btv & BULSATCOM ???
Модератор: Общи модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: btv & BULSATCOM ???
ociata написа:Ако мислите че булсата са цвете... Те прилагат същата техника - взимат например спортно събитие и го пускат само по шибания им тв минус канал. Аз живея в София, Младост 1 и не мога да съм при тях защото блока така бил завъртян, онака бил завъртян пък съм на първия етаж пък да съм помолел комшията през целия му апартамент да минава кабел и накрая на терасата му да си изпльоскам чиниятаДа не говорим че давам 5 или 6 бона за телевизор с всички възможни тунери и идват тея бастуни и ми казват ааа не ние ще ти туриме кутия щото не работиме с международните стандарти за кодировка ами си имаме наши които са несъвместими и ти ще ползваш нашата кутия а телевизора ще ти е само монитор.... Нали разбира се бе няма проблем
![]()
Затова искренното ми желание е да фалират и двете фирми... ако може и да се запалят и да изгорят най-добре
Еми като е кодиран сигнала ако ще и 80 тунера да имаш в телевизора файда. Ако искаш направо да си сложиш кабелчето в хи-тек тв-то бягай при сателайтбг, срещу скромните 38лв на месец и някои липсващи канали.
Колкото до тва дали ще фалират малко трудно, едните ги гледат всички пенсионери, другите държат пазара с 35% дял и общо взето хяба в единия, ножа в другия.
Току що монтирах старата антена на старото си место. Сега си имам БТВ + всичко останало от БСК. Не виждам къде е проблема.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
Булсатовците направиха грешка. Трябваше просто да пуснат съобщение:
Драги зрители! БТВ иска да им бъдат плащани по Хлв. на канал. Умоляваме желаещите да заплатят сумата Хлв, да го направят писменно при заплащането на следващата месечна вноска.
Нямаше да има платил, не платил, иска, не иска да излъчва и т.н. Рейтингът се определя от брой зрители, това ОК. Но 2 000 000 пенсионери не са тези, които ще купят рекламираните по бтв стоки....
Драги зрители! БТВ иска да им бъдат плащани по Хлв. на канал. Умоляваме желаещите да заплатят сумата Хлв, да го направят писменно при заплащането на следващата месечна вноска.
Нямаше да има платил, не платил, иска, не иска да излъчва и т.н. Рейтингът се определя от брой зрители, това ОК. Но 2 000 000 пенсионери не са тези, които ще купят рекламираните по бтв стоки....
BMW_POWER написа:Булсатовците направиха грешка. Трябваше просто да пуснат съобщение:
Те горе долу точно това правят - съобщението гласи, че БТВ искат толкова пари за това ще бъдат отделени в отделен пакет, като единствено БТВ от каналите ще остане за всички абонати т.е. прехвърлят отговорността към БТВ: "те искат пари - плащайте им"
© написа:... ще бъдат отделени в отделен пакет, като единствено БТВ от каналите ще остане за всички абонати т.е. прехвърлят отговорността към БТВ: "те искат пари - плащайте им"
Ако може да се вярва на прочетеното в нета условията на бтв са горе-долу следните:
Освен всички претенции за пари и купуване на всички канали накуп бтв държат и на следното: Всички канали на бтв да бъдат в основният пакет на операторите- отпада варианта да се разделят каналите към някой допълнителен пакет. А и булсат нямат полза да ги разделят след като така или иначе трябва да купят всички канали накуп.
Тоест варианта от горният цитат не стои на дневен ред.
Това е предложението на Булсатком, а какво ще приемат БТВ е съвсем друго нещо. Накрая пише, че чакат отговор или нещо от сорта. То и за това не ги виждам в списъка все още 
Иначе БТВ са нагли - хем да продадът всичките си канали на куп, хем задължително да ги гледат всички абонати, а и цената съм сигурен, че не е от най-евтините. С една дума - "съдружници" на всички оператори

Иначе БТВ са нагли - хем да продадът всичките си канали на куп, хем задължително да ги гледат всички абонати, а и цената съм сигурен, че не е от най-евтините. С една дума - "съдружници" на всички оператори
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
b00st написа:ociata написа:Ако мислите че булсата са цвете... Те прилагат същата техника - взимат например спортно събитие и го пускат само по шибания им тв минус канал. Аз живея в София, Младост 1 и не мога да съм при тях защото блока така бил завъртян, онака бил завъртян пък съм на първия етаж пък да съм помолел комшията през целия му апартамент да минава кабел и накрая на терасата му да си изпльоскам чиниятаДа не говорим че давам 5 или 6 бона за телевизор с всички възможни тунери и идват тея бастуни и ми казват ааа не ние ще ти туриме кутия щото не работиме с международните стандарти за кодировка ами си имаме наши които са несъвместими и ти ще ползваш нашата кутия а телевизора ще ти е само монитор.... Нали разбира се бе няма проблем
![]()
Затова искренното ми желание е да фалират и двете фирми... ако може и да се запалят и да изгорят най-добре
Еми като е кодиран сигнала ако ще и 80 тунера да имаш в телевизора файда. Ако искаш направо да си сложиш кабелчето в хи-тек тв-то бягай при сателайтбг, срещу скромните 38лв на месец и някои липсващи канали.
Колкото до тва дали ще фалират малко трудно, едните ги гледат всички пенсионери, другите държат пазара с 35% дял и общо взето хяба в единия, ножа в другия.
Като е кодиран сигнала всички други могат да ползват т.нар. CAM модул който декодира сигнала директно в телевизора и пак си ползвам моя тунер. Обаче не и при булшитком, точно щото не се съобразяват с никакви стандарти

- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
И на Хитлер са му спрели БТВ-то
http://www.vbox7.com/play:614d7af312
Освен Хитлер другите засегнати са пенсионерите, които трудно ще се оправят със смяна на антени, настройки ..., а и те са основните зрители на турските сериали.

http://www.vbox7.com/play:614d7af312
Освен Хитлер другите засегнати са пенсионерите, които трудно ще се оправят със смяна на антени, настройки ..., а и те са основните зрители на турските сериали.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Решението за мен беше стайна антена -10 кинта и с едно копче на дистанционното гледам БТВ и БТВ Комеди само невероятната Еккккшън не ловя. Не че често минавам на режим антена хахахахах.
airhead написа:в този спор няма прав и крив

Или казано най-просто - колеги, не го удряйте на чувства, защото интересът клати феса

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Играта е на по-високо ниво, и става въпрос за бъдеще време... Иначе не се бях смял така скоро
:
Станах рано призори,
пуснах телевизора и гледам -
НЯМА ЬТВ!
Разтърквам сънени очи,
пак поглеждам -
НЯМА ЬТВ!
Кафето готово е, нали,
пийвам си, поглеждам телевизора -
НЯМА ЬТВ!
Работата днес ще ми спори,
щото в ефира,
НЯМА ЬТВ!
Хората са по-усмихнати, добри,
защото Булсат,
НЕ ИЗЛЪЧВА ЬТВ!
Вечер пускам аз да гледам новини,
с радост забелязвам, че
НЯМА ЬТВ!
Господ нека благослови,
този, който
ОТЪРВА МЕ ОТ ЬТВ!
Стана късно, вече ми се спи,
телевизорът свети, но
НЯМА ЬТВ!
Заспивам. Сънувам сънища добри,
защото днес,
АЗ НЕ ГЛЕДАХ ЬТВ

Станах рано призори,
пуснах телевизора и гледам -
НЯМА ЬТВ!
Разтърквам сънени очи,
пак поглеждам -
НЯМА ЬТВ!
Кафето готово е, нали,
пийвам си, поглеждам телевизора -
НЯМА ЬТВ!
Работата днес ще ми спори,
щото в ефира,
НЯМА ЬТВ!
Хората са по-усмихнати, добри,
защото Булсат,
НЕ ИЗЛЪЧВА ЬТВ!
Вечер пускам аз да гледам новини,
с радост забелязвам, че
НЯМА ЬТВ!
Господ нека благослови,
този, който
ОТЪРВА МЕ ОТ ЬТВ!
Стана късно, вече ми се спи,
телевизорът свети, но
НЯМА ЬТВ!
Заспивам. Сънувам сънища добри,
защото днес,
АЗ НЕ ГЛЕДАХ ЬТВ
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Malik написа:В момента хората не влизат в магазините на Виваком с фразата "Искам да си платя сметката", а с "Кога най-скоро можете да ми пуснете телевизия?".
Заявките са се увеличили в пъти, като дори се обмисля премахване на телевизията от таргета на търговците. Явно хората не чак толкова мразят бтв и производните и.
Топло. Горещо направо

Never mistake motion for action...
- emil_shumanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
flame написа:airhead написа:в този спор няма прав и крив
Просто има 2 фирми, които искат по-голям дял от баницата. И ми е адски смешно, че има доста и то млади и уж интелигентни хора, които дават най-доброто от себе си - безплатно и на доброволни начала - обслужвайки (без да го осъзнават) търговския интерес на едната от двете компании. Та тия същите, които днес правят анти-БТВ групи във ФБ, утре може да почнат с анти-Булсаткомските групи ако им вдигнат таксата
![]()
Или казано най-просто - колеги, не го удряйте на чувства, защото интересът клати феса
Радва ме факта, че тук там се срещат и малко по смислени мнения.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Говори се че бтв искат над 6 милиона на месец за излъчване на програмите им от булсат.
"малко" са алчни бтв,при положение че програмата на основният канал е съставен от турски сериали.
"малко" са алчни бтв,при положение че програмата на основният канал е съставен от турски сериали.
- nicks11
- Потребител
-
- Кара: BMW & Alfa Romeo
Malik написа:В момента хората не влизат в магазините на Виваком с фразата "Искам да си платя сметката", а с "Кога най-скоро можете да ми пуснете телевизия?".
Заявките са се увеличили в пъти, като дори се обмисля премахване на телевизията от таргета на търговците. Явно хората не чак толкова мразят бтв и производните и.
В момента си търся телефон и доста обикалям по магазините на операторите. Как пък никъде не видях блъсканица в магазините на Виваком за тяхната телевизия. По двама-трима като мене, на които се обясняваше за различните телефони и нито един сътрудник не подхвана темата за БТВ.
BMW E39 525TDS Touring & Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed