дай на ЛС
Иначе относно поста ти - за някои неща си прав, за други не си...
Аз не съм тук, за да толерирам хората, които ме подкрепят като мод, за да ме подкрепят още повече... Аз съм тук, за да следя за спазването на правилата в този форум. Както и изказвах съвсем съвсем лично мнение, което, явно, не ми е позволено, щото явно не съм човек, а съм ... прост модератор

Добре, хубаво се получи, започнах да разбирам Асен относно някои неща, на които ме е учил, ма не му вярвах

MORE BEER!
Lila_Angel написа:Смирението, мило дето, е добродетел , която се учи с възрастта. Хора сме, не богове, макар някои от нас (вас) да карат колите на боговете.
Човекът е паднал Бог... и в тази фраза не се подразбира християнският бог на смирението...
Изобщо, нека не бъркаме смирението, учтивостта и възпитанието.
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Azrail написа:Начи, последен оффтопик...
Аз не съм тук, за да толерирам хората, които ме подкрепят като мод, за да ме подкрепят още повече... Аз съм тук, за да следя за спазването на правилата в този форум. Както и изказвах съвсем съвсем лично мнение, което, явно, не ми е позволено, щото явно не съм човек, а съм ... прост модератор![]()
Добре, хубаво се получи, започнах да разбирам Асен относно някои неща, на които ме е учил, ма не му вярвах![]()
А мен затова ли не ме харесваш, щото не те подкрепям

Знаех си.
Сега сериозно - не мисля, че има повод да се чустваш засегнат в момента, никой не е написал нещо различно от мнението си;)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Azrail написа:Начи, последен оффтопик...
Аз не съм тук, за да толерирам хората, които ме подкрепят като мод, за да ме подкрепят още повече... Аз съм тук, за да следя за спазването на правилата в този форум. Както и изказвах съвсем съвсем лично мнение, което, явно, не ми е позволено, щото явно не съм човек, а съм ... прост модератор![]()
Добре, хубаво се получи, започнах да разбирам Асен относно някои неща, на които ме е учил, ма не му вярвах![]()
Няма какво да изясняваме, аз всичко което исках го казах...
Ама ме кефи, че ми знаеш транскрипцията на ника...

- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Включвам се с поредния офтопик. Първо, защото споделям мнението на Ати, че дискусията е конструктивна (един вид, в спора се раждала истината
) - за разлика от някои заключени теми по-долу, пълни с образци за липсващи първи 7 години. И второ, защото ме чака пътуване и днес е последният ми шанс да участвам в разговора
В обръщението ми към Sieg нямаше нищо обидно или пренебрежително. Не считам, че младостта е порок, както и възрастта не е. Ако не намирах в разсъжденията му зрънце смисъл - изобщо нямаше да се впускам в спор. Тъй като обаче той ме подхвана, че съм започнала личен конфликт, а Азраил го е задълбочил, искам да му изясня някои неща.
1. От 13 години работя с информация, включително класифицирана (поздрав към Босев
) и като така - винаги внимавам точно с кого говоря. Т.е. знам на колко си години, кой си, къде членуваш, какви са тезите ти и т.н. Що се отнася до споменатия лидер на "Атака" - познавам го от времето, когато синът му - днес най-младият депутат в НС и приблизително на твоята възраст - ходеше прав под масата. Нямам високо мнение за него и целите му (за бащата, сина не го следя).
2. За толериране и дума не може да става - аз, както ще забележиш, рядко участвам в този форум и той не е смисъл на дните ми. Единственото, което ме свързва с него, е любовта към колата ми
По ред случайности имам дългогодишни - и извънфорумни - познанства и приятелства с няколко от членуващите тук. Но никога не съм ги изтъквала или използвала като аргумент в постингите си.
Що се отнася до работата на модератора - вероятно има какво да се желае, но мод. функция не изключва правото му на участие в спор като обикновен потребител. Добре е това да не се забравя.
3. Възрастовия аргумент използвах единствено в контекста на темата за принадлежността. Днес със сигурност знам неща за нея, които не знаех преди 10 години - и както повечето видове познание, и това е добито с известно количество болка. Има една поговорка "не питай старо, а питай патило", но на 20 чисто физически няма как да си преживял много неща
Ма ти ще имаш достатъчно време да прецениш
Поздрави

В обръщението ми към Sieg нямаше нищо обидно или пренебрежително. Не считам, че младостта е порок, както и възрастта не е. Ако не намирах в разсъжденията му зрънце смисъл - изобщо нямаше да се впускам в спор. Тъй като обаче той ме подхвана, че съм започнала личен конфликт, а Азраил го е задълбочил, искам да му изясня някои неща.
1. От 13 години работя с информация, включително класифицирана (поздрав към Босев

2. За толериране и дума не може да става - аз, както ще забележиш, рядко участвам в този форум и той не е смисъл на дните ми. Единственото, което ме свързва с него, е любовта към колата ми

По ред случайности имам дългогодишни - и извънфорумни - познанства и приятелства с няколко от членуващите тук. Но никога не съм ги изтъквала или използвала като аргумент в постингите си.
Що се отнася до работата на модератора - вероятно има какво да се желае, но мод. функция не изключва правото му на участие в спор като обикновен потребител. Добре е това да не се забравя.
3. Възрастовия аргумент използвах единствено в контекста на темата за принадлежността. Днес със сигурност знам неща за нея, които не знаех преди 10 години - и както повечето видове познание, и това е добито с известно количество болка. Има една поговорка "не питай старо, а питай патило", но на 20 чисто физически няма как да си преживял много неща
Ма ти ще имаш достатъчно време да прецениш

Поздрави
You will find adventure
or the adventure will find you.
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
Желая ти приятен път. И понеже цялата тема си е офтопик, използвам възможността да те поздравя за точни изказ и нивото ти.
Поздрави.
Поздрави.

- speedmaster
- "Баба Яга" Склад
-
офффф....
най-много мразя азраил щото пише "където не трябва" ,обаче няма по-гадно нещо от шоколада на кифлата и риболова на скумрий
най-много мразя азраил щото пише "където не трябва" ,обаче няма по-гадно нещо от шоколада на кифлата и риболова на скумрий
- Azrail
- UFO Pilot
-
- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Айде и тоя взе да се къпе във всенародна любов
Те тия най-зле свършват, бате

Те тия най-зле свършват, бате

You will find adventure
Бях написал нещо съвсем различно, но реших че просто отделям твърде много време и нерви за неща, които не си заслужават.
Какво да ти кажа. Просто ми звучиш фригидно. На твоя пост мога да отговоря само с
П.С.: Не само ти работиш с класифицирана информация. А каквото и да знаеш за мен - напиши го тук, за да се знае от всички. Аз нямам какво да крия. Но иначе думите ти звучат меко казано смешно.
Какво да ти кажа. Просто ми звучиш фригидно. На твоя пост мога да отговоря само с

П.С.: Не само ти работиш с класифицирана информация. А каквото и да знаеш за мен - напиши го тук, за да се знае от всички. Аз нямам какво да крия. Но иначе думите ти звучат меко казано смешно.

мммммммммдааааааааааааа прав си човек.Ако някой се изтъква,че работи някъде и борави с някаква много важна информация,значи или лъже,или избива някакви комплекси.Първо хора които се занимават с такава работа,няма никога да казват какво работят.Просто някой път хората така се онасят в лъжите си,че почват да пишат глупости,даже в сайта elmaz една така лъжеше,че се забрави.Eто и бисера:sieg написа:Бях написал нещо съвсем различно, но реших че просто отделям твърде много време и нерви за неща, които не си заслужават.
Какво да ти кажа. Просто ми звучиш фригидно. На твоя пост мога да отговоря само с![]()
![]()
![]()
1-20г
2-висше образование
3-работи в частна фирма,като мениджър

4-доход над 500лв

5-имаше снимка и то представетте си къде,пред една чисто нова S-класа
6-кажете ми как батко да не я ебава цял месец

45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3