btv & BULSATCOM ???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Липсва ли ви btv?

Искам си btv
30
14%
Без btv ми е по-добре
184
86%

Общо гласове : 214
Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

btv & BULSATCOM ???

Мнение от Hito » 05 Яну 2013, 11:27

Напоследък гледам ,че стана няква тотална война между медийната група и Булсатком
От босфора се опитват май да ни манипулират..... чета за някви умопомрачаващи рейтинги и тн :roll:
Вашето мнение какво е?
На мен лично даже ми е по добре без турските сериалчета и манипулативните им новини.
Слагам и една анкета за да е по нагледно.....
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Re: btv & BULSATCOM ???

Мнение от madpetio » 05 Яну 2013, 11:34

Hito написа:На мен лично даже ми е по добре без турските сериалчета и манипулативните им новини.
.

Вече и Слави не го гледам,Комиците са ми отвратителни...
А новините по НОВА ме привличат от 1990г :winky:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 05 Яну 2013, 11:55

Твърдо зад Булсатком съм! Омръзна ми от най-манипулативната телевизия, ненаяла се :bang: :bang:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от airhead » 05 Яну 2013, 11:56

По-форумите повечето хора нямат против да не гледат бТВ, но това е една много малка част от аудиторията. Тенденцията, обаче, е наобратно - останалите кабелни и сателитни оператори вземат от клиентите на БСК с бесни темпове. Ако се замислите, в този спор няма прав и крив. Селяните от БСК крият абонати и се опитват да минат метър, бТВ пък има няколко канала, които въртят/повтарят стара продукция, нормално е да има оператори, които да не искат да ги плащат.

Фактът, че всички вие се вълнувате толкова много по форуми за изхода/подробности от този спор, означава, че не сте съвсем безразлични към каналите на бТВ.

Е46 Fanatic
Аватар

Мнение от Hito » 05 Яну 2013, 12:11

Хах...ся вядях ,че по btv action ще дават филм на ....... 30 години :bang: :bang: :bang:
Баси...няма да им плащам за такива реликви :censored:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 05 Яну 2013, 12:14

Горе-долу споеделям вашето мнение.Нямам проблеми да съм без btv, даже подкрепям действията на Bulsatcom .И аз съм се отвратил от това че си мислят че света се върти около тях и са се превърнали в нещо като секта която уж проповядва свободното мислене,но само ако някой каже нещо против се нахвърлят срещу него използвайки много долни прийоми.Най-вероятно ще свикна без тях но все пак се надявам след някой друг месец да клекнат и да се разберат защото понякога гледам в неделя вечер по някой филм или по action и ring шампионска лига.(ако не ще си ги гледам в нета)

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 05 Яну 2013, 12:19

бТв си ги има и ефирно а от тази година и цифрово.Булсатя се усетиха и започнаха даже да съветват абонатите си как да приемат и ефирно тея канали.Другата хипотеза поне за мен е че или ще влиза на пазара нов кабелен оператор и това е платена анти-пиар акция или самите бТв чрез дъщерни фирми ще искат да правят кабеларка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Яну 2013, 12:21

Все ми е тая. Единствено ме дразни, че не ги махнат ами текат някакви текстове с глупости кой бил виновен и кой не. Кво ме греят мен техните драми? Плащам си за ТВ и това е, те имат отговорност за договори, плащания и т.н.
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 05 Яну 2013, 12:31

мен ме грее да има бтв екшън и останалите канали предаващи шампионска лига... иначе ми е през уя за тях...
Последна промяна RSxRacer на 05 Яну 2013, 12:39, променена общо 1 път
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от draka » 05 Яну 2013, 12:35

RSxRacer написа:мен ме грее да има бтв екшън и останалите канали предаващи пампионска лига... иначе ми е през уя за тях...

+1

Sent from my iPhone 4s

using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 05 Яну 2013, 13:00

Писнало ми е от турските сериали, адски дразнещи и скапани. и някой тъпи български също немога да ги търпя (правени от бтв разбира се) + несе интересувам от манипулативни новини и само негативни неща и разни глупости които дават.
гледам новините на nova или канал 1 , ----------Под-Прикритие---------- (е това е хубав български сериал) ,Спортни канали , National Geographic и Дискавъри ченъл
39470

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 05 Яну 2013, 13:24

Точно преди малко писах за долните прийоми с които си служат btv и ето най-новото http://dnes.dir.bg/news/btv-bulsatkom-12738834?nt=4
bTV: ”Булсатком” подменя фактите, за да печели на гърба на зрителите
Е че от кого да печели нали е телевизионен оператор,няма да печели от пациенти :kuku:
А този текст от статията просто няма да го коментирам :
"bTV изразява категорично несъгласие с намеренията на Булсатком да прехвърли върху абонатите си ангажимента за инвестиция в съдържанието, от което операторът печели, без да допринася по никакъв начин за създаването му.

"Смятаме практиката на Булсатком да задържа над 80 на сто от приходите на клиентите си за себе си за пагубно за развитието на целия телевизионен пазар в България и в краткосрочен, и в дългосрочен план", пише в съобщението.

В него се отбелязва, че допълнително безпокойство буди фактът, че Булсатком продава на абонатите си телевизионни канали само в пакети като подменя каналите по своя преценка и без съгласие на абонатите, а в същото време сам той говори за "опити за пакетиране" от страна на bTV като вид натиск. Този акт отново показва опита на оператора да изкривява фактите и да се обогатява за сметка както на зрителите, така и на медиите, посочват от медията.
"

Сега обаче съм сигурен че има много хора прочитайки статията си казават : Тия от Bulsatcom ни лъжат ,махаме се от тях................

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 05 Яну 2013, 13:40

И БТВ и Булсатком са пълни лайнари!

Босфора с безкрайните им турски глупости, маниполациите и черешката на тортата при тях - новините им :mhihi: От около 2 години не гледам бтв и наскоро бях в познати и ми се наложи просто да им слушам новините... Еми същите глупости така че не мерси.

Ако мислите че булсата са цвете... Те прилагат същата техника - взимат например спортно събитие и го пускат само по шибания им тв минус канал. Аз живея в София, Младост 1 и не мога да съм при тях защото блока така бил завъртян, онака бил завъртян пък съм на първия етаж пък да съм помолел комшията през целия му апартамент да минава кабел и накрая на терасата му да си изпльоскам чинията :kuku: Да не говорим че давам 5 или 6 бона за телевизор с всички възможни тунери и идват тея бастуни и ми казват ааа не ние ще ти туриме кутия щото не работиме с международните стандарти за кодировка ами си имаме наши които са несъвместими и ти ще ползваш нашата кутия а телевизора ще ти е само монитор.... Нали разбира се бе няма проблем :wave:

Затова искренното ми желание е да фалират и двете фирми... ако може и да се запалят и да изгорят най-добре :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 05 Яну 2013, 13:58

Чух нещо за изстрелване на някакъв спътник в космоса - някой да знае нещо по въпроса? :roll:
Изображение

Е46 Fanatic
Аватар

Мнение от Hito » 05 Яну 2013, 14:17

Binev_OuT написа:Чух нещо за изстрелване на някакъв спътник в космоса - някой да знае нещо по въпроса? :roll:

Ако става въпрос за спътник на Булсат....май е паднал....или нещо такова :confused:

Следваща

Назад към Извън Темата