червен форд Ка или зелено БМВ 316...няма значение :)
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Val4eto
- младши ентусиаст
-
AGT написа:SKISABMW написа:..............
Аз доколкото знам това си е истински случай
и аз така знам

Най-много обичам "форумни героини"

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Lila_Angel написа:Вчера трябваше да закарам колата на моята приятелка от Люлин до центъра... Типично по женски забравихме да сменим документите. Спират ме (знаете кои), аз естствено вадя документите си и се сещам, че нито талон имам, нито какъвто и да било документ на червения ФОРД КА...но пък разполагам с всички документи на тъмно зелено БМВ 316...и ги подавам с глупаво-невинен поглед...вече си представях какви обяснения и разправии ме чакат....обачееее, не.
Разгледаха си документите, питаха ме защо съм без колан, аз хъката-мъката...и айде, довиждане и приятен път.
![]()
Явно момчетата не са дребнави и не държат на такива глупави подробности...мда...![]()
![]()

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
madpetio написа:един приятел го пуснаха без книжка
А оня, дето имаше документи за Мерцедеса, ама само модела съвпадаше, дори цвета бе различен и обиколи цяла България - помиш ли?

speedmaster написа:само си представете (тия които ми знаят мутрата)
как мене ме спират дават дрегера и им казвам х
хм го'син полицай(хлъц) начи......... не моа да духам пред толко ноо хора (раз;ирашли)
след което сигурно ше ме наебат в патрулката и ше ме изфърлат на травеститите на ботев а колата ше я продадат на части ......
та си мисла и си викам що не са сички полицай не са кифли бе ...ех
копеле, сетих се как се беше обърнал с очилата за електрожен към Полицая

или Сашо "аз така си изглеждам" 54321

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мен са ме пускали така само,че цветовете на колите поне при моя случай съвпадаха

Едната беше Алфа 155 червена ,а аз им давам документите за Корса

Дори ми пожелаха приятен път

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
и на мене...ама това след продължително гледане на документите със сериозен вид и накрая ме смъмриха - щото съм нямала колан... 

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
sieg написа:Lila_Angel написа:и на мене...ама това след продължително гледане на документите със сериозен вид и накрая ме смъмриха - щото съм нямала колан...
е то ти как да сложиш колан! те не отчитат ли тия неща![]()
![]()
айдеее, сега и бременна ме изкара....

Lila_Angel написа:sieg написа:Lila_Angel написа:и на мене...ама това след продължително гледане на документите със сериозен вид и накрая ме смъмриха - щото съм нямала колан...
е то ти как да сложиш колан! те не отчитат ли тия неща![]()
![]()
айдеее, сега и бременна ме изкара....![]()
![]()
от снощи ли?

жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Lila , твоето не е нищо. имам един авер дет кара без книжка. Няква мадама му взема предимстовото и тои я отнася. Двете коли са тотал. Почва да се чуди какво да праи. Идва наи добрия му приятел. Тои му дава неговите си документи. Ченгетата ги взимат и не се усещат. Двамата единствено си приличат по това че са голи глави. Единия е едър другия слаб.
Друг случаи. Често крада колата на маика ми че винаги има бенз. И ме спират куките, а аз си нося документите на моита кола и им ги давам. Те момент да направим проверка дали се издирва колата. Направо са насрах. Връщат се - ЛЕКА ВЕЧЕР ВИ ЖЕЛАЕМ
Вече бях измислил цял репертоар. Че в бързината съм взел на другата кола и така нататъка 
Друг случаи. Често крада колата на маика ми че винаги има бенз. И ме спират куките, а аз си нося документите на моита кола и им ги давам. Те момент да направим проверка дали се издирва колата. Направо са насрах. Връщат се - ЛЕКА ВЕЧЕР ВИ ЖЕЛАЕМ

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Е тази случка ми напомня когато бях малък - понеже не ми даваха да карам и ми криеха ключове и документи,обикновенно комплектовах резервните ключове от едната и талона на другата кола и като ме спрат им викам че съм се объркал
- Гост
-
Аз иам една братчедка-бая яка е! Некъде към .... ай да не казвам колко кила ,ма много! И като я спрело ченгето и вика:
-Що си без колан?! И тя му казала:
-Ако ми туриш колана ше ти дам 10 леа! И оня се отказал да се разправя!
А тва за да ти хванат крадец с кола-забраете тия работи!Аз мойта като я разбиха я влачих на въже посред нощ с една раздрънкана Астра у 2 часа,никви документи немах в мене и на околовръстното ме изгледаха на караулката и после сигурно са чакали да си земат парсата от гепачите...
-Що си без колан?! И тя му казала:
-Ако ми туриш колана ше ти дам 10 леа! И оня се отказал да се разправя!

А тва за да ти хванат крадец с кола-забраете тия работи!Аз мойта като я разбиха я влачих на въже посред нощ с една раздрънкана Астра у 2 часа,никви документи немах в мене и на околовръстното ме изгледаха на караулката и после сигурно са чакали да си земат парсата от гепачите...
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
SKISABMW написа: и на околовръстното ме изгледаха на караулката и после сигурно са чакали да си земат парсата от гепачите...
Пак като не си си изял боя, че си гепил колата, а не си от техния контингент...

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2