NBA

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: NBA

Мнение от barabqga » 25 Дек 2012, 19:03

ха тази вечер има страшни мачове за коледа -

Brooklyn Nets Boston Celtics -Nets

L. A. Lakers New York Knicks - Lakers

Miami Heat Oklahoma City Thunder - OKC

Chicago Bulls Houston Rockets - Bulls

L. A. Clippers Denver Nuggets - Nuggets

това са ми предвижданията :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 26 Дек 2012, 1:34

я кажете къде ги гледате live? преди хващах от някакъв руски сайт, но или не мога да го намеря, или е спрян.

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 26 Дек 2012, 3:08

На Коледа винаги има яки мачове. Досега познах победата на Бостън и на Лейкърс, да видим Маями трябва да бият и после Клипърс :) шоуто засега е пълно
Маями води 54-48 на полувремето
ето линк http://www.frombar.tv/c-6.html
сигурно за този руски сайт говориш http://livetv.ru/allupcomingsports/3/
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 26 Дек 2012, 3:33

данке шун, риан. точно той :yes: бях го забравил как точно се казва и не съм го търсил правилно.

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 26 Дек 2012, 4:42

kulov написа:данке шун, риан. точно той :yes: бях го забравил как точно се казва и не съм го търсил правилно.

:yes:
Маями биха!! YESS
Уестброок накрая добре че не вкара тройка че щеше да има продължения :mhihi: и Маями преди тва изпуснаха бая атаки :banghead: много напечен мач..истинско дерби :smoke:
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 26 Дек 2012, 10:00

ебати само един мач познах :mhihi:
ама поне е този дето най-исках :D

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 26 Дек 2012, 14:35

barabqga написа:ебати само един мач познах :mhihi:
ама поне е този дето най-исках :D

:mhihi: Лейкърите оставаше да паднат пак те трагедии..на косъм бяха пак да паднат. Маями и те. Къде слагаш Денвър да бият Клипърите ги отвяха :mhihi: Всичките ги познах без Булс - Рокетс. Много исках Лейкърс, Маями и Клипърс да бият :D
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 31 Дек 2012, 11:20

Следите ли NBA? Клипърите вече имат 17 поредни :mhihi: :lalala: невероятни са..истински шоутайм играят с Пол и Блейк :D любимци са ми :twisted: А Бостън са баси трагедиите :mrgreen: също кат Лейкърс :mhihi: ма откакто са върна Неш вече заиграха добре.

17 поредни победи :shock: тва е повече от невероятно..
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 31 Дек 2012, 11:45

17 - 17 хах аи кажи ми кой го е мислел това.
Това е отбора който най-бързо се адаптира от началото до сега.
Като ги гледаш имаш чувството,че наблюдаваш играчи които са играли заедно поне 6-7 сезона :mhihi:
Много са надъхани в момента.
Кой им е следващия мач я кажете?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 31 Дек 2012, 13:54

и Меджик им го призна , че ''играят'' шоутайм :D

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 31 Дек 2012, 14:11

Binev_OuT написа:17 - 17 хах аи кажи ми кой го е мислел това.
Това е отбора който най-бързо се адаптира от началото до сега.
Като ги гледаш имаш чувството,че наблюдаваш играчи които са играли заедно поне 6-7 сезона :mhihi:
Много са надъхани в момента.
Кой им е следващия мач я кажете?

:yes: неможах да ги гледам сутринта ма нищо..видяхте ли Блейк ква забивка през краката направи преди мача :mhihi:

Ми видях им следващите мачове на Клипърс, сега имат гости на Денвър баси тука мисля че страйка им ще свърши. Денвър са луди вкъщи яко мачкат..после имат гости на Голдън Стейт пак труден мач и после имаха домакински някви там е ясно :mhihi: Ама в тея 2 гостувания все един път ще паднат, иска ми са да бият и ако ги вземат и двата следващи мача може да напраят над 20 поредни ма не ми са вярва..а интересно е че Клипърс след тея гостувания имат мач с Лейкърс уж домакински ма там няма домакини нали играят в една зала :D

Меджик щом ги призна, а е от Лейкърс вместо шоутайма да е там той е в Клипърс :mhihi:

айде весело посрещане на Новата година :D
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 08 Яну 2013, 12:28

Снощи станаха баси изненадите па :mhihi: Вашингтон биха Оклахома с гейм-уинър на рукито Бийл!! :shock: От една страна са радвам че Оклахома падат от тях след кат и Маями паднаха преди тва от тях и Маями са все по-близо до бест рекорд в лигата с тая загуба на Оклахома :ok:
Бостън и те напраха яка изненада на Никс без Рондо. Сан Антонио падна от смешните Хорнетс :shock:
Гледах Портланд - Орландо напраха мн оспорван мач, не е истина че Портланд така са озориха, ма нямат никва защита :mhihi: добре че имат в нападение мн добри та биха измъчено.

Другата голяма дупка то сезон е Далас. Така ако продължават няма да видят плейофи също като Лейкърс :mhihi: където Хауърд каза че всичко върви против тях :mhihi: няма такива трагедии кат Лейкърс просто с такива суперзвезди в отбора са на път да са случи най-страшното - да пропуснат плейофите. Все пак до края на сезона има много време и мисля че ще се класират, ма на Запад има толкова добри отбори които също ще се борят здраво за плейофите.
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 08 Яну 2013, 13:09

Ако питаш мен с тая игра Лейкърс по-добре да не се класират :mhihi:
Страшна излагация ще е - ОКС ще ги смачкат кат миналата година,ако пък се паднат с Клиперите там вече ще има сериозни разлики в голяма дупка са.
Все си мисля,че Ди Антъни не е правилният човек и все си мисля,че ...... очакваната добра игра няма да дойде.
Не могат да се управдават с това че а нов отбор все пак вече имат над 30 мача.
Хауърд прави борби и чадъри като луд,Коби вкарва яко,Неш мисля че и той си върши работата,Мета също.Та се чудя защо просто не стегнат защитата,не може всеки мач да ти вкарват по 100+ точки,там им е слабото място.
Има някви слухове,че ще има нова мега сделка с Бостън и Къзънс и още една камара играчи и отбори.
Вероятно Байнъм ще е замесен.
Новобранците от Бостън ще отидат в Фили,които ще пратят Байнъм при Кралете които пък ще пратят Къзънс в Бостън.
Некви такива неща ми се въртят в главата,но ще са много замесените отбори така че не се знае нищо.
Едва ли Фили ще търпят прехваления Байнъм да им ходи по нервите още дълго.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 08 Яну 2013, 14:23

@бинев_аут, още като назначиха д'антъни (мистър 50%) ви казах феновете на лейкърс да отписват сезона. нищо не става с неговите тактики. виж като се махна никс как живнаха, и то не с някакъв скъп и наложен треньор, а бившия му асистент - майк уудсън.

дойде ми на акъла една история от едно време. трябва да е било някъде '95-6та може би. неделя вечер. с бащата сме в хола. аз гледам вечерния нба мач по ефир 2, той чете вестник. просто ей така, да става приказка му викам, ти за кой отбор си? той: за клиторс. аз :shock:
:mhihi:

gangstera
Аватар

Мнение от ryan83 » 09 Яну 2013, 14:11

Лейкърс кат им гледам следващите 2 мача и по-добре да не играят :mhihi: :mhihi: със Спърс и после с Оклахома :bchug: ех защо нямат мач с Маями да са накефя още повече..
Кефят ма в последно време Хюстън. Брадата яко вкарва, гледам и Лин играе добре, оня Асик взима здраво борби. Кат домакини мачкат..кефяр ма и Минесота ма Лов пак са контузи и без него няма да влязат в плейофите.

Те Лейкърс тая вечер играят гости на СА :mhihi: помня преди 2 сезона мисля беше тогава Лейкърс пак бяха гости на тях и ги смачкаха..водеха им с над 20, ся ше стане обратното..все си мисля да имаш такъв гард кат Стив Неш просто трябва всичко да е лесно за останалите. Хауърд трябва мн лесно да вкарва под коша и винаги да има над 20 точки. Той ся е далеч от тая форма в Орландо. Хем там му подаваше Джамийр Нелсон. Кво да не е по-добър от Неш :mhihi: Кобето вкарва кат луд и пак падат :mrgreen: Лейкърс не играят никва защита тва е. Треньора им е смешен отвсякаде..Преди сезона Артест каза че Лейкърс щяли да бият рекорда на Булс и щяли да завършат 73-9 :mrgreen: то скоро невиждам някой отбор да го подобри..
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата