нсо-то ще купуват нови коли
Модератор: Общи модератори
- Who
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 4 throttle beast
- Детайли за колата: Cosmosschwarz
Re: нсо-то ще купуват нови коли
vicho написа:3,6 милиона лева за 20 държавни коли... едва ли
10 сонати по 40 000 лева с екстри и нормално мощни и икономични мотори
5 джипки по 100 000лв пак с горните неща
5 сериозни лизумини по 200 бона
1,9 милиона леваа
---
1,7 милиона лева за 10-15 линейки, че нямам идея колко струва една
---
струва ми се нормално решение
Мечтай си

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
"да не купуват и да кърпят както дойде каквото имат"
Целият народ това правим, защо тия посерковци да са превилегировани, щото возят задника на някой корумпиран дупетат
Сложихме си мутра за премиер,анджък ако не икономисаме от това кинти за охрана....ми за какво сме го избрали тогава
Като не им отърва на НСО-то да се разпишат ей тука viewtopic.php?f=4&t=323979 
Целият народ това правим, защо тия посерковци да са превилегировани, щото возят задника на някой корумпиран дупетат

Никой не мое ма връне на селу!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
BadAngel написа:стига сте гледали в чуждата паница, то не бяха кви заплати получавали, кви коли карали и кво ли не.. ами ако премиера не получава заплата, кой ще получи? има си йерархия, която трябва да се спазва и аномалията не е премиера да се вози на с-класа, а някой люлински нарко барон..
Интересно мнение.
Значи според теб,парламента произвежда някакъв продукт от който печели и се сформира така наречената "чужда паница" в която ние сме били гледали...
Обаче според мен,тая паница въобще не е чужда,защото всъщност аз и други работещи сипваме в тази паница,даже и паницата и вътре в паницата е мое и на другите работещи и не онзи счетоводител да измисля нови данъци и да облага примерно влоговете на хората по банките и да се прави на стиснат,ами след като е такъв невероятен "финансист" и казва че в момента това или онова не може да се направи,защото нямало пари,да стисне и разходите,както народа е стиснал кесията си,така и този да не пилее народна пара.
И да,и в заплатите им имам право да се "оглеждам" защото отново са дадени от мен и други работещи хора,като желанието ми е да се разпредели справедливо и адекватно,а какво получавам-по високи цени на всичко и те (депутати) да тънат в лукс,докато аз стягам "каиша"
С тези коли, които имат осакатиха достатъчно хора, а и автопарка им не е чак толкова зле
, но за съжаление както всичко в България и това е поредния парадокс! Хора умират всеки ден по улиците а ние купуваме нови коли на "Дебело- гъзите" чичковци!!! 

Еб@си, още ли ги говорите тея педер@си?
Не разбрахте ли че каквото и да си говорим, и каквото и да правим пак ще си правят/купуват каквото искат.
З@ебете я ги тия и да си говорим за нещо смислено.
Не разбрахте ли че каквото и да си говорим, и каквото и да правим пак ще си правят/купуват каквото искат.
З@ебете я ги тия и да си говорим за нещо смислено.
Е.Димитров написа:Интересно мнение.
Значи според теб,парламента произвежда някакъв продукт от който печели и се сформира така наречената "чужда паница" в която ние сме били гледали...
Обаче според мен,тая паница въобще не е чужда,защото всъщност аз и други работещи сипваме в тази паница,даже и паницата и вътре в паницата е мое и на другите работещи и не онзи счетоводител да измисля нови данъци и да облага примерно влоговете на хората по банките и да се прави на стиснат,ами след като е такъв невероятен "финансист" и казва че в момента това или онова не може да се направи,защото нямало пари,да стисне и разходите,както народа е стиснал кесията си,така и този да не пилее народна пара.
И да,и в заплатите им имам право да се "оглеждам" защото отново са дадени от мен и други работещи хора,като желанието ми е да се разпредели справедливо и адекватно,а какво получавам-по високи цени на всичко и те (депутати) да тънат в лукс,докато аз стягам "каиша"
от данъците няма да избягаш
това, което можеш да промениш в уравнението е следващия път на изборите да идеш и да гласуваш
всеки трябва да прави това, за което е там
НСО да си карат колите, счетоводителя да си взима данъците, ние да си ги плащаме и така.. това е правилното развитие и си има механизми за регулиране, а всичко извън тях е лафове на маса

колкото до парламента.. във всяка голяма фирма има отдели, които печелят пари и такива, които само ги харчат, гледай на държавата като на голяма фирма

No bling at the Ring
BadAngel написа:от данъците няма да избягаш
това, което можеш да промениш в уравнението е следващия път на изборите да идеш и да гласуваш
НСО да си карат колите, счетоводителя да си взима данъците, ние да си ги плащаме и така.. това е правилното развитие и си има механизми за регулиране, а всичко извън тях е лафове на маса
колкото до парламента.. във всяка голяма фирма има отдели, които печелят пари и такива, които само ги харчат, гледай на държавата като на голяма фирма
я кво хубаво мнение...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
BadAngel написа:...
във всяка голяма фирма низшите служители гледат да работят колкото може по-малко и да откраднат колкото може повече...
та да продължаваме ли да гледаме на държавата като на голяма фирма?
във всяка голяма фирма като хванат ръководния персонал в злоупотреби въпросните биват наказвани и евентуално вкарвани в затвор...
във фирмата "Държава" колко от сгафилите ръководни кадри са наказвани по някакъв начин?
ааааа, забравих, във въпросната фирма са помислили за това-нарекли са го "имунитет".....

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
alx написа:я кво хубаво мнение...
м-да много хубаво наистина
стига да не съдържаше една съществена неточност
BadAngel написа:колкото до парламента.. във всяка голяма фирма има отдели, които печелят пари и такива, които само ги харчат, гледай на държавата като на голяма фирма
Искаш ли да ни обясниш ако има такива дето само харчат защо ги държат тези отдели?
Понеже често подминаваш важното в коментарите ще си самотговоря ...
Защото те създават предпоставките фирмата/държавта да функционира и тези дето изкарват да изкарват.
Сега вече като ги разбираш толкова нещата ми кажи в БГ парламента така ли става?

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
BadAngel написа:от данъците няма да избягаш
Глупости,
Данъците не са патриотичен дълг,освен това държавата е голяма фирма-да,но тази "фирма" се различава от обикновените фирми по това че е социално насочена и там е огромната разлика!
Освен това прочети какво е "Демокрация" и властта от къде произлиза,кой реално управлява и какви права имат гражданите,в една фирма ти не избираш шефа си в следствие на някакъв избор,тоест фирмата е с тоталитарно управление и ти си наемен работник ,работиш в частна среда и нямаш право да променяш органиграмата и структурата на фирмата.
Престанете с тая глупост че имаш закони и те са спуснати "От горе"
Законите са преходни и не са константа,те могат да бъдат променени и се променят изцяло в полза на народа,ако някой данък е висок,то тогава ЗАДЪЛЖИТЕЛНО този данък трябва да се подобри в полза на гражданите.
Според закона,гражданите могат да контролират и харчовете на правителство,а в условия на така прокламирана криза,освен че е не морално да се правят подобни харчове,те са и нецелесъобразни.
Знаеш ли примерно защо е закона за задължително поставяне на колан в автомобила,това е един от законите в гражданските общество,където държавата иска да се грижи за своите граждани!
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Е.Димитров написа:Знаеш ли примерно защо е закона за задължително поставяне на колан в автомобила,това е един от законите в гражданските общество,където държавата иска да се грижи за своите граждани!
Да грижи се за служителите на КАТ да не останат гладни има и ред други закони дневни светлини ,крушки стикери и т.н все за "благото" на народа

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
ilia1984 написа:Е.Димитров написа:Знаеш ли примерно защо е закона за задължително поставяне на колан в автомобила,това е един от законите в гражданските общество,където държавата иска да се грижи за своите граждани!
Да грижи се за служителите на КАТ да не останат гладни има и ред други закони дневни светлини ,крушки стикери и т.н все за "благото" на народа
Според закона,държавата трябва да се грижи за своите поданици и освен това здравната система е солидарна и като така,държавата се грижи освен за твоето здраве и за това,да ограничи харчовете на здравната система с някакви мерки,каквито са и коланите,светлини и тн.
Съвсем друг е въпроса за източването на здравна каса,немарливи доктори,подкупни полицаи и тн. "нормални неща ,присъщи за тъпи държави.
- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
minimalcoholic написа:много съм разочарован от нещата,които се случват в "милата" ни България...както казват колегите:хората стават по-бедни,а тези пед*** ще си купуват нови коли...съгласен съм и с това,че трябва да се използвта коли от марката грейт оул...няма значение,че само се сглобяват тук...все пак са си част от родното ни производство,а и доста пари ще бъдат спестени...тези спестени пари могат да отидат по други по-значими направления..но няма кой да чуе ОБИКНОВЕНИЯ НАРОД,защото единствено той знае какво е нужно да се направи за тази страна,а не онези с по 1000 фирми,живеещи в лукс и наричащи себе си НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ...Обичам родината си,но мразя държавата си!!!
п.с трябва да се организираме и да напишем едно отворено писмо до премиера и президента,за да видим какво и как ще отговорят ...
+++ Подкрепям коментарът ти колега, Грозно е много това ,Безочливо направо!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Добре де - не закупиха ли Шкода Супърб-и 

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
acho.rs написа:Добре де - не закупиха ли Шкода Супърб-и
Пасати взеха за по 90к с бол екстри!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!