btv & BULSATCOM ???
Модератор: Общи модератори
- DAN40_91
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '10 E550
Re: btv & BULSATCOM ???
"Босфор ТВ" в един момент си повярваха и станаха прекалено нагли, но алчността този път може да им навреди сериозно. Попаднах на две статии, които според мен добре обясняват причините за тази абсурдна медийна "война":
http://www.capital.bg/biznes/media_i_re ... ata_voina/
http://www.capital.bg/biznes/media_i_re ... bata_igra/
П.С. Лично на мен турските им сериали и глупавите "риалити"-та няма да ми липсват изобщо.
http://www.capital.bg/biznes/media_i_re ... ata_voina/
http://www.capital.bg/biznes/media_i_re ... bata_igra/
П.С. Лично на мен турските им сериали и глупавите "риалити"-та няма да ми липсват изобщо.
- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
В момента хората не влизат в магазините на Виваком с фразата "Искам да си платя сметката", а с "Кога най-скоро можете да ми пуснете телевизия?".
Заявките са се увеличили в пъти, като дори се обмисля премахване на телевизията от таргета на търговците. Явно хората не чак толкова мразят бтв и производните и.
Заявките са се увеличили в пъти, като дори се обмисля премахване на телевизията от таргета на търговците. Явно хората не чак толкова мразят бтв и производните и.
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Malik написа:В момента хората не влизат в магазините на Виваком с фразата "Искам да си платя сметката", а с "Кога най-скоро можете да ми пуснете телевизия?".
Повярвай ми не е така

Имам преки наблюдения над доста голяма част от продажбите на виваком

Все още са в "очакване".......амааа...на дали

На хората им писна от турските сапунки и ще са малко тези които ще зарежат Булсатком заради бтв.
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- Malik
- младши ентусиаст
-
Повярвай ми, така е 
Казвам ти го от първа ръка.

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Аз съм на Булсат от години и хич не ми дреме с босфор или без. Иначе bTV-то са много смешни отстрани.
Смешно да ревеш като малка ученичка по радиото и навсякъде, за тва че искаш да ти плащат неадекватни суми, изведнъж се оценили на стойността на HBO (кое турските им сериали или обективните им новини? нестава ясно), да ми съобщават към кой кабелен оператор да минавам по умрелите им новини или като отида да си плащам сметката в големия им рекламодател и доставчик "мтел", да ме питат дали съм на булсатком и да ми пробутват умрялата им телевизия къде на 40" изглежда като да гледаш VHS през 92ра.
Смешно да ревеш като малка ученичка по радиото и навсякъде, за тва че искаш да ти плащат неадекватни суми, изведнъж се оценили на стойността на HBO (кое турските им сериали или обективните им новини? нестава ясно), да ми съобщават към кой кабелен оператор да минавам по умрелите им новини или като отида да си плащам сметката в големия им рекламодател и доставчик "мтел", да ме питат дали съм на булсатком и да ми пробутват умрялата им телевизия къде на 40" изглежда като да гледаш VHS през 92ра.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Malik написа:Повярвай ми, така е
Точно пък към Виваком да са се ориентирали....тия са по-големи мизерници и от тв-то и от булсата! БТВ ще фалира, докато Виваком насмогнат да си включат абонатите, като се има предвид, че при подписан договор и предплата, комшиите чакаха близо 2 месеца

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Malik
- младши ентусиаст
-
И ти си прав.
Казвам как стоят нещата в момента.
Пък кой крив, кой прав слабо ме интересува
Казвам как стоят нещата в момента.
Пък кой крив, кой прав слабо ме интересува

Гледам че върви съобщение, че искат да отделят БТВ в отделен пакет. Доста доъбр ход срещу БТВ, но ме съмнява БТВ да приемат. Ако не се разберат ще загубят и двете компании, което е идеалния вариант
Защото БТВ са гадни, но и Булсатком не падат по долу (с ТВ плюс)
Иначе ако настройката на виваком е същата като тази на булсат не виждам за какво са чакали 2 месеца твоите комшии. Елементарно е
п.с. колега, добави трети отговор в анкетата - Без БТВ и Булсатком ми е най-добре

Иначе ако настройката на виваком е същата като тази на булсат не виждам за какво са чакали 2 месеца твоите комшии. Елементарно е
п.с. колега, добави трети отговор в анкетата - Без БТВ и Булсатком ми е най-добре

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Според мен и двете фирми са некоректни и неприятни. БТВ Медия Груп е манипулативна и обслужваща фирма. А на Булсатком им сърбам попарата от няколко години. Откак се преместих извън София се оказа, че в селото ми може да се ползва само Булсатком. Година и нещо чаках HD приемник и си скъсах нервите, но веднъж срещнах едни момченца с фирмена кола и срещу пари под масата се сдобих с всичко, което трябваше. Всяка година си предплащам пълен пакет за всичко и винаги имам блокирани канали и трябва пак да ходя и да се разправям. Мога и без БТВ каналите, не са ми прекалено нужни, но без ТВ не мога и за съжаление не мога сменя Булсатком. Нормални неща за Булгаристан.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
© написа:
:
Просто, защото им е такава оправията. Не мисля, че настройките са по-сложни. Просто ти си зависимият и чакаш. Става въпрос за телевизия, интернет и домашен телефон...идват след месец, включват само домашен телефон, след още 15 дни телевизията и след още толкова интернета...пълна малоумщина.
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Malik написа:В момента хората не влизат в магазините на Виваком с фразата "Искам да си платя сметката", а с "Кога най-скоро можете да ми пуснете телевизия?".
Кой мрази БТВ бре - ние тук 200ина човека и още няколко хиляди националисти , след кенефните изявления на една псевдо-журналистка

Да не говорим че давам 5 или 6 бона за телевизор с всички възможни тунери и идват тея бастуни и ми казват ааа не ние ще ти туриме кутия щото не работиме с международните стандарти за кодировка ами си имаме наши които са несъвместими и ти ще ползваш нашата кутия а телевизора ще ти е само монитор.... Нали разбира се бе няма проблем
То дали един от 200 човека се усещата, че това пласмасовото нещо е тунер и че тунера в ЛСД/Плазмата му е светлинни години напред . Единствено ако някой не иска дистанционното на булсатком, се оплаква за "онова пластмасовото на булсатком" .
Плачевното е че към средата на годината, никой няма да информира хората за цифвотата телевизия и че с у-вото на булсатком или другите оператори , цифров тунер не им трябва .
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
acho.rs написа:Malik написа:В момента хората не влизат в магазините на Виваком с фразата "Искам да си платя сметката", а с "Кога най-скоро можете да ми пуснете телевизия?".
Кой мрази БТВ бре - ние тук 200ина човека и още няколко хиляди националисти , след кенефните изявления на една псевдо-журналисткаЛелките , бабите и дядовците са в ШОК
и изобщо не преувеличавам
Живота им спря в момента които им дръпнаха битйивитйо . Техния ден , започва с този канал , шоуто на слави е най-забавното нещо в деня им а най-големия им страх е дали ферхундето ще се ожени са мюмюн гьозел . Това е печалната истина . Особено за хората от малките градове и селата .
Напълно вярно...
Плюс това,собственика на БТВ-тУ има същия проблем и в Румъния 11 канала махнаха от техния сат .....

Nasko_ написа:... Не мисля, че настройките са по-сложни....
Грешно мислиш за съжаление- настройките на вивакомската антена са доста по-трудни от тези на булсат.
Лично аз, без никакви знания по въпроса и само с проверка в dishpointer + компаса на телефона без грижи настройвам булсатска чиния за 10 минути и вадя 12-13 децибела... Същото е невъзможно при настройка на вивакомска чиния- аз се мъчих 2 часа и викнах стабилен техник да я настрои. Как псува човека няма да казвам- ще изгубим детската аудитория

acho.rs написа:... Плачевното е че към средата на годината, никой няма да информира хората за цифвотата телевизия и че с у-вото на булсатком или другите оператори , цифров тунер не им трябва .
Аз това съм го обяснил отдавна и въпреки това заради рекламите по въпроса ме питат "Сега какво- да си купувам нов ТВ ли

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
F3P написа:Nasko_ написа:... Не мисля, че настройките са по-сложни....
Грешно мислиш за съжаление- настройките на вивакомската антена са доста по-трудни от тези на булсат.
Не съм много съгласен. Бях една седмица с екип техници на виваком. винаги антените си ги настройвахме за не повече от 3-4 мин. Пряка видимист на юг-югоизток ли беше, забравил съм вече и само лека донастройка и се получаваше над 12дб.
ПС: Булсатком пуснали непрекъснати реклами на мястото на бТВ. Верните фенове на бТВ изобщо не разбрали за промяната.

- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
Имам Бтв, но не гледам Босфор ТВ, ( освен понякога Комиците ) ,за съжаление обаче техни канали предават мачовете от Шампионска Лига - така ,че Булсат просто няма да издържат
ще загубят почти всичките си клиенти почнат ли мачовете след месец
, а доколкото знам май и ТВ 7 нямат