Паранормални явления
Модератор: Общи модератори
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Re: Паранормални явления
Bogat-Beden написа:спокойно ,аз сънувам подобно нещо на всеки 2-3 месеца и дори си викам насън
и усещаш,че не можеш да помръднеш,защото има фази на съня ,в които наистина не можеш ..
фазите на съня нямат нищо общо с мърдането, защото ние сънуваме само в една определена такава. До колкото съм чел книги за видове сънища и т.н., се споменава, че в съня, когато нещо ни преследва, не трябва да бягаме от него, нито да се борим с него. А трябва да го прегърнем, без значение колко е зловещо. Всеки един кошмар бил проблем, от който се излекуваш чак, когато го приемеш (прегърнеш). Лошото е, че ако не владееш осъзнато сънуване,не мисля, че може да се сетиш да го прегърнеш (най-малкото не знаеш, че сънуваш).
Иначе по темата, аз лично не отричам нищо. Просто има прекалено необясними неща на този свят, за които явно още не сме дорасли и най-важното мозъка ни пречи да осъзнаем много неща. Това е причината и човек да не вярва на очите си (макар това да са ни учили цял живот). Просто ние виждаме, това което си мислим, че виждаме (отговорите за това ги има в психологията).
Иначе вярвам, че всичко в този свят е енергия под една или друга форма,а както знаем енергията никога не се губи, тя само се преобразува, та знае ли човек...
Има много да учим от източната философия
Tux0 Ca !

- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
Нищо странно няма .Ако щещ вярвай преди години четох една статия за някъв индиец .Работил в авто сервиз и описваха как оправя проблеми по двигателя с почукване по купето с малко чукче и баене без въобще да дига капака.Тва звучи като някъв майтап но не си го измислям .В тоа побъркан свят съм убеден че присъстват всякакви дивотии къде обясними къде не .[/quote]
И аз се обедих многократно в тва
и вече някак си го приемам като нормално всичко анормално :Д
И аз се обедих многократно в тва

- Krasimir19
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp
Bogat-Beden написа:M10 написа:Дано се оправят нещата. И аз не вярвах докато това лято не ми се случи...
Прибирам се късно от гаража, хапвам набързо, опъвам се на дивана и пускам лаптопа уж да прегледам форума. Няколко минути по-късно съм хвърлил лаптопа настрани и съм заспал... усещам някакво присъствие, отварям очи и гледам черна сянка до менопитвам се да мръдна, обаче не мога. Сянката се хвърля отгоре ми и усещам как минава през мен при което изтръпвам целия
събуждам се вцепенен в същото положение, светлината в стаята е същата с това което виждах преди малко - часа е малко след 6 и слънцето тъкмо изгрява
![]()
![]()
След случката стоях и се опитвах да осъзная сънувал ли съм или не и как ако съм сънувал светлината и обстановката бяха толкова реални... Сянката беше нещо неопределено сиво-черно, високо към 1м и се усещаше че това нещо е зло. Не съм споделял с никой досега защото е доста странно и предполагам че повечето ще ме помислят за
спокойно ,аз сънувам подобно нещо на всеки 2-3 месеца и дори си викам насън
и усещаш,че не можеш да помръднеш,защото има фази на съня ,в които наистина не можеш ..
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D1% ... 0%B2%D0%B0 Мисля че може би е това, та следващия път размърдайте пръстите

- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
Аз пък вярвам,че подсъзнанието на човек понякога му играе лоши шеги
.